Neděle , 07. 07. 2024

Bohuslava

Zdena Studénková: ikona ženskosti slaví 70. narozeniny

Zdena Studénková, proslulá svými rolemi v pohádkách a filmech jako "Panna a netvor" či "Anděl s ďáblem v těle", dnes slaví 70. narozeniny. Herečka, která si získala srdce diváků v Česku i na Slovensku, je symbolem ženskosti a smyslnosti. Přesně takovou ji známe i z komedie "S tebou mě baví svět"
Studénková
Zdena Studenková má 70: Slavná slovenská herečka slaví kulatiny!

19. 05. 2024

19. 05. 2024

Křehká kráska a svůdkyně Zdena Studénková

Studénková je prototyp herečky, kterou režiséři obsazují do rolí nádherných a smyslných žen. Ačkoli původně chtěla být módní návrhářkou a později studovala fotografii, nakonec se vydala na dráhu herectví. Její všestrannost jí umožňuje ztvárňovat jak sexy dračice, tak něžné krasavice.

Kariéra plná proměn

Navzdory svému půvabu neměla herečka vždy štěstí v lásce. Byla dvakrát vdaná, ale obě manželství skončila rozvodem. Jejím prvním manželem byl spolužák z vysoké, druhým režisér Stanislav Párnický, s nímž má dceru Simonu. Pravé štěstí našla až před čtyřicítkou, kdy se zamilovala do o 17 let mladšího dirigenta Branislava Kostky. Jejich vztah, přes počáteční kontroverze, trvá již více než 30 let.

V těch rajských uličkách byla úplně vedle.

Tajemství věčného mládí

Studénková uchvacuje svým nestárnoucím vzhledem. Pravidelně cvičí, dbá na zdravou stravu a pečuje o svou pleť. Nevyhýbá se ani estetickým zákrokům, což otevřeně přiznává. Podstoupila operaci očních víček, využívá botox a omlazení pleti laserem či vlastní plazmou. Přestože za to někdy sklízí kritiku, pro ni je důležité vypadat dobře a využívat možnosti moderní doby.

Kritika vzhledu

V poslední době se objevila v seriálu “Ordinace v růžové zahradě“, kde diváci její vzhled kritizovali. Někteří tvrdí, že to s plastikami přehání, ale Studénková si stojí za svým. Každý má vlastní představy o tom, jak chce vypadat, a pro ni je důležité cítit se dobře.

Zdena Studénková, která dnes slaví své 70. narozeniny, zůstává ikonou ženské krásy a elegance. Její kariéra i osobní život dokazují, že je možné být úspěšný a šťastný i přes překážky.

Studénková
Zdena Studénková

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Multitalentovaný chameleon českého showbyznysu Jiří Korn slaví 75. narozeniny

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Svatba se plánuje od začátku do konce. Právě tohle ale přímo volá o to, aby něco nevyšlo podle představ. Někdy je to neškodný trapas, jindy nepříjemný pád. Typickým příkladem je házení kytice nevěsty!
Omrzely vás všechny ty stále dokola opakující se jídla, která si připravujete? Máte občas chuť odměnit vaše chuťové pohárky něčím netradičním – nebo něčím, co jste třeba ještě nikdy předtím neochutnali? V tom případě vám určitě uděláme chutě hned několika tipy na božská italská jídla, která zkrátka musíte ochutnat!
Chcete žít zdravě a v souladu se zdravým životním stylem, a přitom vás každý den čeká směna v kanceláři? Nezoufejte. I tady se dá všechno vyladit tak, abyste se nemusely o své tělo obávat. Zaměřte se na detaily, které vám pomohou udržovat se v dobré kondici i během pracovního dne.
Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.
Mezi poruchy příjmu potravy rozhodně nepatří jenom bulimie nebo anorexie. O nemoci zvané orthorexia nervosa jste možná ještě neslyšeli. Jde o skutečnou posedlost zdravým stravováním. Co všechno s sebou tato nemoc přináší?
Kdo by neznal roztomilá dvojčata Annie James a Hallie Parker z filmu Past na rodiče, kde si Lindsay Lohan zahrála dvojroli po boku Dennise Quaida a Natashy Richardson. A právě tento film se stal jejím odrazovým můstkem, který jí navždy změnil život.
Zůstala byste i v zimě ráda věrná svým oblíbeným roztrhaným džínům, (plisovaným) sukním a společenským sakům? Jde to, pokud ovládáte jedno kouzlo.
Zpěvák Mirai Navrátil (31) nedávno potvrdil konec vztahu s Michaelou Buschovou a nyní překvapil fanoušky sdílením fotografie s tajemným společníkem na Kanárských ostrovech. Přestože není jasné, jaký je vztah mezi nimi, mnozí to interpretují jako oznámení nového partnerského začátku. I bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a zpěvačka Monika Bagarová (29) projevily podporu zpěvákovi s posláním srdíček. Nový obrat v osobním životě úspěšného zpěváka tak vyvolal vášnivou diskusi nejen mezi fanoušky, ale i v showbyznysu.
Pokud toužíte po romantice, nečekejte, až váš přítel naplánuje něco zvláštního, převezměte otěže a zajistěte si večer svých snů sami. Možná budete chtít naplánovat rande s ohledem na svůj vkus, ale pokud pro něj chcete připravit něco zvláštního, měla byste své plány přizpůsobit jeho zájmům. Zde je několik užitečných rad pro plánování romantického rande pro vás a vašeho přítele.
Pandemie koronaviru neoslabuje a brzy se k ní přidá ještě podzimní vlna respiračních onemocnění. Nápor na imunitu tak ještě vzroste. Abyste zůstali fit a složité období přečkali, měli byste co nejvíce posílit obranyschopnost. Ideální podporou jsou vitaminy D a C. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy značky Naturevia, kde oba důležité ochránce zdraví najdete.

Výběr článků

V letošní sezóně budou absolutním hitem dámské lodičky v koženém provedení. Jestliže nejste zrovna módní znalkyně a netušíte, proč a jakým způsobem je zakomponovat do svého outfitu, nevadí. My vám to totiž na následujících řádcích prozradíme. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi!
Od 21. dubna, tedy počínaje dneškem, bude vládnout horoskopu až do 21. května znamení Býka. Tito lidé jsou známí svou vášnivostí, spolehlivostí, elegancí a někdy jsou považováni za nejpřitažlivější děti zvěrokruhu. Zároveň jsou čestní a milující. Nechybí jim jistá dávka extravagantnosti, nicméně pokud se rozzuří, často z nich jde i strach. Pokud někdy odhalí, že jste je podvedli, nebudou s vámi mít slitování, jsou totiž opravdu čestní.
Dorty máme spojené hlavně s narozeninami, ale sladký dezert si rády dopřejeme klidně jen tak. Sladká snídaně nebo kávě, malá sladkost z cukrárny přece neuškodí. Tyhle překrásné dorty přímo volají o to nechat se vyfotit, a člověku se do nich nechce ani krájet, jak jsou perfektní. Stejně ale nakonec neodoláte.

Nepřehlédněte

Plastická operace, která pomůže vyřešit problém nebo zvýšit sebevědomí, je v moderním světě dobrá věc. Ovšem jen tehdy, pokud se to s ní zkrátka nepřežene a výsledek vypadá řekněme opravdu reprezentativně. Bohužel ve světě slavných občas neplatí rčení, že v nejlepším se má přestat, proto se v záři reflektorů objevuje řada celebrit, které si na plastikách vybudovaly doslova závislost. Které z nich jsou opravdu odstrašujícím případem?
Pro někoho představuje relaxaci stejně jako jiné umělecké činnosti, pro jiné je to životní styl, pro další obživa. Origami se světem rozšířilo až v posledních letech a jeho obliba stále stoupá.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek