Čtvrtek , 04. 07. 2024

Prokop

Jiřina Bohdalová exceluje v novém filmu Svatá

Film Svatá režiséra Jiřího Stracha zaujal diváky svým silným příběhem a vynikajícími hereckými výkony. Jiřina Bohdalová (92) v hlavní roli důchodkyně Olgy předvedla nezapomenutelný výkon, který si získal srdce publika. Vedle ní excelovala také Lenka Vlasáková (52), která ztvárnila její dceru. Diváci ocenili jak emocionální hloubku filmu, tak mistrovské herectví obou hlavních představitelek.
Strach
Jiřina Bohdalová září v hlavní roli dramatického filmu Svatá

22. 05. 2024

22. 05. 2024

Výkon Jiřiny Bohdalové ve filmu Svatá

Jiřina Bohdalová, ve svých 93 letech, stále oslnivě září na filmovém plátně. V nejnovějším filmu režiséra Jiřího Stracha s názvem Svatá, Bohdalová ztvárnila devadesátiletou důchodkyni Olgu. Její postava vypráví o hrůzách gulagu, které zažila, a dokonce získává státní vyznamenání. Diváci byli jejím výkonem nadšeni, oceňovali její energii a nasazení. Na sociálních sítích České televize se objevovaly nadšené komentáře, které chválily její excelentní herecký projev.

Ohlasy diváků

Diskuse na sociálních sítích byly plné pozitivních reakcí. Diváci vyzdvihovali nejen herecký výkon Jiřiny Bohdalové, ale také celkové zpracování filmu. Jeden z diváků napsal, že film by měli vidět všichni, kdo tvrdí, že Bohdalová by měla přestat hrát. Další divák ocenil film za emocionální hloubku a zajímavé zpracování, přičemž zdůraznil vynikající výkon Bohdalové, který v něm zanechal silné dojmy.

Vedlejší role Lenky Vlasákové

Svatá
Lenka Vlasáková v dramatu Svatá

Vedle Jiřiny Bohdalové vynikla také Lenka Vlasáková, která ztvárnila dceru hlavní postavy. Její výkon byl rovněž velmi chválen. Diváci ocenili její schopnost přenést se do pocitů své postavy a uvěřitelnost jejího projevu. Jedna z divaček napsala, že byla Vlasákovou naprosto fascinována a že její výkon byl stejně působivý jako ten Bohdalové. Další komentář na sociálních sítích zdůraznil, že právě herecké výkony Bohdalové a Vlasákové, spolu s kvalitním scénářem, udělaly film tak působivým.

Celkový dojem

Film Svatá v režii Jiřího Stracha přinesl silné herecké výkony, které byly diváky velmi pozitivně hodnoceny. Jiřina Bohdalová a Lenka Vlasáková se staly hlavními hvězdami filmu, který zanechal v divácích hluboké emoce a přinesl mnoho pozitivních ohlasů na sociálních sítích České televize. Herecké nasazení a vitalita Bohdalové byly obdivuhodné a film ukázal, že je stále jednou z nejlepších hereček české kinematografie.

K TÉMATU  Osvědčené triky našich babiček: Voda v uších, komáří bodnutí i škytavka

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Nová hudební novinka: Afrodiziaka od Ilony Csákové

Jiřina Bohdalová, “Nesmrtelná teta”, slaví 93. narozeniny

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Aloe vera je rostlina, která se velmi často označuje za zázrak v květináči. Zdravotní benefity a léčivé účinky této drobné dužinaté a nijak nevýrazné rostliny jsou totiž až dech beroucí. Nemůžeme se divit tomu, že se mezi námi najde tolik lidí, kteří chtějí zázračnou aloe vypěstovat. Bohužel ne každý je zběhlý v pěstování. Jak tedy na to? Jak na pěstování aloe, která nám pomůže při akné i popáleninách?
Nikdo nestojí o takovou bolest, jaká zánět močového měchýře provází. Většinou následuje po prochladnutí a trvá několik dní. Jsou však bylinky, které vám pomohou, aby vás nic z toho nepotkalo. Které?
Baculatý a oteklý obličej - to je problém mnoha žen. I když i mužů, ovšem ženy jsou ty, které s tímto problémem chtějí opravdu efektivně bojovat. Jestliže nejste se svým obličejem spokojená, nemusíte si zoufat a ani nemusíte chodit na plastiku. Existuje totiž několik věcí, které udělat, abyste o oteklý obličej přišla.
Jsou muži a ženy z různých planet? Ano, mezi námi je velký rozdíl! Jak vypadá vaše ranní rutina, postoj k životu nebo jak reagujete na různé situace? A jak na stejné situace reaguje váš mužský protějšek? Podívejte se na hlavní rozdíly mezi námi a muži. Tyhle úsměvné příhody ze života vám budou povědomé!
Televize Óčko přináší do českého televizního éteru odvážný formát, který rozvířil vody ve Velké Británii i dalších zemích. Naked Attraction, seznamovací reality show, která odhaluje více než jen osobnost svých účastníků, nyní otevírá dveře castingů pro svou tuzemskou verzi. V této jedinečné soutěži se účastníci představují v nejupřímnější formě – zcela bez oblečení, což umožňuje odlišný pohled na výběr potenciálního partnera. Odvaha stát se součástí Naked Attraction může účastníkům přinést nejen nové zážitky, ale možná i lásku jejich života.
Peru je velmi zajímavá země oplývající především mnoha kulturními památkami starověkých civilizací a koloniální architekturou. Jedná se o neuvěřitelně rozmanitou zemi a ráj pro každého cestovatele. V našich představách může znít Peru jako zapadlá zemička, kde nic nenajdeme, ale opak je pravdou! Tajemné džungle, ztracená města, jezero Titicaca, delta Amazonky – právě za těmito zázraky turisté do Peru míří. Tato země Jižní Ameriky jim poskytne příležitost ocitnout se ve zcela jiné dimenzi.
Orchideje patří k pokojovým rostlinám, které jsou dlouhodobě oblíbené. I když se mnozí domnívají, že se nejedná o moderní pokojovou rostlinu, opak je pravdou. Je to stále dokonalý dárek k narozeninám nebo k výročí. Jen je třeba myslet na to, že ne každý obdarovaný se o tuto elegantní rostlinu umí starat. Při pěstování orchideje se totiž dopouštíme několika chyb, jež ji mohou spíše vyhubit než podpořit v bezproblémovém růstu.
O chodidla je samozřejmě třeba se starat celý rok, ale v létě je péče o nohy trochu jiná. Nejen proto, že je ukazujete v otevřené obuvi. Chození naboso totiž chodidla více namáhá. Aby nohy vypadaly krásně a pěstěně, dodržujte základní pravidla.
Herečka Courteney Cox, známá především díky své roli Moniky Gellerové v kultovním seriálu Přátelé, oslavila své 60. narozeniny. Oslava proběhla v úzkém rodinném kruhu a herečka se podělila o některé momenty na svých sociálních sítích. Courteney Cox stále září, což potvrzují její fanoušci po celém světě. Kariéra
Přivydělat si z pohodlí domova nikdy nebylo jednodušší než teď. Pokud prahnete po tom, přispívat do rodinného rozpočtu něco navíc, nemusíte nutně chodit z jednoho zaměstnání do druhého, ale můžete se u oblíbeného televizního pořadu pustit do ručních prací. Možností je víc než dost.

Výběr článků

S příchodem chladnějšího ročního období se pulty supermarketů začínají plnit exotickými druhy ovoce. A vedle tradičního kaki, pomela a dalších podobných vynikajících kousků, nám svou střapatou hlavičku ukazuje také ananas. Věděli jste, že se jedná o spalovač tuků? Zejména po svátcích by proto neměl chybět ve vašem jídelníčku.
Kvalitní spánek je nepostradatelnou součástí našeho života. Když ale koukneme na současná čísla, je až k neuvěření, kolik lidí trápí problémy se spánkem. S přechodnou nespavostí si tělo dokáže poměrně dobře poradit, ovšem pokud dlouhodobě nemůžete usnout anebo se často probouzíte uprostřed noci, nastává problém, který si v zájmu vašeho zdraví žádá urychlené řešení. Jak si s tím šikovně poradit?
Tak, jako v zimě nechodíte v sandálech, své chce i vaše hlava, aby netrpěla následky podchlazení, či dokonce omrzlinami. Možná vám ale připadá, že když si dáte na hlavu nějakou pokrývku, utrpí váš vzhled natolik, že to raději risknete. Není ale lepší mít uši pěkně v teple?

Nepřehlédněte

Hodně lidí si chce užívat neustále krásného a teplého počasí venku. To bohužel není v naší zemi možné. V zimě, na podzim i během léta přijdou ošklivé dny. Musíte proto vědět, jak si zpříjemnit volný čas doma, když nemůžete kvůli počasí jít ven. Poradíme vám, jak si snadno zlepšit život a udělat si z domova nádherné a pohodlné místo.
Výběr kontaktních čoček je pro každého jejich nositele klíčovým. V dnešní době existuje celá řada variant kontaktních čoček, které mohou vyhovovat jednomu a druhému naopak méně, či vůbec. Jak tedy správně vybrat a nesáhnout vedle? Existuje několik možností, ale nejlépe vám pomůže váš oční specialista

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek