Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

5 trendy polobotek na léto

Hledáte-li pohodlné a zároveň vysoce módní boty na léto, budou polobotky tím správným řešením i pro vás. Na trhu existuje celá řada trendy polobotek. Pokud nejste zrovna módní guru, nezoufejte! Na následujících řádcích vám prozradíme, jaké modely polobotek vybírat a jak je vhodně kombinovat s oblečením, aby byl váš outfit dokonalý. Čtěte a inspirujte se s námi!

Jaké 3 modely polobotek bychom měly zařadit do našeho letního šatníku?

Dámské  polobotky mohou mít nejrůznější podobu. Ženy a dívky mohou vybírat dámské polobotky v elegantním i v sportovním stylu. Záleží tedy zejména na tom, co nám vyhovuje a jaký máme vkus. Elegantní modely dámských polobotek mohou být vyrobené z přírodní kůže. Ty jsou opravdovým trhákem. Vysoce módní jsou pak i polobotky s blyštivými dekoracemi. Třpytivé cvočky nebo kamínky pak ženy snadno sladí i s dalšími svými šperky, jako jsou náušnice, prstýnky či náramky. Zdobené boty lze pak ladit i se stříbrným řetízkem od vaší elegantní kabelky.

Sportovně laděný outfit si pak zaslouží stylové textilní polobotky, které na sobě mohou mít potisky nebo logo vaší oblíbené značky. Textilní modely se hodí k plátěným kalhotám, ale také k šortkám nebo k sportovním sukním. Stylové kousky najdete také v kamenných prodejnách CCC. Vybírat zde můžete i třetí typ módních polobotek. Jedná se o trendy kousky na vyšší platformě. Podrážka polobotek s vyšší platformou musí být dobře odpružená, aby zvládla tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Dále je nutné, aby měly vaše polobotky prodyšný svršek. Chodidla potřebují v létě dýchat! Ať už si vyberete sportovní nebo elegantní kousky, měly by mít boty dokonale zarovnané švy. Platí to i pro polobotky na platformě. Nikde nesmí nic trčet ani překážet. Kvalitní kousky jsou k mání v prodejnách CCC.  

Jaké barvy, vzory, motivy a materiály polobotek budou letos v kurzu?

Jestli-že chcete jít s dobou, bude dobré, když budete mít přehled o trendy barevných odstínech pro danou sezónu. V letošní letní sezóně pofrčí zejména přírodní a pastelové tóny barev. Meruňkové, krémové i oříškové polobotky pro ženy tak budou dobrou volbou i pro vás. Chybu pak neuděláte ani s polobotkami v černé a v bílé barvě. Černá i bílá jsou barvy univerzální a skvěle je tak sladíte s libovolně barevnými oděvy. Zvolit k nim pak můžete i oblečení se vzory a s motivy. Zaměříme-li se na zmíněné vzory a motivy, budou in ty zvířecí a květinové.

K TÉMATU  Jak zařídit domácnost podle Feng Shui

Jste-li spíše dračice, vsaďte na leopardí, tygrované nebo zebrované kousky. K těm se bude hodit už jen decentní oblečení v jednobarevném provedení. Příliš vzorů nebo motivů v outfitu by totiž mohlo působit chaoticky. Jak se říká, méně znamená mnohdy více. Zaměříme-li se na materiál obuvi, vítězí na plné čáře ten přírodní. Ženy a dívky si oblíbily zejména polobotky z přírodní kůže. A není se čemu divit. Obuv z přírodní kůže se dobře přizpůsobí tvaru každého chodidla. Časem má totiž kůže tendenci k rozpínání. Dále jsou pak kožené polobotky i odolné a v neposlední řadě i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života už akcentují ty největší světové módní značky. Je tak z čeho vybírat. Stylové dámské polobotky z pravé kůže můžete vybírat i na e-shopu CCC. Zde si přijde na své každá moderní žena.     

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

V dnešním uspěchaném a konzumním světě hledají lidé stále efektivnější způsoby, jak uspořádat svůj život. Jedním z trendů, který se v poslední době stává stále populárnějším, je koncept kapsulového šatníku. Tento minimalistický směr v oblasti módy nabízí mnoho výhod a může výrazně usnadnit život každému, kdo se rozhodne ji vyzkoušet. O co jde a jak kapsulového šatníku docílit?
Přemýšlíte nad tím, kam byste si s partnerem, anebo sama mohla vyrazit na prodloužený víkend? V tom případě pro vás máme pár tipů, které dozajista oceníte. Poznejte ta nejkrásnější evropská města, do kterých se budete velmi ráda vracet, a na která vám (pro začátek) bude stačit jen pár dní volna.
V každém vztahu někdy nastane čas, kdy se lidé hádají, dohadují, přehodnocují své názory. Takové menší krize jsou v každém vztahu běžné a můžete je očekávat. Velké krize většinou přicházejí s tím, jak se vztah mění a vyvíjí. Mohou vás potkat dříve či později, avšak odborníci se shodují v tom, jaké kroky (a i roky) ve vztahu bývají kritické.
Na letošní zimu se opět vyrojila spousta krásného oblečení pro ženy. Hlavním heslem je různorodost. Frčí lesklé, kovové barvy, černá – bílá, žlutá, růžová a samozřejmě i různé barevné kombinace. Kožešinové límce jsou stále módní, ale měly by být vždy odnímatelné.
Zařizovat si obývací pokoj je stejně těžké, jako si zařizovat ložnici. Zatímco ložnice má být především oázou klidu, obývací pokoj je zase místem, kde se setkává rodina s přáteli, proto se chcete vyšvihnout v očích známých a zařídit si místnost k naprosté dokonalosti. Aby zde však stále proudila potřebná energie, nezapomínejte na zásady feng-šuej.
Věděli jste, že člověk stráví v posteli v průměru až třetinu svého života? Proto pokud vybíráte novou postel do vaší ložnice, je třeba umět vybrat správně. Pohodlná a dostatečně velká postel totiž může podpořit váš zdravý spánek. Naopak nevhodná postel může způsobovat problémy, jako je nespavost nebo bolesti zad. Postel je zároveň důležitou součástí interiéru a je dominantou ložnice, jejíž celkový vzhled ovlivňuje. Vybrat si správnou postel tak může také pomoci dotvořit celkovou atmosféru v místnosti.
Rozchod není nikdy příjemný. Ztratíte člověka, na kterém vám ještě před časem velmi záleželo, a v srdci zůstává nepříjemné prázdno. Když se k tomu přidá fakt, že o vás mezi společnými známými váš ex partner mluví velmi nevybíravě, je to nesnesitelné. Máme pro vás tipy, co dělat, abyste tuto situaci zvládla.
Každá žena se měsíc co měsíc setkává s menstruací, během které se neobejde bez vložek či tampónů. Málokdo si ale v tu chvíli uvědomí, jaké množství odpadu se vytvoří během používání tradičních menstruačních pomůcek, které následně zbytečně škodí okolní přírodě. Naštěstí ale existuje několik ekologických alternativ, za které vám příroda poděkuje a oceníte je i vy z hlediska snadného použití. Pojďme se podívat na téma ekologické menstruace.
Zima už mnohé začíná deprimovat, proto se snaží vnést si první střípky jara alespoň k sobě do šatníků. Svetry tak stále zůstávají v popředí, ale pomalu začínají být vytěsňování kousky nejmódnějších stylů přicházejícího teplejšího ročního období. Víte, co se bude nosit?
Designové trendy v kuchyni upřednostňují praktičnost. Kuchyňské baterie i dřezy jsou jednoduché a čisté, a objevuje se matná barva, třeba přímo černá.

Výběr článků

Ještě jste nenašla sport, který by vás skutečně a bez výhrad bavil? Začněte chodit. Tím spálíte více kalorií, než si možná myslíte. Zároveň zatočíte se stresem, zlepšíte si náladu a prospějete svému srdci.
Zadar v Chorvatsku láká na originální zpívající schody. Mořské varhany navrhl architekt Nikola Bašić v roce 2005 a od té doby hrají nepřetržitě. Tento architektonický objekt je zároveň neobvyklý hudební nástroj. Zvuk vyluzuje tak jako u klasických varhan vzduch, který je vytlačovaný skrze ocelové trubky, schované ve schodech. Ten dovnitř ženou mořské vlny.
Přemýšlíte nad skladbou svého jídelníčku? Víte, kolik sníte denně bílkovin nebo vlákniny? Hlídáte si, co jíte? Možná, že ne. Hodně lidí nepřemýšlí nad tím, co jí a zda se stravuje správně. Většinou jako výmluva poslouží nedostatek času. Bílkoviny jsou ale pro tělo skutečně nezbytné a drtivá většina populace jich konzumuje málo. Zkuste to změnit.

Nepřehlédněte

Období plodných dnů i samotná ovulace jsou jedinou cestou, díky které je možné stát se maminkou. Věděli jste ale, že ovulace v jednom cyklu nemusí být pouze jedna? A jak je možné, že za měsíc může tělo ovulovat klidně dvakrát?
Obyvatelé hlavního města mají nyní další možnost využít přelomového tréninku pomocí elektrické stimulace svalů (EMS), který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut. Společnost BodyBody, která tuto unikátní formu péče o tělo nabízí, otevřela v Praze na Karlově náměstí své šesté pražské studio. V České republice je celkem dvanáct BodyBody studií.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek