Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Kyselina hyaluronová pro krásu vaší pleti a vlasů

Toužíte po pevné a pružné pleti bez jakékoliv chybičky? Chcete mít účes jako ze salonu? Svěřte se do rukou speciální kosmetiky s obsahem kyseliny hyaluronové, jejíž účinky vás ohromí. Pleťové krémy, séra a další produkty se díky jejímu obsahu postarají o zlepšení stavu vaší pokožky.
kyselina hyaluronová
Kyselina hyaluronová pro krásu vašich vlasů a pleti

Blahodárné účinky kyseliny hyaluronové na pleť

Vyzkoušejte blahodárné účinky kyseliny hyaluronové na vlastní kůži, a to doslova. Proč právě ona? Tato neobyčejně zázračná látka se postará o lepší pružnost, hydrataci a vitalitu vaší pleti. Kyselina hyaluronová totiž pomáhá podporovat tvorbu kolagenových vláken, což zajišťuje právě onu pevnost a pružnost. Je dokonalým zvlhčovačem prostupujícím do hlubokých částí pokožky. Dalším benefitem je také intenzivní hydratace. Produkty s jejím obsahem oceníte i v případě, že vás trápí vrásky. Má totiž i výrazné protivráskové účinky a vyplňuje jejich rýhy zevnitř.

Viditelně krásné a zdravě vypadající vlasy

Vaše hříva nevypadá jaksi podle vašich představ? Namísto bujné a krásně vypadající kštice vás trápí problém s hustotou, mdlým a nezdravým vzhledem? Tato zázračná látka, která je v kosmetice velmi vyhledávanou a žádanou, vám zajistí i krásné a zdravě vypadající vlasy. Při pravidelném používání vám budou odměnou zregenerované, dokonale vyživené a lesklé vlasy. Také suché, lámavé a roztřepené konečky už pro vás budou minulostí. Potěší vás i zvýšená elasticita a pružnost.

Zatočte nadobro s problematickou a suchou pletí

Rozhodli jste se jednou provždy zatočit s problematickou pokožkou? Pokud vás trápí akné, pupínky, suchost, pnutí nebo jiné podobné dermatologické potíže, pak i tady vám mohou kosmetické produkty s obsahem kyseliny hyaluronové pomoci. Ta napomáhá hojení kůže, obnovuje její přirozenou hydrataci a zajistí vám rychlejší zhojení akné, vyrážek a dalších problémů.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Také jste vždy toužili po zahradě, kde vše bude v souladu s vaší duší a myslí? Objevte 10 způsobů, jak se dokonale spojit s přírodou ve vaší zahradě.
Že ořechové skořápky poslouží leda tak v kamnech? Čaj z nich připravený podporuje štítnou žlázu a odstraňuje hleny, které dráždí dýchací cesty. A co víc, tahle medicína účinkuje v řádu několika hodin.
Strečink je jednoznačně nezbytnou součástí jakéhokoli tréninku či cvičení. Pomáhá zvyšovat flexibilitu a rozšiřovat možnosti pohybu těla. Správně byste měli strečink provádět jak před, tak i po cvičení. Před tréninkem je třeba tělo trochu prohřát a připravit na zátěž, aby nedošlo ke svalovým křečím. Po cvičení musíte zase svaly trochu zklidnit. A právě to dokáže správný strečink.
Zdá se vám, že se váš život nevyvíjí tím správným směrem? Zarazili jste se v určitém bodě, odkud se vám nedaří pohnout ani o píď? Řešení je celá řada. Je na vás, které si nakonec zvolíte. Já zkusila koučink a dodnes nelituji!
Následujete každoroční trendy předních designérů z Česka i celého světa? Pak se letos budete divit. Stříbrné barvě totiž odzvonilo. Co ji nahradí?
Není nevěra jako nevěra? Už to tak vypadá. Zatímco někdo se kvůli takovému pochybení bičuje celé měsíce, jiný si v pocitu, že své polovičce nasadil parohy výkladní skříně, doslova libuje. Holt každý to má jinak!
Už vás nebaví chodit do práce? Jste naštvaní pokaždé, když musíte ráno brzy vstávat a když v zimě jezdíte za tmy domů? Pak je na čase poohlédnout se po práci nové, možná takové, při které už nikam nebudete muset chodit. Pracovat se dá přece i z domova.
Prostředí má hodně společného s tím, jak se naše pokožka chová a jak vypadá. Když je horko a vlhko, pokožka může být mastná z přebytečné vlhkosti. Když je zima a sucho, pokožka může být vysušená. Nemluvě o dalších environmentálních stresorech, jako je znečištění ovzduší, sluneční záření, klimatizace a další. Když se mění roční období, mění se i prostředí kolem nás. Kůže se musí přizpůsobit novým klimatickým podmínkám, ale můžete jí práci trochu usnadnit zavedením správné péče o pleť. Když se mění roční období, měla by se měnit i vaše rutina týkající se péče o pleť. Zvažte tyto podzimní tipy péče o pleť, které vám pomohou udělat stejně hladký přechod z léta do podzimu, jako je vaše pokožka.
Svatební obřad je sice hlavní program, uteče ale poměrně rychle. Pak přijde na řadu hostina. Právě ke svatební párty se upíná nejvíce pozornosti i plánování. Prohlédněte si honosné slavnostní stolování
Léto nepochybně patří k vůbec nejoblíbenějšímu období, které většina z nás vždy netrpělivě vyhlíží. Ostatně není nic lepšího, než si užívat sluneční paprsky, hodit opalovačku a vyblbnout se v prohřáté vodě. Jenže co když pohodovou idylku naruší příchod menstruace?
Trápí vás povadlá pleť? Ráda byste zase vypadala o pár let mladší, ale nechcete se dát na milost plastickým chirurgům? Je tu i jiné řešení, které jsme pro vás testovali: Galvanická žehlička od Nu Skin.
Aloe vera je rostlina, která se velmi často označuje za zázrak v květináči. Zdravotní benefity a léčivé účinky této drobné dužinaté a nijak nevýrazné rostliny jsou totiž až dech beroucí. Nemůžeme se divit tomu, že se mezi námi najde tolik lidí, kteří chtějí zázračnou aloe vypěstovat. Bohužel ne každý je zběhlý v pěstování. Jak tedy na to? Jak na pěstování aloe, která nám pomůže při akné i popáleninách?

Výběr článků

Nakupování v second handech má své výhody. Předně jsou zde nízké ceny a značkové oblečení, které byste si jinak možná nemohli dovolit. Také na jednotlivých kouscích oblečení nenajdete chemikálie, jež se drží hlavně na tom nově koupeném.
Dnes budou mít energie všichni na rozdávání. Pokud si chcete s někým něco vyřešit, do toho! Péči věnujte svým nohám a dejte pozor při výběru parfému!
Únava je přirozenou reakcí našeho těla na přepracovanost nebo stres. Pokud se ani po dobrém spánku necítíte odpočatí, jste neustále napjatí a necítíte se takříkajíc „v pohodě“, můžete trpět syndromem chronické únavy. Je rozšířený mezi obyvateli velkých měst, kteří jsou vystaveni častému stresu a přepracovanosti. Vědci nazývají chronickou únavu nemocí 21. století. Nestihla právě vás?

Nepřehlédněte

Polyamorie během posledních několika let přestává být tabu a začíná se k ní hlásit čím dál tím více lidí, a to včetně osob pohybujících se v showbyznysu. Co to povídáme, vlastně především celebrity polyamorii zpopularizovaly.
Kreativitě při balení dárků se žádné meze nekladou. Taštička vám sice ušetří čas, na druhou stranu, pěkný balíček v balícím papíru se stuhou nic nenahradí. Když se na balení trochu vyřádíte a přijdete s něčím originálním, vždycky to bude úspěch, a navíc do vaší práce s balením otisknete i svou snahu, a to se vždycky cení. Inspirujte se nápady na balení dárků ve videu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek