Čtvrtek , 09. 05. 2024

Ctibor

Jaká kritéria jsou stěžejní při výběru dámských kalhotek?

Pokud se chcete cítit pohodlně, zařaďte do vašeho šatníku i kvalitní spodní prádlo. Na následujících řádcích se zaměříme na dámské kalhotky. Jestliže netušíte, podle jakých parametrů spodní díl prádla vybrat, nezoufejte! My vám to totiž níže rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.
kalhotky
Poradíme, jak vybrat správně dámské kalhotky.

Jaké modely dámských kalhotek budou letos in a jak vybrat jejich správnou velikost?

Módní dámské kalhotky mohou mít nejrůznější podobu. Na trhu je celá řada trendy modelů, o kterých si na následujících řádcích povíme vše podstatné. Ženy mohou volit klasické kalhotky, ale také módní tanga nebo tzv. brazilky. Tanga se hodí zejména pro ty ženy, které mají pevné pozadí. V kurzu budou letos i krajkové modely dámských kalhotek, které výborně zapadnou do elegantních outfitů. Velké oblíbenosti se těší také hipster kalhotky. Ty jsou méně vykrojené a hodí se zejména pro ženy s tenčími stehny. Absolutním hitem letošní sezóny jsou však kalhotky se zvýšeným pasem. Tzv. zvýšený pas je momentálně módní i na kalhotách, na legínách či na sukních. Nemusíte se tak bát, že by vám spodní prádlo pod oblečením vykukovalo. Tento model kalhotek má tu výhodu, že je nejen vysoce módní, ale také praktický. Důležitá je pak i volba správné velikosti dámských kalhotek. Při nakupování na e-shopu si vždy pomozte krejčovským metrem. Tím změřte míry vašeho pasu, boků či stehen a naměřené výsledky nezapomeňte porovnat s velikostní tabulkou vybraného výrobce. Různé módní značky mají totiž nuance v číslování. Budete-li správně měřit a srovnávat míry s tabulkou, snáze se vyhnete reklamacím.

Z jakého materiálu si letos vybrat kvalitní dámské kalhotky?

Aby byly naše kalhotky nejen pohodlné, ale také příjemné na dotek, musí být vyrobené z kvalitního materiálu. Na trhu najdeme celou řadu dámských kalhotek, které jsou vyrobené ze syntetických i z přírodních tkanin. V poslední době vítězí na celé čáře spodní prádlo z přírodních materiálů. Je totiž nejen vysoce módní, ale také odolné a v neposlední řadě je i tzv. udržitelné. V kurzu budou např. brazilky kalhotky ze 100% bavlny. Ty jsou skvěle prodyšné a není tak divu, že si je zamilovaly ženy a dívky po celém světě.

K TÉMATU  Dámské lyžařské oblečení: Jak vybrat správné vrstvy pro optimální pohodlí a styl na svahu

Jaké barvy, vzory a motivy na kalhotkách pofrčí?

V letošní sezóně budou v kurzu především pastelové a přírodní barvy. Světle modré, oříškové i fialové dámské kalhotky tak budou letos dobrou volbou. Vyhýbat se však nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy, které se skvěle hodí i do kapsulového šatníku. Jsou univerzální a nevychází z módy. Černé a bílé kalhotky jsou tedy tzv. must have kousek, který by neměl chybět v šatníku žádné moderní dívce či ženě. Pokud máte rádi pestrobarevnější kousky, můžete vsadit na dámské kalhotky se vzory a s motivy. In budou letos ty zvířecí a květinové. V módě však budou i klasické proužky či puntíky. Výběr tak bude záležet jen na vás a na vašem jedinečném vkusu. Ženy a dívky si pak oblíbily i krajkové spodní prádlo. To je rafinované a existují i typy blůzek či šatů, z kterých může krajková podprsenka chytře vykouknout. Jedná se např. o módní braletky. Kousky v zmíněných trendy barvách najdete např. i tady: https://www.sinsay.com/cz/cz/zena/spodni-pradlo. Zde s výběrem spodního prádla nešlápnete vedle.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Výběr a nákup plavek je pro milovnice plážových slunných dnů jedna z nejoblíbenějších aktivit. Všelijaké barvy, kombinace, vzory a střihy vám umožní popustit uzdu své fantazii způsobem, k němuž se za celý rok nedostanete.
S mužem se jednoduše můžete rozejít tak, že mu to oznámíte z očí do očí. To je pravděpodobně ten jediný správný způsob. Ne každý si na něj ale troufne, zejména po kratší známosti. V praxi se můžeme setkat s mnoha dalšími způsoby ”rozcházení se”, které vám možná vyrazí dech.
Není tajemstvím, že barvou roku 2019 byla americkými odborníky z Pantone Color Institutu vyhlášena pro letošek korálová. Pokud úplně nevíte, jak takový odstín vypadá, nezkoušejte se ptát svého partnera, protože vám pravděpodobně nebude schopen odpovědět. Dáme vám ale pár tipů, jak zařadit korálovou do svého šatníku a botníku.
Vstupte do světa inspirativních žen, které se nebojí překračovat hranice a formovat podnikatelský svět na svůj obraz. Od odvážných startupistek po průkopnice v technologiích, tyto příběhy nejen motivují, ale ukazují, že ženy jsou nezastavitelnou silou v každém odvětví.
Tchyně - žena, kterou si v životě rozhodně nevybíráme. A bohužel ne vždy ta, se kterou bychom na rodinné oslavě chtěli sedět poblíž. Nedej bože trávit společně dovolenou nebo dokonce bydlet ve stejném domě.
Lidé dávají na první dojem. Pokud není zrovna dobrý, automaticky člověka přesouvají do škatulky - s ním se bavit nechci. Velkou měrou se na dobrém prvním dojmu podílí i náš úsměv. Pokud jsou zuby plné kazů, druhého to spíše jenom odpudí. Ano, stáváme se možná trochu povrchními, ale většinou za zkaženými zuby stojí nedostatečná dentální hygiena a to o člověku něco naznačuje.
Chcete-li jít s dobou, pořiďte si do vašeho šatníku alespoň jednu stylovou dámskou mikinu. Pokud netušíte, jaké kousky budou v letošní sezóně in, nemusíte zoufat. My vám to totiž na následujících řádcích rádi prozradíme. Proto se pojďte inspirovat společně s námi. Máme pro vás nejrůznější tipy na trendy kousky a dokonce vám prozradíme, jak je vkusně zakomponovat do letošního outfitu
Člověk si nikdy ničím nemůže být úplně jistý, já jsem si ale byla jistá, že prožívám konečně pravou lásku. Měla jsem plány do budoucna, konečně jsem chtěla založit rodinu, po které jsem tolik toužila. S přítelem jsme spolu začínali už společný čtvrtý rok, už byl čas.
S novým rokem přichází i řada předsevzetí, mezi nimiž jasně vévodí redukce tělesné hmotnosti. Pokud si i vy přejete zhubnout a nechcete samotnému hubnutí věnovat mnoho času nebo ten čas na dlouhé cvičení jednoduše nemáte, určitě vás zaujme Power Plate. Proč je tento druh cvičení tolik oblíbený a jak je možné, že můžete redukovat tuk během pár minut?
Úspěšným se člověk nerodí, úspěšným se stává. Je to pravda, anebo si to vymysleli jen lidé, aby si mezi sebou nezáviděli? Peníze, zdraví, hodnoty, štěstí, sláva. Ten, kdo má tohle všechno, je jistě úspěšný. I to, v jakém znamení horoskopu jsme se narodili, nám může mnohé napovědět.
Bydlíte ve vlastním domě a přemýšlíte, jak do budoucna co nejvíce uspořit na energiích? Krátkodobým řešením je samozřejmě snížení její spotřeby. Ale není řešením udržitelným. Jediný krok do budoucnosti, který má v této oblasti smysl, je zajistit si zdroje vlastní. I stát už to ví, a tak poskytuje dotace na energetickou samostatnost nebo alespoň snížení energetické náročnosti bydlení
Její jméno je Kathy Jacobs, je jí 56 let a žije ve Spojených státech amerických, konkrétně ve městě Calabass ve státě Kalifornie.

Výběr článků

Pokud ani nevíte, co to je, nemusíte si s tím vůbec lámat hlavu. Pravdou totiž je, že cascara byla ještě donedávna v celé Evropské unii zakázaná, respektive bylo zakázáno ji prodávat. Přitom jde o velmi zajímavou surovinu, která se používá nejenom při přípravě nápojů, ale například také moučníků.
Jak probíhá druhý koučink z pohledu klienta? Co uvízne v hlavě po druhém koučování a s čím konkrétně aktuálně Nele Marcela Hlaváčková pomáhá? Co ji učí? O tom bude dnešní článek.
Většina z nás si své vlasy barví, protože není spokojená se svou přírodní barvou, která je často spojená s mnoha stereotypy. Například o blondýnách se traduje, že jsou hloupé, zrzky temperamentní a brunetky atraktivní. Mnoho mužů si tak udělá první dojem o ženě na základě její barvy vlasů. Tu určuje látka zvaná melanin, která je produkována u kořene vlasových cibulek.

Nepřehlédněte

Mnozí lidé si neustále stěžují na nízké mzdy, avšak nejsou ochotni investovat do dalšího vzdělávání, což je pak limituje na trhu práce. Nemohou se uplatnit, případně dělají zaměstnání, které jim nepřináší zajímavé finanční ohodnocení. Nemluvě o tom, že jsou v práci často nešťastní, protože je zkrátka nebaví a stresuje. Přitom stačí relativně málo – najít si vhodný kurz. Za pár měsíců se pak lze ucházet o nové zaměstnání, které jim bude více vyhovovat.
Téměř každá žena touží po ideální postavě. Rad, jak zaručeně zhubnout, jsou v časopisech i na internetu tisíce. Daň v podobě jojo-efektu nebo zdravotních problémů, kterou platí za drastické shazování kilogramů nebo nepochopené hubnoucí praktiky, je ovšem příliš veliká. Co takhle začít jednou pro vždy správně? Poradíme vám, jak na to!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek