Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Spojte práci se zábavou: staňte se špičkovým event manažerem!

Zábava a práce v jednom? Sen, který se stává skutečností díky event managementu. Budujte kariéru v tomto oboru. Ukažte svůj manažerský talent a kreativitu organizováním firemních akcí. Toužíte po profesním růstu a dokonalé firemní kultuře?
studium
Zábava a práce v jednom? Sen, který se stává skutečností díky event managementu. Budujte kariéru v tomto oboru. (zdroj foto: MBA)

Event management jako budování firemní kultury

Hlavním cílem event managementu je podpořit image firmy nebo propagace produktů a služeb. Jeho součástí je i public relations, který využívá projektový management k přípravě a následně organizaci společenských, výletních, odborných nebo zájmových akcí. Event management není ale jen o organizování firemních vánočních večírků, které již klepou na dveře. Ve skutečnosti zahrnuje celou škálu akcí. Tušíte, jaké máme na mysli?

  • sportovní akce
  • posilování image firmy
  • propagace produktů a služeb
  • konference s doprovodným programem
  • semináře
  • workshopy
  • bankety
  • firemní prezentace
  • teambuildingy
  • charitativní akce…

A to je jen začátek. Event management vás může zavést kamkoliv, protože vztahy mezi zaměstnanci a veřejností jsou důležité pro každou novodobou firmu.

MBA
Zábava a práce v jednom? Sen, který se stává skutečností díky event managementu. Budujte kariéru v tomto oboru. (zdroj foto: MBA)

Studujte Event management na Business Institutu

Ať už jste v event managementu nováčkem nebo chcete předstihnout konkurenci, neměli byste minout příležitost studovat na Business Institutu, program MBA Event Management. Tento program můžete absolvovat kombinovaně nebo online. Nečekejte na vhodnou příležitost ani na začátek nového semestru. Rozšiřte si znalosti a vzdělávejte se online. Studujte odkudkoliv a za rok již můžete užívat titul MBA.

Podejte si přihlášku ještě dnes a získejte dovednosti, jak:

  • finančně plánovat a organizovat eventy,
  • vést tým,
  • zvládnout krizové situace,
  • jednat s klienty a mnoho dalšího.

Tento nový studijní program propojí vaše teoretické znalosti a praktické dovednosti, abyste byli připraveni na svět event managementu. Vzdělávejte se na Business Institutu a staňte se profesionálním organizátorem firemních večírků a akcí!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V každém životě ženy následuje ihned po probuzení návštěva koupelny. A kromě ranní ústní hygieny zde dochází ještě k jednomu velkému kroku, a sice k líčení. Žena se chce cítit krásná a šminky jí v tom pomáhají. Zatímco s nanášením make-upu si řada žen dobře poradí, problém nastává při líčení očí. V tomto případě se dopouštíme několika chyb.
Dnešní společnost často klade na ženy tlak ve smyslu partnerských vztahů, ačkoliv mnohé z nás volí cestu svobody a samostatnosti. Proč je ale tak často stigmatizováno být single, zejména když se jedná o vlastní rozhodnutí? V dnešním článku na Dámské Lize prozkoumáváme realitu života jako single ženy a zkoumáme, jak to, že jsme samy, může být prospěšné a osvobozující rozhodnutí, nikoli něco, co bychom měly vnímat jako nedostatek
Ano, v této zábavě se vyžívají především muži. Ti si vždycky rádi do někoho zastřílí, případně při různých firemních akcích považují paintball za hru, při níž si mohou vyřídit účty se svými kolegy nebo nadřízenými. Ale rozhodně to není jen střílečka pro pány tvorstva, i ženy si mohou přijít na své.
Kdo by neznal kultovní seriál Přátelé, který je oblíbený napříč mnoha generacemi? Rosse, Rachel, Monicu, Joeyho, Chandlera a Phoebe milujeme všichni, ovšem pamatujete si děti, které v seriálu hrály? Kdo ztvárnil Bena a Emmu, jedny z důležitých postav seriálu? A co dělají nyní?
Využití zubní pasty se ani zdaleka nemusí týkat jen natolik běžné činnosti, jakou je čištění zubů. Většina z nás má tubu zubní pasty na umyvadle v koupelně, ale koho by napadlo vyčistit s ní například kohoutky?
Schyluje se u vás k milníku v podobě čtyřicátých narozenin? Těšte se na to, že konečně odhodíte stud a začněte si to v posteli pořádně užívat. Co dalšího vás čeká a co s tím má společného smartphone? Bude hrát s vámi nebo proti vám?
Chcete vždy vypadat elegantně a na úrovni bez ohledu na příležitost? Klíčem k elegantnímu oblékání, je dodržování určitých pravidel, která si v následujícím článku oprášíme. Pojďme se podívat na to, jak se oblékat elegantně každý den a nezpůsobit módní faux pas.
Máte pocit, že jste doma neustále sami? Pravděpodobně zvažujete koupi nového zvířecího kamaráda. Co takhle okřídleného společníka? Papoušci jsou totiž oproti kočkám nebo psům méně náročnými stvořeními, která dokážou žít vlastním životem bez vaší přítomnosti. Při výběru ideálního druhu však buďte opatrní – ne všechny se hodí do bytu.
Jestli se také chystáte na předvánoční úklid, máme pro vás několik tipů, jak si usnadnit odstraňování různých skvrn a špíny. Všechno níže uvedené jsme vyzkoušely, takže dáme za rady ruce do ohně, že fungují!
Zařizovat si obývací pokoj je stejně těžké, jako si zařizovat ložnici. Zatímco ložnice má být především oázou klidu, obývací pokoj je zase místem, kde se setkává rodina s přáteli, proto se chcete vyšvihnout v očích známých a zařídit si místnost k naprosté dokonalosti. Aby zde však stále proudila potřebná energie, nezapomínejte na zásady feng-šuej.
Také milujete pěvecké soutěže? A rády si poslechnete nějaký ten starý hit v podání neznámého umělce? Tady je výběr nejtěžších písní, které zazněly v The Voice. Husí kůži zažijete u každé písně.
Přijde vám, že doma máte věčný nepořádek, i když uklízíte celý den? Pak někde zřejmě děláte chybu. Nemusíte se každý den ztrhat, abyste měla doma alespoň zdánlivě uklizeno. Stačí jen znát ty správné vychytávky.

Výběr článků

Chcete se pyšnit originálním zdrojem osvětlení? Instalujte doma designové osvětlení a udělejte z něj dominantu interiéru. Najděte svojí inspiraci v galerii.
Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!

Nepřehlédněte

Už se vám někdy do uší dostala voda? Měli jste škytavku nebo vás nesnesitelně bolela hlava? Určitě ano. Naše babičky si s těmito věcmi vždy dokázaly hravě poradit. Naučme se to jako ony!
Vánoce jsou pomalu za dveřmi, a přestože právě tohle období představuje svátky hojnosti, zejména letos mnozí z nás hledají způsoby, jak nějakou tu korunu ušetřit. Ať se však snažíme sebevíc, pokud chceme Vánoce slavit, vždy to nějaké peníze stojí, ovšem i tak se dají najít skulinky, díky kterým naše peněženka zaplesá radostí. Jak a na čem nejvíc ušetřit?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek