Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Kožené boty – Krásné a stylové boty, které zbožňují milovníci módy

Chcete-li si koupit pohodlné a zároveň trendy boty, určitě vsaďte na kožené kousky. Ty mají mnoho předností. Na následujících řádcích si na koženou obuv posvítíme pěkně zblízka. Povíme si jak ji vybrat a i to, s jakými módními doplňky ji kombinovat. Proto pojďte číst dále a nechte se inspirovat společně s námi.
kozačky
Chcete-li si koupit pohodlné a zároveň trendy boty, určitě vsaďte na kožené kousky. Ty mají mnoho předností.

Podle jakých parametrů letos vybírat kožené boty?

Dámské kožené boty mají mnoho předností. Jsou totiž nejen vysoce módní, ale také pohodlné. Boty z přírodní kůže mají tu výhodu, že se po krátkém čase nošení dokonale přizpůsobí specifickému tvaru každého chodidla. Přírodní kůže má totiž po chvíli tendenci k rozpínání. Po několika vycházkách vám tak padnou doslova jako ulité. Kožené boty musí mít i dobře odpruženou podrážku, která zvládne tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Kožená obuv je vhodná i pro svou prodyšnost a pro hřejivé vlastnosti.

Tepelný komfort je v kožené obuvi opravdu výborně zajištěn. Kožené boty nejsou jen velmi pohodlné, ale také jsou vysoce módní. Ženy mohou vybírat mezi kousky z hladké i z broušené kůže. Tady se musíte řídit vaším jedinečným vkusem. Kvalitní a trendy kožené boty jsou pro ženy k dispozici i u prodejce CCC. Tady si přijde na své každá milovnice módy. Letos pofrčí nízké i vyšší kotníkové boty. Oblíbené jsou také stylové kožené kozačky pro ženy. O jednotlivých modelech kožené obuvi si povíme více v závěru našeho článku. Rozebereme si je totiž pěkně do detailu.

Jaké barvy a design budou slušet vašim koženým botám v letošní sezóně?

Letos mohou ženy a dívky vsadit na dámské boty v přírodních odstínech. Modré, hnědé i krémové dámské boty tak budou perfektní volbou. In pak bude i černá nebo bílá klasika. Černé a bílé kousky z módy nevychází a navíc jsou univerzální. Ženy tak mohou kožené černé a bílé boty snadno sladit i s pestrobarevným oblečením nebo s oděvy se vzory a s motivy. Letos budou in ty klasické pruhované, ale i trendy abstraktní. Záleží tak na vašich preferencích.

Dámské kožené boty v zmíněných barevných odstínech jsou pro ženy a dívky k mání i na e-shopu CCC. Zde s výběrem semišové nebo hladké kožené obuvi nešlápnete vedle. Kožené boty na sobě mohou mít také ornamenty. In jsou zejména ty květované. Slušet vám budou např. na tzv. kovbojských botách v semišovém provedení. Ty se perfektně hodí k šatům a k sukním v boho stylu.

K TÉMATU  Tenisky pro každou příležitost: Nebojte se jich ani do společnosti

Jaké modely dámské obuvi budou letos v kurzu?

V letošní sezóně nic nezkazíte kovbojskými botami v semišovém provedení. V módě budou také dámské boty s elastickým prvkem nebo polokozačky. Jste-li zimomřivé typy, vsaďte na kožené hladké kozačky. To je klasika, která je elegantní a hodí se také do práce nebo na oslavy. Volit můžete kousky na šněrování. Dále budou v letošní sezóně in i dámské sneakersy v kotníkové i v nízké podobě.

V kurzu budou zejména modely na robustní platformě. Tyto kousky oceníte do ležérních i do sportovně laděných outfitů. Výše zmíněné kožené modely dámské obuvi můžete sehnat i v kamenných prodejnách CCC. Strukturu obuvi pro ženy vyberte dle svých preferencí. Hladké i semišové jsou in v kterékoli době.

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Bydlíte v bytovce nebo v paneláku? Zřejmě i vy máte potíže s velmi suchým vzduchem v místnostech. Jak ho efektivně zvlhčit a co suchý vzduch vlastně způsobuje?
Jsem už roky rozvedená a svou dceru vychovávám sama. Moje rodina je s tím smířená, ale moje bývalá tchyně to nikdy nerozdýchala. Ona je prostě stará škola, je věřící, a tak s ní náš rozchod docela zamával. Zpočátku mě nechtěla už nikdy vidět, pak ale ovdověla a chtěla se více sblížit s vnučkou.
Zámecké zahrady a parky jsou vynikajícím nápadem na výlet s rodinou nebo romantickou procházku ve dvou. V Čechách máme nemalé množství zámků, které se mohou pyšnit krásně udržovanými parky. Rozkvetlé zahrady jsou tak po prohlídce zámku dalším místem, kam zamíříte. Někde si budete připadat jako v pohádce. Stačí si vybrat, kam vyrazit.
Pečicí trouba patří do každé kuchyně. I když nezásobujete okolí buchtami a koláči jako na běžícím pásu, trouba se může hodit. Třeba někdy dostanete chuť na pizzu, pečené kuře nebo cokoli jiného. Jak ale vybrat troubu tak, aby odpovídala vašemu životnímu stylu a do domu se vám nedostal třeba zbytečně předimenzovaný požírač elektřiny, nebo naopak spotřebič, který zdaleka neuspokojí vaše touhy po pečených pokrmech? Tento článek vám s výběrem pomůže – a to v pouhých šesti krocích.
Než se stali slavnými, tak mnoho z nejbohatších a nejuznávanějších osobností světa nemělo peníze. A někteří z nich nebyli pouze chudí, byli doslova bezdomovci.
Říká se o nich, že jsou bezpečným místem. Místem pro setkávání a vzájemnou podporu žen. Ne všechny ženské kruhy vám ale přinesou to, co od nich očekáváte. Dokonce se o nich říká, že mohou být nebezpečné pro muže. Proč? Čtěte dál.
Všechny módní přehlídky jaro/léto 2023 jsou nyní za námi. Zaznamenali jsme je a vytáhli jsme klíčové jarní módní trendy v oblasti dámských teplákových souprav, na které byste se letos měly zaměřit. A zatímco návrháři zůstali věrni svému osobnímu stylu, objevilo se několik společných klíčových kousků, od kterých očekáváme, že budou pronikat z kolekcí přímo na trh a do našich šatníků.
Situace je kritická. Místo toho, aby děti zamířily do lavic, zůstávají dál doma. Uzavřené jsou kompletně nejen základní školy, ale nově i ty speciální a mateřské. Přesto počet nemocných mezi nejmenšími v posledních dnech roste. Je tak nejvyšší čas začít posilovat jejich obranyschopnost. Soutěžte proto s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia s oceněným vitaminem D a probiotiky, které podpoří jejich imunitu.
Řasy jsou krásnou ozdobou každé ženy a nejlépe dokážou zaujmout tehdy, když jsou husté a dlouhé. Ne každá žena takové řasy má. Nemusíte si kvůli nim lepit umělé řasy. Poradíme vám účinné tipy, jak můžete své řasy zvětšit a prodloužit. Naučte se následující tipy a můžete se dočkat řas, které jste si vždy přáli.
Vstupte do světa inspirativních žen, které se nebojí překračovat hranice a formovat podnikatelský svět na svůj obraz. Od odvážných startupistek po průkopnice v technologiích, tyto příběhy nejen motivují, ale ukazují, že ženy jsou nezastavitelnou silou v každém odvětví.
Už několik posledních let je módním trendem označovat výrobky přízviskem bio, farmářský nebo lokální. My se dnes podíváme na kloub především slovíčku 'bio', které v nás sice může evokovat něco, co je velmi kvalitní, ale ve skutečnosti tomu tak být rozhodně nemusí.

Výběr článků

Existuje několik možností, jak se vyspat i tehdy, pokud váš partner hlasitě chrápe. Jednou z možností je jít spát do jiné místnosti. Pak existují samozřejmě i vtipná doporučení, jako je přilepit partnerovi pomocí lepicí pásky na záda míček. Ví se, že chrápání je nejintenzívnější, když dotyčná osoba spí na zádech. Míček přilepený na pyžamo (na záda) zabrání, aby se člověk na záda překulil.
Lidé zranění při pádu na zamrzlém či zasněženém chodníku musí o odškodnění bojovat dlouho, v 67 procentech déle než rok. Až ve třech čtvrtinách případů totiž obce a technické služby odmítají za zranění přijmout odpovědnost. Konečné odškodnění se přitom může vyšplhat na statisíce, průměr je 287 tisíc korun. Podle zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích zodpovídá za náhradu škody, která vznikla při neprůchodnosti chodníku, město či obec. Jak se zachovat, když se vám to stane?
Když se naším pozemkem prohnala povodeň, zůstali jsme jako opaření. Nejen, že jsme se museli vyrovnat se ztrátou milovaného psa a tím, že jsme přišli o auto, ale rodiče se s tou situací dodnes nevyrovnali.

Nepřehlédněte

Žádná domácnost není útulná, pakliže v ní chybí pokojové rostliny. Zatímco starší generace nedají dopustit na barevně kvetoucí rostliny, jako je africká fialka nebo například ibišek, mladí dávají přednost stálezeleným rostlinám, k nimž patří i zamiokulkas. A právě o této pokojové rostlině bude nyní řeč.
Když začnou bolet dásně, je to velice nepříjemné. Často problém tkví ve vznikajícím zánětu, se kterým je třeba co nejdříve bojovat. Zánět dásní je sice běžné onemocnění, které postihuje dospělé i děti v jakémkoli věku, ale nikdy by se nemělo podceňovat. Pokud vás dásně občas bolí, pojďte se tomu podívat na zoubek, třeba konečně přijdete na to, jak s tímto nepříjemným pocitem zatočit jednou provždy!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek