Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Soutěž: Vyhrajte doplňky stravy, které nakopnou vaši imunitu

Kašle a smrká kdekdo. Nachlazení a podzimní virózy se rychle šíří. Navíc opět začínají růst čísla nakažených koronavirem a na dveře klepe pozimní vlna chřipky. Je tak nejvyšší čas pořádně posílit obranyschopnost! Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia, který naboostuje vaši imunitu.
imunita
Sídlí v nich až 80 % buněk imunitního systému. Jedná se o střeva a je důležité je mít v dobré kondici. Jedině tak budete připraveni na případný střet s koronavirem. (zdroj foto: shutterstock.com)

Pořádná porce všech důležitých látek

imunitu
imunohelp

Základem všeho je dostatečný přísun vitaminů a minerálů. K něm nejdůležitějším vitaminům patří céčko a déčko z minerálů pak zinek. Oba tyto vitaminy jsou nezbytné pro život a mají v těle mnoho důležitých funkcí. Pokud vám dlouhodobě chybí, jste častěji nemocní a také unavení. Céčko můžete získat poměrně snadno z potravy. Jeho bohatým zdrojem jsou třeba šípky či rakytník, ale s déčkem a zinkem je to mnohem složitější. Tam už musíte sáhnout po doplňcích stravy. Než abyste řešili každou jednotlivou látku zvlášť, existuje mnohem snadnější cesta, jak tělu dodat vše potřebné najednou. Tou je novinka Naturevia ImunoHelp, jež obsahuje extra silnou dávku vitaminů C a D3, organicky vázaného zinku a také přírodní extrakty z rakytníku, šípku a echinacey. Právě tato unikátní směs přispěje k udržení zdraví horních dýchacích cest, což zvláště v době respiračních infekcí oceníte. Navíc stačí jen jedna kapsle denně.

imunitu
laktobacily

Probiotika pomohou k rovnováze

Další, co byste měli mít na paměti, je fakt, že nejdůležitějším orgánem pro naši obranyschopnost jsou střeva. V nich sídlí až 80 % buněk imunitního systému. Proto je důležité, abyste je i jejich mikrobiom měli v dobré kondici. K nastavení a udržení správné rovnováhy bakterií vám pomohou kvalitní probiotika. Vsadit můžete na Naturevia Laktobacily 5 Imunita, které obsahují unikátní komplex pěti vybraných kmenů laktobacilů a bifidobakterií lidského původu v obrovské síle 15 miliard v jedné kapsli. Navíc přípravek obsahuje také vitamin C, který je pro imunitu rovněž nezbytný.

Soutěžte s námi a získejte dvojici, která připraví vaši imunitu na podzimní nápor viróz.

Co můžete vyhrát:

Získat můžete jeden z pěti balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje ImunoHelp a Laktobacily 5 Imunita. Hodnota 1 výhry je cca 500 Kč. Nápovědu najdete ZDE.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto přeje drobnému přivýdělku. Přemýšlíte, zda je to vhodné i pro vašeho potomka? Pojďte se podívat na to, jak letní brigády zvládly naše děti. Poradíme nejoblíbenější brigády i to, co si musíte ohlídat.
Přemýšlíte o novém umyvadle do koupelny? Co si zvolit umístění na desku. Tento retro prvek nechává vzpomenout na časy, kdy stál v koupelně na skříňce smaltovaný lavor. Umyvadlo na desku otevírá neuvěřitelné možnosti pro originální řešení. Nevěříte? Podívejte se do naší galerie.
Trendem poslední doby, zejména mezi mladými lidmi na různých sociálních platformách, je pojem zvaný body count. Možná už jste o něm slyšeli, možná vás úplně minul. Co to ten body count vlastně je? Proč se najednou tolik řeší? A co o nás vypovídá?
Vyrazit na túru či pořádně šlápnout do pedálů chce během léta nejeden z nás. Jenže mnohdy plány zůstanou jen v hlavě, protože po prvním dni a zvýšené pohybové aktivitě se dostaví bolesti svalů, nepříjemné křeče a únava. Přitom všechny tyto potíže mají často společného původce. Tím je nedostatek hořčíku. Jde-li o dlouhodobý problém, mohou být následky mnohem závažnější.
Obličejová jóga, anglicky face yoga, je stále oblíbenější. V posledních letech zaznamenává úplný boom, a tak nějak do pozadí posouvá i dříve preferovaný botox. Jenže zatímco obličejovou jógu můžete provádět kdykoliv a kdekoliv, navíc za ni nemusíte utrácet peníze, botox je pořád procedurou, při níž do sebe necháváte vpíchnout chemický jed. Možná je tedy na čase rozhýbat svaly v obličeji a jednoduchými cviky tak dosáhnout mladistvého vzhledu, po kterém touží každá žena.
Těší na dárky, ale po rozbalení nejsou zrovna nadšené, když tam není to, co očekávaly. Tyhle děti jsou ale vděčné za cokoli! Jejich reakce vás rozehřeje.
Kdo by nemiloval nakládané kyselé okurky. Jsou výborné k masitému pokrmu, nebo jen tak, když máme chuť. Legendární „kvašáky“ se zkrátka těší velké oblibě. Pokud ale chcete mít ve špajzu dostatečné zásoby zavařených okurek na zimu, je zapotřebí mít dobrou úrodu
Druhů čaje existuje skutečně nepřeberné množství. Čaj, to je životní styl, rituál, který se opakuje dnes a denně. Někdy jím zaháníme žízeň, jindy ho pijeme na chuť. Ovocný nebo bylinný čaj známe dozajista všichni, ale už méně jsou nám známé jejich účinky nebo podrobnější dělení. Pojďme se proto na čaje podívat společně.
Trápí vás akné? Dělají se vám pupínky, různé vyrážky a vás už to přestává bavit? Možná jste zkoušeli plno mastiček, plno čistících přípravků, ale i tak se vám potíže s pletí stále vrací! Jak vyřešit akné jednou provždy? Dá se to vůbec? Rovnou vám řeknu, že ano! A nyní vám prozradím, jak na to.
Pokud se vám při přečtení názvu dnešního článku vybavilo rozesmáté dítě na venkovním hřišti, zkuste nyní tu představu trochu změnit. Houpání totiž zdaleka nemusí být výsadou dětí. Houpačky umístěné v bytech nabízí prostor pro odpočinek a zároveň jsou velmi zajímavým doplňkem interiéru.
Také vám někdy připadá, že se všechny každodenní povinnosti nedají skloubit dohromady? Chodíte spát pozdě a ráno brzy vstáváte, a přesto jste každý den ve skluzu? Nejspíš něco děláte špatně.

Výběr článků

Sebevědomí je klíčem k úspěchu, a to ať už mluvíme o úspěchu v osobním či profesním životě. K jeho snížení přispívá kupříkladu akné nebo jiné kosmetické vady, ale také zažloutlý chrup. Že vás právě žluté zuby trápí a denně snižují zmiňované sebevědomí? Pojďme si zmínit několik tipů, jak efektivně vybělit zuby.
Ještě vyčkat? Nebo raději odejít, když to doma není ideální? Tohle rozhodnutí bývá jedno z těch nejtěžších. Jakou roli v něm hraje touha po dětech, vlastní pohodlí, stáří i případné negativní reakce okolí?
Když poprvé začnete s dietou, můžete v prvním měsíci ztratit o něco více. Pokud například dodržujete nízkosacharidovou dietu, vaše tělo spaluje glykogen uložený ve svalové tkáni, když mu dojdou sacharidy. Glykogen se váže na vodu a při jeho spalování na energii se také ztrácí voda. Tato počáteční rychlá ztráta hmotnosti může být velmi motivující, ale nakonec se zúží.

Nepřehlédněte

Polyamorie během posledních několika let přestává být tabu a začíná se k ní hlásit čím dál tím více lidí, a to včetně osob pohybujících se v showbyznysu. Co to povídáme, vlastně především celebrity polyamorii zpopularizovaly.
Křečové žíly trápí obrovskou část populace a každý chceme mít o nich co nejdříve pokoj. Jak s nimi ale zatočit, když se někdy může zdá, že nám prostě nechtějí dát pokoj? Léčit je musíte nejen zavedenými lidovými prostředky, ale je třeba k tomu dodržovat i další pravidla. Tělo je složitý organismus a vše je provázáno. Proto zároveň s léčbou dodržujte správný pohyb, jídlo i odpočinek. Jak na to vám poradíme v článku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek