Sobota , 07. 09. 2024

Regína

Iva Frühlingová otevřeně o polyamorii a rodinném životě

Iva Frühlingová, známá zpěvačka a bývalá modelka, otevřeně mluví o svém polyamorním vztahu s manželem Janem Veselým. Její upřímnost mnohé pobouřila, ale Frühlingová věří, že jejich vztah je založen na svobodě a respektu. Jak se jim daří žít v harmonii a co znamená polyamorie pro jejich rodinu?
Iva Frühlingová
Iva Frühlingová otevřeně o polyamorii a rodinném životě

08. 06. 2024

08. 06. 2024

Iva Frühlingová a její otevřený vztah

Iva Frühlingová, známá zpěvačka a bývalá modelka, nedávno otevřeně přiznala, že žije se svým manželem Janem Veselým v polyamorním vztahu. Její odhalení mnohé pobouřilo, ale Frühlingová si stojí za tím, že jejich vztah je jako každý jiný. “Jsme rodina a jeden pro druhého jsme to nejdůležitější,” uvedla v pořadu Povídej na CNN Prima NEWS.

Svoboda a respekt ve vztahu

Frühlingová zdůrazňuje, že svoboda a vzájemný respekt jsou klíčem k jejich šťastnému manželství. “Můj manžel je pilot a také žil v cizině od mlada jako já a nemá rád, když ho něco svazuje,” vysvětluje. V jejich domácnosti panuje otevřenost a důvěra. “Doma si oznámíme, že jeden z nás jde na rande s někým jiným a nikdo nežárlí,” říká zpěvačka. Dodává, že ani jeden z nich nemá další stálé partnery a že si váží upřímnosti a absence tajemství ve vztahu.

Život v polyamorii a rodičovství

Frühlingová a Veselý vychovávají devítiletého syna Adama. Po jeho narození zpěvačka trpěla panickými atakami, během nichž jí manžel poskytoval obrovskou podporu. “Byl úžasný a hodně mě podporoval. Jsme opravdu taková rodina a držíme při sobě,” říká Frühlingová. Dodává, že díky otevřenému vztahu předchází zbytečným dramatům a tajnostem, což jim oběma přináší klid a stabilitu.

Pohled na polyamorii v Česku

Frühlingová tvrdí, že jejich vztah je podobný jako u 60 až 70 procent lidí v České republice. “Máme vztah jako všichni ostatní. Akorát máme koule na to si to říct a respektujeme se natolik, že si to netajíme,” říká. Polyamorie je téma, které vyvolává různé reakce, ale Frühlingová věří, že otevřenost a komunikace jsou klíčem k úspěchu. „Zakázané ovoce chutná nejlíp,“ doplňuje s tím, že od té doby, co si o svých vztazích otevřeně povídají, nikdo nikam moc nechodí a ani nechce.

K TÉMATU  Děti a šikana: jak pomoci svým dětem ji překonat?

Co je polyamorie?

Polyamorie je typ vztahu, kde jednotlivci udržují více romantických nebo sexuálních vztahů najednou, s vědomím a souhlasem všech zúčastněných. Tento koncept je založen na otevřenosti, komunikaci a respektu mezi partnery. Polyamorní vztahy mohou mít různé formy, od otevřených manželství po složitější sítě vztahů. Polyamorie není o sexu, ale o možnosti milovat více lidí najednou a vytvářet s nimi hluboké a upřímné vztahy.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Láká vás otevřený vztah? Nezapomeňte si stanovit hranice

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jak poznat u dětí, že se objevily neštovice? Jak se správně o pupínky na dětské pokožce postarat a co dělat, aby pupínky co nejrychleji zmizely, nejlépe bez pozdějších jizviček?
Výběr svatebního fotografa by měl být jednou z prvních položek na vašem to-do listu, pokud organizujete svatbu. Někteří mají rozebrané termíny na měsíce, dokonce i roky dopředu. Co je při výběru svatebního fotografa důležité a na kolik vás tahle služba vyjde?
Vždycky jsem byla tak trošku rebel, do vztahů jsem se úplně nehrnula, závazků jsem se obávala vždycky. Dospěla jsem ale postupně do stavu, kdy mi došlo, že to tahle nemůžu a nechci dělat celý svůj život. Mám partnera už tři roky, on by se rád posunul dál a bydlel se mnou. Ale i přesto, že ho miluji, začínám někde uvnitř sebe couvat. Nevím, zda jeho nátlak ustojím.
Není radno si s ní zahrávat, protože vám může pořádně znepříjemnit život. Někteří lidé ji bohužel ale ignorují a pak si také nesou následky. Co je alergie na slunce, jak se projevuje a co se s ní dá dělat? Sluneční alergii nebagatelizujte a snažte se nad ní vyzrát co nejrychleji.
Na vašem těhotenském testu se konečně objevily dvě čárky a vás začala děsit vidina, že se příštích devět měsíců nepohnete z gauče? Dobrá zpráva je, že se v těhotenství sportu zříkat nemusíte. Právě naopak, fyzická aktivita představuje skvělou přípravu na porod. Musíte jen zvolit tu správnou a nepřepínat své síly.
Rakovina prsu je nejčastější nádorové onemocnění u žen. Přitom velká část Češek podceňuje nezbytnou prevenci, která by případný zárodek včas odhalila. Nepodceňujte své zdraví a seznamte se s následujícími znaky, které mohou rakovinu prsu odhalit.
Nezáleží na tom, jestli je vám třicet nebo padesát. Bolesti zad a s tím přidružené obtíže se mohou týkat kohokoli, vždy v jiné podobě či intenzitě. Ať už za to může genetika, špatné zlozvyky, nedostatek pohybu a nezdravý životní styl či dokonce úraz, v každém případně je to něco, co dokáže ukrást kvalitu života. A rada nad zlato – když bolí záda, začněte cvičit. Jenže jaké cvičení vybrat, aniž bychom si ublížili a opravdu si pomohli? Jednoznačně SM systém od doktora Richarda Smíška, který s vadami páteře dokáže doslova zázraky.
Léto je sice oblíbeným ročním obdobím pro mnoho z nás, ale naše pokožka a vlasy toto nadšení zrovna nesdílí. A proto bychom se o své tělo měli v létě starat ještě více než v ostatních ročních obdobích, nebo přinejmenším specificky. Jak by měla vypadat péče o vaše vlasy v době, kdy je spaluje letní žár?
Christian Dior, ikona módního světa. Zakladatel francouzské značky Dior, jejíž historie sahá do 40. let 20. století. Zákazníkům z celého světa nabízí jedny z nejkrásnějších oděvů, ať už jde o běžné modely nebo haute couture, šaty vysoké krejčoviny. Jaký příběh stojí za vznikem této značky?
Příroda se po zimě pomalu probouzí ze spánku. To samé platí také o našem těle, které v chladných měsících fungovalo v trochu jiném režimu. A právě teď, kdy jaro začíná nabírat na síle, je ten správný čas nastartovat očistu organismu a dopřát si svěží probuzení. Jednou z možností je detox jednotlivých orgánů, které zkrátka pro zdravé tělo i mysl musí šlapat jak hodinky. Pojďme se společně mrknout na podrobnosti.
Mandle jsou oblíbené oříšky, které rádi “chroupeme” jen tak třeba u populárního televizního pořadu. Je skvělé, že za ta léta dokázaly nahradit brambůrky klasicky smažené v oleji, které zdraví, na rozdíl od mandlí, zrovna neprospívají. Pokud však máte tak velkou spotřebu, že vaše peněženka při každé úhradě dalšího a dalšího balíčku trpí, nabízí se otázka, zdali si madle nechcete vypěstovat na své zahradě? Odpověď je ano!
Včera nastalo novoluní ve znamení Raka a přináší s sebou jedinečné příležitosti pro nové začátky. Jak mohou tyto lunární energie ovlivnit váš život, a na co byste se měli zaměřit, abyste plně využili jejich potenciál? Přečtěte si náš článek a zjistěte, jak tento magický moment využít ve svůj prospěch

Výběr článků

Je sobota dopoledne, venku prší, zrušil se vám program a vy nevíte, co s volným dnem. Přesně pro takové situace jsme pro vás sepsali tento článek. Najdete v něm pár tipů na to, jak strávit den smysluplně a bez výčitek.
Doby, kdy existovala pouze dvě pohlaví, muž a žena, jsou dávno pryč. Fyzicky se lidé rodí stejní, ale psychicky se mění. S tím jsou také spojené nároky na to, aby si člověk mohl vybrat takové pohlaví, jaké mu je nejbližší. Znáte všechna pohlaví? Jejich výčet vás možná překvapí. Nevěříte? Přesvědčte se sami.
Vyvážení kariéry a rodinného života je pro moderní rodiče neustálou výzvou. V dnešní uspěchané době je těžké najít správnou rovnováhu mezi pracovními povinnostmi a časem stráveným s rodinou. Nicméně, s pomocí správných strategií a přístupů je možné dosáhnout uspokojivého životního stylu, který ctí obě tyto důležité oblasti. Zde jsou některé tipy, které vám pomohou v cestě za vyváženým kariérním a rodinným životem:

Nepřehlédněte

První rande, to máte sevřené hrdlo a trému. Někdo se začne o druhé pohlaví zajímat později, ale tenhle malý Casanova ještě nosí dudlík a pleny!
Mít dostatek kvalitního spánku je nesmírně důležité. Díky tomu se vaše tělo cítí lépe a mozek správně funguje. Mnoho z nás má ale s usínáním problém. A nejenom s usínáním, ale i s udržením kvalitního spánku po celou noc. Pokud spíme špatně, negativně to ovlivňuje možnost učení, snižuje kapacitu paměti, máme špatnou náladu a naše emoce jsou negativní. Co tedy pomáhá k lepšímu spánku?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek