Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Podzimní trendy 2023 – co si obléknout?

Podzim už je tady a vy pomalu měníte i svůj šatník. Jaké budou podzimní trendy 2023 a co si na sebe obléknout? Inspirujte se našimi tipy.
trendy
Podzim je tady a s ním i nové trendy v oblékání.

09. 10. 2023

09. 10. 2023

Oblíbená klasika je stále trendy…

…tu představují džíny, košile a trenčkot. Tento plášť je k dostání v různých barvách i materiálech. Nejčastěji se jedná o odolnou bavlnu, popelín, vlnu, kůži nebo gabardén. Díky tomu si svůj model nalezne každý. Charakteristická je pro něj odolnost a nepromokavost. Ideální je, má-li vyjímací vložku, pak jej užijete i v zimě.

V každém šatníku by rozhodně pro podzimní čas neměla chybět bílá košile. Sáhněte pro modely oversize nebo v prodloužené podobě. V tomto případě dokonale vynahradí šaty. Elegantní outfit vykouzlíte ve slim verzi, ke které obléknete přiléhavou mini nebo midi sukni. Bát se nemusíte ani odvážných šortek.

Oblečení pro kancelář

Podzim nabízí umírněnější modely, které představují kalhotové kostýmky vyrobené v tlumených a tmavších barevných tónech. Klidně mohou být projmuté v pase, s volnějšími nohavicemi. V popředí bude fazona jak jednoduchá, tak i dvouřadá, která se bude kombinovat s košilí nebo blůzkou bez límečku. Kancelářský outfit představují i sukně v kombinaci se sakem, šaty pouzdrového střihu nebo blejzr.

Nezapomínejte vrstvit

Podzimní čas přímo vybízí k vrstvení. Pro tuto možnost oblékání se nabízejí mikiny vyrobené z teplákoviny, které doplní šikovná vestička. Pro chladnější podzim může být zateplená a prošívaná. Pro teplejší dny je ideální materiálem fleec.

Siluetu podzimu představují přesýpací hodiny

Nápadná ramena, úzký pas a širší boky. To je tvar, který bude trendy tento podzim. Pomůže vám ji vykouzlit nejen vhodně zvolený střih oblečení, ale volte i ty správné doplňky. Trendy budou široké korzetové pásky. Možná se svého návratu dočkají i ramenní vycpávky.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Pánská vesta na ženském těle? Nebojte se zalovit v mužském šatníku

4 zásady, podle kterých si vybrat podzimní kabát a nejnovější trendy v obchodech

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Ve zdravém těle zdravý duch. Mnohokrát připomínaná moudrost irského dramatika George Bernarda Shawa je, byla a bude pro lidstvo aktuální. S neustálým rozvojem přísunu informací se každý den dozvídáme o nových metodách cvičení, možnostech sestavení zdravého jídelníčku a korekce životního stylu tak, aby člověk dosáhl co možná nejlepšího pocitu sama ze sebe. Takový pocit vám dodá tolik potřebnou sebedůvěru, která se odráží při každodenních činnostech.
Jestliže pracujete doma stále, máte již nastavená pravidla, jak home office zvládat. Ale možná s home office začínáte, třeba právě díky povinné karanténě.
Trápí vás povadlá pleť? Ráda byste zase vypadala o pár let mladší, ale nechcete se dát na milost plastickým chirurgům? Je tu i jiné řešení, které jsme pro vás testovali: Galvanická žehlička od Nu Skin.
Stejně jako učení se sedět, plazit se a chodit, je i cvičení na nočník dovedností, které se vaše dítě musí naučit. Zatímco většina dětí je připravena zahájit trénink na toaletě mezi 18 měsíci a 3 lety, existuje několik dalších dovedností, které musí dítě zvládnout, než může trénink začít. Nočník se nejlépe provádí, když je fyzický a emoční vývoj vašeho dítěte ve správném bodě.
V osmdesátých letech minulého století, v Československu ovládaném komunistickým režimem, byl Mezinárodní den žen vnímán jako příležitost pro stát prezentovat se v nejlepším světle. Oficiální oslavy slavily údajné úspěchy v oblasti rovnosti pohlaví, ale skutečná situace žen často byla daleko od rovnoprávnosti. Tento svátek tak odhaloval rozpor mezi ideálem a realitou, kde se za fasádou slavnostních projevů skrývala každodenní realita plná výzev a omezení pro ženy.
Na prahu vánočního období, kdy shon a přípravy dosahují svého vrcholu, se může stát, že vám všechno začne unikat z rukou. Pokud máte dost pečení cukroví a hledáte únik od vánočního stresu, článek pro vás! Dámská Liga vám přináší tipy na Vánoční výlety, které vás odreagují a navodí tu pravou vánoční atmosféru. Zjistěte, kam se vydat, abyste na chvíli odložili vánoční shon a nadechli se dobrodružstvím a klidu.
V tomhle pařáku svlékáte všechno, co vám váš ostych dovolí. A ráda byste šla i dál, ale ještě pořád máte na těle kila navíc, která vás štvou. Jak se jich zbavit? Vždyť se tak snažíte! Zkuste číst dál, možná zjistíte, kde děláte chybu.
Vezměte děti do kina a schovejte se před dotěrným vedrem v sále. Tajný život mazlíčků 2 je animák od tvůrců filmů Já, padouch. Psí poslání 2 zaútočí na emoce a bláznivý Aladin je ztřeštěnou jízdou od Disneyho, kterou způsobí hlavně kouzelný Džin.
Málokterá z nás má cvičení v oblibě – chceme se mu vyhnout co se dá a doufáme, že to bez něj zvládneme. Existují ale cviky, které nejsou tolik náročné, a zároveň dokáží změnit život k lepšímu. Ať už v oblasti zdraví nebo sexu. V obojím případě se budete cítit mnohem lépe poté, co budete pravidelně cvičit Kegelovy cviky.
Prostě jste to přehnala se sluníčkem. Samozřejmě neplánovaně. Voda šplouchala a vy jste usnula na lehátku a teď je vaše pleť totálně zrudlá a spálená. Jak jí pomoci? Jestliže nemáte po ruce speciální poopalovací péči, zkuste domácí zdroje.

Výběr článků

Doba adventní, pečení cukroví, bramborový salát se smaženým kaprem a očekávání příchodu Ježíška – to vše k Vánocům jak je známe my patří. Ovšem víte, kde se tyto tradice a zvyky skutečně vzaly a kam až sahají kořeny Vánoc?
Když přijedete do Itálie, je to naprosto běžné. Každá žena tu má svůj skútr, se kterým jezdí do práce, na nákupy, ale třeba i vyzvedávat děti ze školy. Jak se žije řidičkám skútru v Česku?
Děti potřebují mámu i tátu, o tom není pochyb. Ale jak dlouho? Do šesti až osmi let. Snažíme se je vychovávat podle našich představ, zajetých pravidel a mustrů, které nám předávali naši rodiče, aniž bychom si uvědomovali, že tím dětem akorát děláme ze života guláš a prodlužujeme dobu, kdy si na věci stejně přijdou sami. Není lehké přestat být takovým rodičem. Ale jde to. Nevěříte? My vám to dokážeme.

Nepřehlédněte

Úspěšné složení závěrečných zkoušet se musí oslavit. Promoce je jedinečnou možností, kam uzavřít jednu kapitolu života a otevřít další. Všichni chceme absolventa překvapit krásným dárkem, který se mu bude líbit. Poradíme vám, co pořídit pro ženy i muže. Uvidíte, že nakonec ten nejlepší dárek vyberete.
Léto? Čas dovolených, výletů s přáteli a hlavně svateb. A všude si vás někdo bude chtít zvěčnit. Jak se před fotoaparátem chovat, aby se vám už nikdy nepomstil? To vás naučíme v jednom rychlém školení! Zkuste to podle našeho manuálu správného focení.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek