Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Soutěž: Zažeňte potíže s močovými cestami s přípravky Naturevia!

Teploty se konečně začínají zvedat a léto se nezadržitelně blíží. Pokud si letos budete chtít užít koupání, pak nejspíš budete muset do řeky, rybníku či vodní nádrže. Jenže jejich čistota a mnohdy také studená voda vám mohou následně přivodit nepříjemné patálie. Zvláště jste-li náchylní k tzv. letním problémům, měli byste udělat vše pro to, abyste se jim vyhnuli. Soutěžte tak s námi o balíček doplňků stravy Naturevia, který vám v tom pomůže.
močové cesty
Vyhněte se problémům s močovými cestami!

Síla brusinek a manóza

unoperfect
Naturevia UnoPerfect

Nejedna žena zná důvěrně řezání a pálení, které jsou prvními signály problémů močových cest. Pokud se objeví, není nač čekat a je potřeba se rovnou vrhnout do boje. Začít můžete s doplňkem stravy Naturevia UroPerfect Manóza Rapid, který obsahuje vysokou dávku D-manózy, silný extrakt z kanadských brusinek, vitamin D a extrakt ze zlatobýlu, jenž udržuje správnou funkci močového měchýře a močových cest. Přispívá ke zvýšení vylučování moči a tím pomáhá k pročišťování močových cest. Obsažený vitamin D navíc podpoří váš imunitní systém. Přípravek s jedinečným složením bez barviv, cukru i umělých sladidel je balen v praktických sáčcích, jejichž obsah stačí smíchat s trochou vody a vypít.

Probiotika s céčkem

Laktobacily
Naturevia Laktobacily 5

Co dalšího rozhodně nesmí ve vaší cestovní lékárničce chybět, jsou probiotika. Ta pomohou srovnat vaše zažívání a jsou tak účinnou obranou proti střevním problémům. Přece jen v létě dáváte vašim střevům pořádně zabrat a péči si zaslouží. Vsadit můžete na doplněk stravy Naturevia LAKTOBACILY „5“, jejichž jedna kapsle obsahuje 15 miliard prospěšných bakterií pěti různých kmenů laktobacilů a bifidobakterií a také vitamin C pro podporu imunity. Navíc jsou stabilní, vydrží i teplejší počasí a delší cesty. Takže léto si nejen díky nim užijete naplno.

Co můžete vyhrát:

Získat můžete jeden ze tří balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje UroPerfect Manóza Rapid a Laktobacily 5. Hodnota 1 výhry je cca 400 Kč.

Soutěžní otázka:

Jak dlouho se uvolňují účinné látky z kanadské brusinky v přípravku Naturevia UroPerfect Manóza Rapid?

Nápovědu pro tuto soutěž najdete ZDE (odkaz – https://www.naturevia.cz)  

Soutěž ukončena 14.6.2021 – děkujeme za účast!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Lidé žijící v bytech často nevyužívají prostor svého balkonu na maximum, a to zejména díky nedostatečnému soukromí. Máme pro vás pár skvělých tipů, jak ho snadno na balkoně či lodžii zajistit a vytvořit si tak oázu klidu a pohody.
Je 25. 10. 1993 a česká hudební scéna je bohatší o jedno album – a to ne ledajaké album… Ilona Csáková vydává svůj debut - Kosmopolis.
Může být klíčem ke štěstí a trvalému vztahu astrologie? Ať už hledáte spřízněnou duši, nebo hodnotíte stav současného vztahu, vaše znamení zvěrokruhu vám může poskytnout užitečné informace o vašem milostném životě. Takže, jak je důležité souznění horoskopu?
Začala jste na jaře trénink v přírodě a chcete pokračovat? Běháte nebo chodíte? Dá se to zvládnout i na podzim. Podzim sice přináší nižší teploty, mlhu a občasný déšť. Na takové počasí se však můžete připravit a má dokonce i své výhody. Jak sportovat na podzim a využít potenciálu počasi?
Vychutnejte si nejzábavnější kompilaci ze společného života s domácími mazlíčky. Psi a kočky jsou úžasní, a i přes jejich rozdíly mají spoustu společného. Patří mezi zvířátka, která máme doma nejčastěji. A umí tropit pěkné vylomeniny!
Existuje dnes ještě někdo, kdo by neměl doma žádnou sexuální hračku? Na trhu můžeme najít nespočet možností, jak sebe samu potěšit. Už jste slyšela o womanizeru? Pokud ne, udělejte si chvilku a pojďte se s tímto malým zázrakem seznámit.
Déšť, sníh, mráz, vítr venku. Doma studená ložnice, přetopený pokoj. Pleti tak náhlé výkyvy rozhodně neprospívají. Pleti výkyvy počasí neprospívají a právě v zimě je hydratace ještě důležitější, než v letních měsících. Jak to a které krémy použít?
Protože žijeme v globalizovaném světě, i v Asii mnohdy slaví Vánoce podle západních a křesťanských zvyků. Ale stále ještě na tomto kontinentu existují země i kousky míst, kde Vánoce vypadají jinak.
Mnoho lidí nevěří, že vztah na dálku by mohl někdy fungovat. Možná vám to budou rozmlouvat rodiče, kamarádi, kolegové v práci – ale to nejdůležitější rozhodnutí je přeci jenom na vás. Jedno vám ale musí být jasné – nebude to vůbec nic lehkého. Můžete se ale inspirovat pár radami, které vám toto nepříjemné období vzdáleného partnera zjednoduší.
Máme tu začátek nového roku 2021 a určitě si spoustu z vás dalo nějaké předsevzetí! Například začít cvičit, jíst zdravěji, chodit na procházky, myslet více pozitivně, být lepší přítelkyní či přítelem či být lepším rodičem. Vaše předsevzetí se mohou lišit, ale stejně vás všechny něco spojuje. A to to, že jich chcete dosáhnout! Proto vám v tomto článku zmíníme 3 důležité kroky, jak na to. A věřte, že pokud se těchto kroků budete držet, tak máte vyhráno.
Ženské sexuální touhy v průběhu života kolísají. Může za to začátek nebo konec vztahu. Příčinou mohou být i velké životní změny – těhotenství, menopauza nebo zdravotní komplikace. Nízkou sexuální touhu způsobují i některé druhy léků.
Dýně už k podzimu prostě patří. Možná zastáváte názor, že máme tradiční Dušičky a Halloween k nám nepatří, to ale nic nemění na tom, že lze z dýně vytvořit krásné dekorace. A to nejen domů, ale i ven na zahradu. Možná najdete inspiraci i vy.

Výběr článků

První česká superstar se odehrála roku 2004 … Ano, počítáte správně, je tomu už neuvěřitelných 17 let! A my máme stále v živé paměti některé z finalistů této obrazovky neopouštějící soutěže. Pamatujete si je všechny? A jak se dnes asi mají? Změnila je Superstar na celý život, nebo se spíše vrátili do zajetých kolejí? Posuďte sami.
Možná jste o ní nikdy neslyšela a možná naopak ano. Slovo henna se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a zaznívají o ní kladné ale i negativní názory. Jak to s hennou vlastně je a na co všechno ji můžete využít? Pro koho se vlastě hodí nejlépe a kdo by na její barvení měl raději zapomenout? A dá se hennou i tetovat? Vše se dozvíte v článku.
Nezajímá vás politika? Měla by. Nenechte rozhodovat o své budoucnosti jiné a jděte k urnám. Proč? Politici se přetahují o moc, kterou můžeme dělit na lokální a globální. Uvědomte si, že je důležité, jaký člověk stojí v čele. Manipulátor, nebo někdo rozumný?

Nepřehlédněte

Provoněný domov pozitivně působí na naše smysly. Osvěžovače zakoupené v obchodech jsou ovšem nejen drahé, ale jejich složení může kvalitu vzduchu ovlivnit nepříznivě. Vyrobte si své vlastní vůně! Kombinujte a vymýšlejte podle ročního období i místnosti, do které chcete vůni umístit.
Jsou muži a ženy z různých planet? Ano, mezi námi je velký rozdíl! Jak vypadá vaše ranní rutina, postoj k životu nebo jak reagujete na různé situace? A jak na stejné situace reaguje váš mužský protějšek? Podívejte se na hlavní rozdíly mezi námi a muži. Tyhle úsměvné příhody ze života vám budou povědomé!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek