Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Skryjte svůj věk za dokonalý krátký účes. Budete in

Možná závidíte mužům, o kterých se říká, že zrají jako víno. Herci, zpěváci nebo třeba sportovci, kteří po dvacítce vypadali tak nějak nedospěle a rozhodně ve vás neprobouzeli vášně, vám možná po čtyřicítce či padesátce začínají připadat přitažliví. Co na tom, že mají prošedivělé skráně, které se většinou ani nesnaží zakrývat barvou.
krátký účes
Krátký účes je dnes v módě! (zdroj foto: teks.cz)

29. 04. 2021

Oproti tomu celebrity z řad něžného pohlaví mívají to nejlepší období mezi dvacátým a třicátým rokem života. Tedy pokud nepatří k těm šťastlivcům, kteří se do obecného povědomí zapíší ještě jako puberťáci. S postupujícím věkem působí známé ženy čím dál tím více nepatřičně, zejména pokud jsou na fotografiích s mladými a svěžími kolegyněmi. Pomoct může krátký účes.

Všemožné kosmetické zákroky nebo plastické operace příliš nepomáhají, neboť jen málokterá nepůsobí po nějaké době přirozeně.

Tajemství mladého účesu

Přesto existují známé ženy, které přechod od mladé, krásné a talentované herečky, zpěvačky, sportovkyně nebo třeba spisovatelky v atraktivní ženu středního věku zvládají s grácií, působí příjemně a přirozeně. Mnoho lidí by jim dokonce jejich věk netipovalo, tedy pokud nejde o notoricky známé tváře.

Tajemství obvykle netkví v drahé kosmetice, prémiových prostředcích na péči o pleť a podobných přípravcích, ale o vhodné kombinaci oblečení, a to střihu i barvy, šperků a doplňků, make upu, ale hlavně správně zvolený sestřih. Ukazuje se totiž, že právě sestřih a zdravě vypadající krásné vlasy mohou vyvolat dojem, že jste o poznání mladší.

Dejte šanci krátkým vlasům

Nebojte se s přibývajícími léty experimentovat a vyzkoušejte kratší sestřih, zejména pokud jste jej nikdy v minulosti nenosila. Dobře střižené krátké vlasy mohou zamaskovat některé nedokonalosti, které na delších vlasech neujdou pozornosti, ale působí také dojmem energie a dynamiky, zatímco dlouhé vlasy evokují ženskost a něžnost.

Tyto atributy ale nemusí příliš ladit s pokožkou, na níž už těžko skryjete známky stárnutí. A to, bohužel, bez ohledu na to, kolik krému se zázračným koenzymem Q10 na sebe každý večer nanášíte.

Melír bude slušet zejména ženám se světlejšími odstíny vlasů. Dámy s výraznějším obličejem se nemusí bát ani asymetrických střihů, ale jen pokud mají opravdu dobrého kadeřníka. Asymetrický střih totiž může být trefou do černého, ale také vaši černou noční můrou. Inspirovat se vhodným účesem můžete v naší galerii.

K TÉMATU  Plavky pro každý typ postavy: Najděte ty své

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

Toužíte po čtyřicítce opticky omládnout? Krátké účesy jsou skvělým způsobem. Podívejte se, jak vám mohou slušet

Neuvěřitelné vlasové proměny. Zásah kadeřníka vás změní k nepoznání! Kdo touží po novém účesu?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Celé léto jste strávila v teniskách, protože vám sráží sebevědomí neposlušný vbočený palec? Nechodíte kvůli němu ani na pedikúru? V tom případě vám prozradíme, jak na něj vyzrát, abyste další léto byla do sandálů připravená.
Chtěli byste naší planetě pomoci od nadbytečného odpadu, ale nevíte, jak na to? Nemusíte ze dne na den začít kompostovat a stloukat si doma vlastní máslo. Stačí se jen řídit několika jednoduchými radami, které zvládne opravdu každý.
Toužíte po zahradě? Nebaví vás prázdný a špinavý balkon? Poradíme vám, jak z vašeho balkonu nebo lodžie vykouzlit vlastní soukromou oázu klidu.
Renée Zellweger proměnila nominaci a odnesla si prestižní ocenění za hlavní roli v dramatu Judy. Dlouhé roky se před kamerou neobjevila a jak sama přiznává, trpěla depresemi a příliš málo času byla opravdu sama sebou.
Vietnam je turisty hojně navštěvovaný, a to zcela zaslouženě. Je to nádherná země s přátelskými lidmi, krásnou přírodou, zajímavou faunou a flórou, architekturou, historií i jídlem. Po Vietnamu můžete klidně cestovat týdny, nebo dokonce měsíce, a stále vám zůstanou neprozkoumaná místa. Co navštívit ze všeho nejdříve?
Neustálé pochybnosti o sobě. Kritika své postavy, kritika svého chování. Nedůvěra v dosažení stanovených cílů... Poznává se v tomto některá z vás? Přály byste si, ženy, mít se více rády? V dnešním článku si povíme, jak na to! Jak se mít ráda, jak zlepšit své sebevědomí a jak zkrátka zazářit!
Skalka je ta část zahrady, se kterou si vyhrajete nejvíc. Tento prvek zahradní architektury napodobuje přirozenou skalní kompozici. Je na vás, kolik prostoru skalce dáte a jak velké kameny zvolíte. Stejně tak, jaké rostliny nebo přímo stromky zde zasadíte. Udělejte si ji podle svého!
Vitamín D je důležitý pro lidské zdraví – pomáhá udržovat silné kosti, zuby, posiluje imunitní systém a podporuje optimální hladinu krevního tlaku. Co však mnoho lidí neví je fakt, že nejdůležitějším zdrojem pro vstřebávání vitamínu D do těla je slunce. Právě v létě ho lze ze slunce vytěžit nejvíce. Jak toho dosáhnout, abyste měli dostatek?
Narodit se jako muž nebo žena ještě neznamená, že se tak musíte i cítit. V posledních letech o tom slýcháváme stále častěji a můžeme to chápat, i nemusíme, ale jsou lidé, kteří se vnitřně neztotožňují s žádným pohlavím. Nechtějí se škatulkovat a hrdě se k tomu hlásí. Mezi celebritami jsou tahle prohlášení stále častější. Kdo se v poslední době přiznal a kdo se cítí nebýt ani mužem, ani ženou?
Čtení rozhodně není pro každého. Někdo se vymlouvá na to, že na čtení nemá čas, další se zase raději podívají na film, než aby si otevřeli knihu. Ale víte, o co přicházíte tím, že čtete málo nebo vůbec? Možná po přečtení tohoto článku na knihy změníte názor.
V zahradě nám přináší radost, uklidňuje a nabíjí pozitivní energií. Zahradní jezírko vytváří příjemnou atmosféru a jeho realizace není nic těžkého. Můžete vytvořit klasický rybníček s kameny a okrasnými rostlinami, případně do něj umístit nenáročné kapry Koi. Zahradní jezírko může být ale i designově čisté a s pravidelným tvarem, jak si můžete prohlédnout v naší galerii. Které se nakonec stane srdcem vaší zahrádky?
Někdo funguje na sluneční paprsky a podzim ho uvádí do depresí. Jiného naopak nostalgie tohoto období baví. Jak si tedy zlepšit náladu, aby na vás nepadal splín a chmury?

Výběr článků

Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!
Strach z pavouků, strach z uzavřených prostor, strach ze tmy. Na tom není vůbec nic neobvyklého. Ale existují mezi námi tací, kteří trpí strachem ze skutečně roztodivných věcí.
Léto, období jako stvořené k seznamování a flirtování. Není divu, že se lidem zapalují lýtka a potěšení hledají v náruči nové lásky. Jenomže po prvotní zamilovanosti přichází na scénu něco vážnějšího. Muži a ženy se navzájem oťukávají a zjišťují, že ne vždy se k sobě hodí.

Nepřehlédněte

Ve spolupráci se značkou Retlux připravil portál DámskáLiga.cz vánoční soutěž. Zapojte se do hry o chytrou vánoční výzdobu.
Sedl na vás splín? Nebo máte nervy z práce? Rodiny? Přátel? Zkrátka nejste ve své kůži a potřebovali byste nějak nakopnout? Pak nasaďte sluchátka nebo otočte volume doprava na své televizi či hifi věži a zazpívejte si pecky, které vás během pár vteřin přivedou na jiné myšlenky.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek