Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Vtipné sklenice, které rozveselí každou party

Říká se, že střepy přinášejí štěstí. Ještě větší radost vám však udělá, když se žádné sklo nerozbije. Někdy je proto lepší nechat broušený křišťál ve skříni. Takové akce jsou třeba zahradní oslava, piknik s kamarádkami nebo silvestrovský večírek.

Všechny tyto akce si žádají praktičtější řešení, kterým mohou být plastové, ovšem stále elegantní sklenice na víno. Odlehčenému dýchánku s kamarádkami, kdy hodíte za hlavu všechny starosti, tak už nic nestojí v cestě.

Udělejte radost svým blízkým originálním dárkem pod stromeček

Decentní vychutnávání vína vyžaduje adekvátní sklenice, které vínu umožní naplno se rozvinout. Ne vždy je ale nálada na objevování tónů a aroma stoupajících ze sklenky. Někdy se zkrátka chceme prostě pobavit, povznést se nad každodenní náročné situace, dát si drink a společně se zasmát.

K odlehčené atmosféře přispějí třeba vtipné plastové sklenice na víno na nožce, které ustojí, i když se z večírku s přáteli stane divoký mejdan. Rozlité víno sice hrozí nadále, ale už se nemusíte bát, že sklenici rozbijete a budete zametat střepy.

sklenice vánoce

Kde takové plastové sklenice na víno ale sehnat?

Tento druh sklenic najdete třeba na specializovaných eshopech s barmanskými potřebami jako je Barstore.cz. Ten nabízí hned několik druhů plastových sklenic s potiskem vtipných hlášek, které vyvolají úsměv na tváři a skvěle se hodí jako originální a praktický dárek pod stromeček pro obě pohlaví.

Bílá a růžová kombinace

Bílá a růžová varianta pak vyloženě volá po dámské jízdě – od letního pikniku přes novoroční party po rozlučku se svobodou. Sklenice jsou primárně určené na víno, ale velkorysý objem 480 ml zvládne pojmout i Gin & Tonic nebo Aperol Spritz. 

Jedna pro vás, druhá pro ni

Plastová sklenice s vtipným potiskem je skvělým dárkem pro kamarádku, která bere život s nadhledem a umí si z něj udělat legraci. Na výběr máte z několika hlášek: Já jsem ti to říkala…, Poslední a jdu, Nikdy neříkej nikdy, Už tam budem? nebo Ta je moje. Která bude ta pravá? 

K TÉMATU  Synchronizovaný spánek. Pod měkkou peřinou se skrývá vrnící překvapení

Tip: vyzkoušejte i broušené sklenice.

Ať už zvolíte kteroukoli, nezapomeňte přihodit od každé varianty ještě jednu sklenici navíc. Jeden pár pro sebe a jeden pro kamarádku. Ta si tak užije chvilku věnovanou sama sobě, ale také si bude moct připít s vámi, až zase přijdete na návštěvu.

Druhý pár pořiďte sobě, aby váš společný rituál byl vždy dokonalý, ať už se sejdete u ní nebo u vás.

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vstupte do světa inspirativních žen, které se nebojí překračovat hranice a formovat podnikatelský svět na svůj obraz. Od odvážných startupistek po průkopnice v technologiích, tyto příběhy nejen motivují, ale ukazují, že ženy jsou nezastavitelnou silou v každém odvětví.
Jíte pórek často? Jestli ne, tak byste měli. Tento přírodní poklad posiluje kosti, pomůže vám se stávkujícím trávením a prospívá srdečním funkcím. Funguje také jako posilovač obranyschopnosti a bojuje proti křečovým žilám.
Face roller je oblíbený nástroj, který se využívá k péči o pleť a pokud ho ještě nemáte doma, zřejmě si klepete na čelo, jak by vám ”šudlání” kamenem po obličeji mělo vyhladit vrásky. Pojďme si proto zopakovat, co vlastně face roller je, jaké jsou jeho výhody a mýty, a především, jak s face rollerem pracovat.
Přirozené světlo nesmí v interiéru chybět, ale má ho být tak akorát. Někdy se však sluníčko zblázní a nezbývá, než ho vrátit do patřičných mezí. Slouží k tomu stínící technika, která má navíc dekorační funkci. Typickými zástupci interiérového stínění jsou vnitřní rolety a žaluzie. Ale co když se vám okoukaly nebo jen toužíte po designové lahůdce? Pak se vám budou líbit rolety typu den a noc. .
Posledním filmem režiséra Juraje Jakubiska a jeho rozloučením s diváky bude výpravná a očekávaná Perinbaba a dva světy, pokračování Jakubiskovy legendární pohádky Perinbaba. Perinbaba a dva světy vstoupí v Česku a na Slovensku do kin 7. prosince 2023
Grill párty, ale i tradiční české opékání se těší stále větší popularitě! Není tak divu, že se mění i zvyklosti ohledně vybavení letních teras či pergol. V současné době zde už nenajdete jen pohodlné posezení pro rodinu a přátele, ale i další kusy praktického nábytku, které poskytují cenný úložný prostor na věci, které je vhodné mít při trávení volného času venku po ruce.
Máte doma nějakého čtyřnohého mazlíčka? Nebo dokonce přímo psa? Tohle video vás pobaví! Jak dokonale nenápadní umí být psí hříšníci?
Dítě ve věku zhruba šesti let čeká první velká životní výzva. Ze známého prostředí školky se poprvé přesune do velkého světa. Co by měl předškolák zvládat, aby pro něj byla škola co nejpohodovější?
S postupem digitální éry a vzrůstajícím vlivem sociálních sítí se mění nejen náš každodenní život, ale i způsob, jakým procházíme světem romantických vztahů. Seznamovací aplikace se zdají být klíčem k pohodlnému a snadnému hledání partnera, přesto se s nimi vážou otázky a zážitky, které mohou ovlivnit náš citový i sociální život. Tato nová realita digitálního seznamování ovlivňuje různé aspekty mezilidských vztahů a vyvolává diskuse o pravé podstatě lásky v online prostředí.
Proč nakupovat nové, když lze kreativně použít věci, které se nám již nelíbí. Pojďte se povídat na dokonalé tipy, jak si váš domov zkrášlit pomocí upcyklovaných věcí. Jdeme starým věcem dát nový život. Budete zírat, co vše se dá vytvořit! Do upcykle!
Šnečí sliz můžeme stále častěji vidět jako součást drahých kosmetických přípravků. Než se stal trendem pro podporu krásy, byl ve starověkém Řecku lékem na záněty. Mnoho žen o něm ještě neslyšelo a některé na něj jen nevěřícně koukají v obchodních regálech. Představíme si, co to šnečí sliz je a jaké má potenciální přínosy.

Výběr článků

Blíží se vaše dovolená a vy přemýšlíte, jestli vzít svého domácího mazlíčka s sebou. Myslíte, že mu bez vás bude smutno, ale jak se bude cítit na pláži nebo na horách? Pes může chodit s vámi, ale kočka? Ať se rozhodnete odjet sama a mazlíčka svěřit do péče jiné osoby, nebo pojede s vámi, příprava se vyplatí.
Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!

Nepřehlédněte

Třešně a višně jsou jedny z nejčastěji pěstovaných ovocných stromů na pozemcích a zahradách u rodinných domků. To není překvapivé, protože všechny odrůdy třešní jsou chutné, zdravé a ideální pro konzumaci přímo ze stromu. Stojí za to zjistit, jak tuto rostlinu správně pěstovat a jak vybrat nejlepší odrůdy třešní, které každoročně poskytnou bohatou úrodu. Řekneme vám také, jaká může být cena třešní a kde je nejlépe koupit.
Domácnost jako ze žurnálu, to je snem mnohých. Inspirovat se můžete buďto na sociálních sítích nebo v magazínech, které o bydlení pojednávají. Anebo si prostě a jednoduše můžete pustit nejlepší seriály, které vám prozradí, jak k zařizování nebo správě vašeho domova přistupovat. Všechny přináší Netflix, který je svou nabídkou známý široko daleko.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek