Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Co opravdu muži chtějí a po čem touží ve vztazích?

Říká se, že ženy jsou v uvažování složité, zatímco muži zůstávají srozumitelní a jednoduší. Co se ale vztahů týká, tak muži a ženy následují trochu rozdílné cesty. To, co muži hledají ve vztahu není to, co by ženy motivovalo, aby do takového vztahu šly. Rozdělují je jejich touhy, mentalita, vášně či úroveň vyjadřování. My vám nyní řekneme, co muži doopravdy očekávají od vztahů se ženami a po čem jejich srdce touží.
co muži chtějí
Co muži vlastně chtějí od vztahu? (Foto: 123RF)

Bezpodmínečnou lásku

Požadavky a podmínky jsou pro muže všeho druhu a každého věku velkou překážkou. Muži preferují bezpodmínečnou lásku, zejména ve vztahu. Mnoho žen se často drží té chyby, že od mužů požadují či jim předkládají různé požadavky či podmínky na oplátku za nabízenou lásku. Je běžnou součástí povahy mužů, že mechanický způsob života je brzy nudí a frustruje. Chtějí, aby jejich život byl jako list volně plující po hladině vody.

Podmínky se chápou jako překážky ve volném toku lásky. Muži hledají někoho jiného, s kým budou sdílet svůj život.

Přátelství a komunikace

Místo toho, aby byli ve vztahu panovační, muži hledají ve vztazích skutečné přátelství Partnera, se kterým otevřeně komunikují o všem. Mnoho mužů uznává, že hledají v partnerce dobrého přítele, kterému mohou věřit, když jsou ve vztazích, spíše než sexuálního partnera či ženského společníka. Aspekt přátelství jim pomáhá otevřít mysl a sdílet život prostřednictvím aktivní komunikace.

Přestože jsou ženy označovány jako ty, které jsou oproti mužům mluvnější, tak i muži rádi mluví a jsou rádi vyslechnuti. Páry, které si ve vztazích dokáží vytvořit a udržet přátelství jsou ty, kteří si s větší pravděpodobností užijí celoživotní romantiku a štěstí. Pryč jsou ty časy, kdy manžel převzal roli všemocné a rozhodující autority, zatímco jeho manželka byla spíše tichým a vše přijímajícím partnerem.

V dnešní době jsou lepší rodiny ty, které představují spojení partnerů založené na hlubším přátelství. Ne ty, které si zakládají na znepříjemňující komunikační strategii.

Sexualita

Milování má významnou roli, která lidem pomáhá v pokroku ve vztazích. Mnoho párů selže při snaze pochopit správnou roli sexuality ve vztazích, zejména v manželství. Sexualita není zakázané ovoce, které často chápeme jako nutné zlo, ale je to nezbytná věc pro soulad ve vztazích. Spojuje muže a ženy, kteří hluboce milují. Mnoho lidí považuje sex za proces utváření a plození dětí.

K TÉMATU  Antonín (32): Kvůli velkému přirození mám problém se ženami. Jen mne využívají

Rozmnožování je jedním z aspektů milování. Název „milování“ mluví už sám za sebe, protože vytváří nebo navazuje lásku a náklonnost mezi dvěma lidmi. Každý vztah musí porozumět sexuálním prvkům, které se na něm podílejí a pokud je nějaký pár popírá, pak je to velká chyba, která vede k rozchodu. Muži se vážou na sexualitu.

Sexuální touhy a způsob sexuálního chtíče se u mužů a žen liší, muži jsou rychlí začátečníci, zatímco ženy začínají pomalu. Porozumění rozdílům v sexuální povaze může partnerům pomoci s jejich nejúspěšnějším řešením. Muži chtějí více sexu, samozřejmě, zatímco ženy nemusí nutnost cítit často.

Podpora a povzbuzení

Partneři by se měli ve vztazích vzájemně stále podporovat a povzbuzovat. Muži jsou totiž velmi závislí na neustálé podpoře a trvalém povzbuzování. Partnerky je ladí a poskytují jim podporu ve všech věcech týkajících se jejich osobních životů, jakožto i ve věcech souvisejících se vztahem.

Všichni muži usilují ve vztazích o podporu partnera. Když jim bude připadat nedostatečná, mohou začít přemýšlet o tom, že vztah opustí a začnou se poohlížet po jiném, ve kterém budou očekávat větší povzbuzení a podporu.

Závazek a věrnost

Netřeba říkat, že muži ve vztahu hledají a chtějí mít maximální závazek a nekompromisní věrnost. Chtějí, aby se jejich partnerky ve vztahu věnovaly výhradně jim samým a mnoho mužů cítí srdcervoucím, že by snad jejich partnerky byly do vztahu méně angažované. Ženy koukající po jiných mužích jsou údajně muži vždy považované za nepřijatelné.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT

10 komplimentů, které muži nechtějí od svých partnerek slyšet

6 tipů, pro vaše muže – jak v obleku vypadat vždy dobře

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Někdo nedá na ostrá jídla dopustit a dopřává si je téměř denně, jiný nesní jídlo jen o trochu víc okořeněné. Pokud to však nebudete s konzumací pálivých pochoutek vyloženě přehánět, vaše zdraví vám za ně poděkuje. Zkoušeli jste si někdy dát ostré jídlo třeba k obědu v průběhu parného léta? Nejprve vás sice pořádně prohřeje, ale následně způsobí žádané ochlazení.
S blížící se plavkovou sezónou začíná mnoho z nás přemýšlet o tom, jak své tělo dostat zpátky do formy. Někdy tak neodoláme a zkoušíme různé zázračné diety, které slibují rychlý úbytek váhy.
V dnešním světě spojeném s technologiemi se stává digitální detox klíčovým prvkem pro udržení zdravých mezilidských vztahů. Náš článek o digitálním detoxu vám přináší inspiraci a návody, jak osvěžit svůj život od digitálních vlivů. Od obnovení osobního spojení po nalezení rovnováhy mezi online a offline světem, objevte cestu k zdravějším vztahům skrze digitální odpočinek.
Myslíte si, že podle prvotního pohledu na tvář člověka můžete usuzovat na jeho charakter? Podle fyziognomie tomu tak opravdu je. Roli hraje vzhled očí, nosu, úst, čela, ale i jejich vzájemné rozložení v obličeji. Pojďme si říct aspoň některé indicie, které vám mohou poskytnout důležité informace o druhém člověku. Je ale samozřejmě jen na vás, jak velkou váhu tomu budete přikládat...
Měla jsem vždycky jasnou představu o tom, co budu dělat a jakým směrem se můj život bude ubírat. Jsem cílevědomá, to mám asi po své matce. Vždy jsem věděla, že chci studovat a potom se věnovat tomu, co mě baví a zajímá. Nepřipustila jsem si, že bych mohla dělat obyčejnou práci. Tak nějak jsem si myslela, že manuální práce ani není pro mě.
Nebojte se, nechceme vás nijak strašit, je už je čas na vánoční přípravy. Ale co si budeme povídat, doma vyrobený adventní kalendář zabere nějaký čas a v době, kdy bude aktuální, budete mít jistě dost jiné práce. Co si to tedy letos trochu ulehčit a připravit se. Užijete si i samotnou výrobu kalendáře třeba v rodinném kruhu.
Dnes a denně je naše pleť zatěžovaná nepříznivými vlivy. Ať už se jedná o nánosy make-upu nebo nečistoty z ovzduší, to vše naší pokožce příliš neprospívá. A to nejen v jejím jádru, ale i zvenčí. Dost často pak dochází ke zhrubění pokožky, která získává našedlý tón, ovšem nechybí ani vydatně ucpané póry.
Rak je čtvrtým znamením horoskopu, které začíná vládnout 21. června a 22. července ho dále střídá Lev. Ale nepředbíhejme. Jedná se o vodní znamení, které je, jak název napovídá, reprezentováno rakem.
Léto? Čas dovolených, výletů s přáteli a hlavně svateb. A všude si vás někdo bude chtít zvěčnit. Jak se před fotoaparátem chovat, aby se vám už nikdy nepomstil? To vás naučíme v jednom rychlém školení! Zkuste to podle našeho manuálu správného focení.
Sledujete nejnovější módní trendy, nebo vás absolutně nezajímá, co je zrovna IN nebo OUT? V průběhu času se trendy mění a co bylo módním faux pas před deseti lety, dnes může být šik. Anebo naopak. Existuje však pár módních jevů, které lze za trapas považovat v každé době.
Rádi byste si letos konečně dopřáli pořádnou dovolenou a uvažujete, zda pro vás bude lepší hotel nebo kemp? Podívali jsme se na zoubek ubytování v Chorvatsku a přinášíme vám několik zajímavých tipů, které vám pomohou naplánovat si dovolenou přesně podle vašeho gusta.

Výběr článků

Ještě vyčkat? Nebo raději odejít, když to doma není ideální? Tohle rozhodnutí bývá jedno z těch nejtěžších. Jakou roli v něm hraje touha po dětech, vlastní pohodlí, stáří i případné negativní reakce okolí?
Je 25. 10. 1993 a česká hudební scéna je bohatší o jedno album – a to ne ledajaké album… Ilona Csáková vydává svůj debut - Kosmopolis.
Méně je někdy více či v jednoduchosti je krása. To jsou slovní spojení, která v pečující kosmetice platí snad ještě o něco více než jinde.

Nepřehlédněte

Jak poznat u dětí, že se objevily neštovice? Jak se správně o pupínky na dětské pokožce postarat a co dělat, aby pupínky co nejrychleji zmizely, nejlépe bez pozdějších jizviček?
Nadváhou nechce trpět žádná z nás, a proto mnohé ženy usilovně cvičí a snaží se ji udržet na uzdě. Jak je to ale možné, že po čtyřicítce je ten boj s váhou najednou mnohem těžší? Jak to, že ženy, které byly celý život velice hubené, aniž by o to jakkoliv usilovaly, po čtyřicítce začnou najednou nabírat kila? Co se s tělem děje a je možné něco udělat pro to, abyste žili i nadále zdravě, šťastně a netrápili se složitými dietami?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek