Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Barva naděje a symbol stylu. Jaké budou módní trendy letošního jara?

Jaro už klepe na dveře a po dlouhém chladném období se všichni těšíme na první květiny, které nám přinesou radost a vůni do bytu. Stejně tak se každoročně těšíme i na módní trendy, díky kterým je oblékání příjemná zábava a estetická hra. Pojďte si s námi projít TOP trendy pro jaro 2020. Jdeme na to!
Trendy v oblečení pro rok 2020

04. 03. 2020

Barvou roku se stává…

Jako každý rok, i letos byla vyhlášena barva roku. Loňská korálová předává vládu nové nástupkyni. Možná už té sladké korálové barvičky bylo všude až příliš. Letos přichází na trůn elegance, nadčasová krása, a hlavně univerzálnost v podobě barvy, která sluší všem bez rozdílu věku. Milé dámy a pánové, seznamte se, právě vstupuje do místnosti námořnická modř. Letitý symbol stylu a výrazná vzpruha pro sebevědomí, ale také barva naděje. Námořníci zaplesají, zbytek populace žasne – tolik nádherných možností, jak barvou vyjádřit svou osobitost, zde již léta nebylo.

Trendy barvou pro jaro 2020 je modrá
Barvou letošního jara je námořnická modř. Zdroj foto: pixabay.com

Hravé sukně

Až si budete prohlížet TOP módní trendy pro letošní jaro, vaše srdce zaplesá! Maxisukně jsou hitem letošní sezóny! A to nejen hladké, ale především volánové a vrstvené. Jedná se o oblíbenou kombinaci romantiky a dostatečné porce sebevědomí. Přejete si něco více sexy? Zahalte své krásné nohy do úzké maxi sukně hladkého střihu, která má vysoký rozparek. Letošní jaro přeje hravosti! Při hledání toho pravého kousku nezapomeňte, že trend body positivity je v plném proudu – každá žena bez rozdílu věku a váhy se bude cítit jako královna! Noste své křivky hrdě, jste jedinečná!

Jaro jako na louce

I když byla letošní barvou vyhlášena námořnická modř, v trendech pro jaro objevíte také další skvost – a tím jsou skutečně výrazné a syté barvy. Neonová žlutá, sytě oranžová, světle zelená, to jsou barvy, které letos na jaře doslova letí! Zkombinujte je s klasickou neutrální černou, béžovou nebo bílou. Nepřejete si zářit jako sluníčko? Kousek jara ve vašem šatníku můžete doplnit například pomocí doplňků. Nová dekáda, nová energie. Konec starého, nová doba s důrazem na podporu sebevědomí a individuality každého z nás začíná. Důležité je, abyste se v oblečení cítila božsky.

Trendy oblečení pro jaro 2020
zdroj foto: pixabay,com

Bermudy

Jaro vybízí ke zkracování délek spodních částí oděvu. Chcete-li být letos in, pořiďte si bermudy. Krátké šortky si nechte na sport a na léto, letošní jaro přeje bermudám ve všech sférách – odlehčete svůj kostým koupí bermud, dlouhé bermudy s halenkou jsou skvělý tip do kanceláře. Blejzr a bermudy v barvách jara – to je letošní top trend. Co se týče materiálů, frčí len a kůže. Tak směle do toho, jaro je příležitost, jak vyjádřit radost z nového.

K TÉMATU  Podle čeho vybírat pleťové sérum? S námi se konečně vyznáte

Módní trendy vzory 2020

I letos pokračuje trend puntíků, které sluší naprosto všem. Drobné puntíky, maxi puntíky i kombinace malých puntíků na tmavém podkladu s barvami, to vše bylo k vidění na přehlídkách pro toto jaro. Letos se můžete těšit i na oblíbené vestičky, které opět oživí outfity svou hravostí střihů. Další vzor, který vám nesmí chybět v šatníku, je tapetový. Inspirací návrhářům pro tvorbu těchto maxi vzorů byly prý vzory z šedesátek a sedmdesátek určené pro tapety a čalounění. Hravost a originalita zaručena!

Trendy módní vzory pro jaro 2020
zdroj foto: pixabay.com

Trendy doplňky

Letošní jarní šatník bude obohacen o maxi řetězové náhrdelníky, které můžete směle vrstvit. Nosit se budou i nadčasové perly, které se objevují v podobě náušnic, náhrdelníků i ozdob do vlasů. A jak už tomu bývá každé jaro, i letos budeme moci svůj šatník obohatit o barevné šperky s kameny i kovy. A do kabelky? Důraz na udržitelnost se klade i v případě módy – top jsou kabelky z recyklovaných materiálů ve vintage stylu.

Už se těšíte, až vyrazíte do sluncem prozářených ulic v novém jarním oblečení? Přejeme vám, aby se k vašemu dokonalému outfitu, se kterém budete nadmíru spokojena, přidal také váš blažený úsměv a spokojený pocit ze hry a barvami a materiály. Móda je radost, móda je sebevyjádření! Jste jedinečná!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mnohé druhy zeleniny a ovoce v minulosti rozhodně nevypadaly a nechutnaly tak jako dnes. Lidé si je vyšlechtili k obrazu svému. Otázkou je, jestli je to na škodu, nebo k užitku. Seznamte se s těmi nejznámějšími vyšlechtěnými druhy plodů, které dříve byly úplně jiné.
Vždycky jsem si myslela, že rodiče mohou mít jednání svých dětí pod kontrolou a dokážou je ochránit před nebezpečím. Vždy, když jsem slyšela nějaký příběh k tomuto tématu, tak jsem byla paní chytrá, prý mně by se to stát nemohlo, já bych to poznala, moje dítě je poučeno, blá, blá, blá…. No, nikdy neříkej nikdy a to mé určité povyšování, že já jsem lepší matkou rychle vzalo za své. Setkala jsem se s tím tak z blízka, že bych to opravdu nikomu nepřála.
Pocení je zcela běžný jev. A zatímco během zimy mu nevěnujeme prakticky žádnou pozornost, v létě o ni doslova žádá. Zejména v parných horkých dnech nám jeho pach umí znepříjemnit nejeden výlet nebo cestování vlakem či městskou hromadnou dopravou. Věděli jste ale, že pocením vylučujeme veledůležité minerály z těla? 
Dřímají vám pod polštářem dlouho střádané úspory? Možná vás denně provází strach z toho, že na dveře vaší domácnosti zaklepe neovladatelná inflace a všechny vám je sebere. Jelikož tento finanční jev začíná vystrkovat své růžky, je zapotřebí se zamyslet nad investováním. Pokud nemáte naspořeny miliony, je pro vás tou nejlepší cestou zlato – tedy investiční zlato.
Kam se špinavým prádlem? Do pračky! Ale někdy je ho víc a různých barev, a než přijde na řadu, uschová ho koš na prádlo, praktický doplněk vaší koupelny. Vybrat si můžete přesně takový, aby stylově i barevně zapadl do vašeho interiéru. Koše na prádlo jsou proutěné, plastové nebo látkové, ale také z bambusu. Inspirace pro vás!
Nošení dioptrických brýlí neznamená, že byste měli automaticky zanevřít na make-up. Naopak. Dokonce existují i speciální návody, jak se nalíčit tak, aby make-up dokonale ladil s vašimi brýlemi. Ať už nosíte brýle na blízko nebo na dálku, s obroučkami nebo bez, ideální make-up můžete vykouzlit každé ráno.
Strom ginkgo biloba je svými účinky proslulý již po staletí. Využíval se v tradiční čínské a ajurvédské medicíně. V Asii, odkud pochází, je v některých místech dokonce uctívaný.
Nejspíš většina z vás bude mít zprvu představu jakési houby, za kterou bývá kombucha často mylně považována. Ve skutečnosti se jedná o komplex kvasinek a bakterií, který se nechává působit v čaji, aby vznikl požadovaný nápoj. Jeho léčivé účinky vás jistě oslní. A výhodou je, že si ho můžete klidně sami připravit doma. Tak jdete do toho?
V posledních letech získávají stále více na popularitě předlohy pro rodinné kroniky, které mají inspirovat babičky a dědečky k vyprávění o rodinné historii. Zájem určitě oživil i populární televizní seriál, v němž právě touto formou autoři zmapovali více než padesát let českých dějin. Rodokmeny jsou prostě v módě.
Celý svět stále ještě žije koronavirovou pandemií. Ve večerních zprávách nevidíme nic jiného než pouze počet přibývajících nakažených či informaci o další mutaci zákeřeného onemocnění. Bohužel se pozornost odvrací od mnoha dalších nemocí, jež jsou tu mezi námi stále. Jednou z nich je také legionella. 
V tuhle chvíli nejvíc letí dřevěné nebo laminátové podlahy, ale i parkety, a imitace dřeva. Položit můžete i lino, které se tváří jako dřevo, to je nejlevnější varianta. Tmavší barvy dominují. Prohlédněte si galerii.

Výběr článků

Jak si ukrátit chvilky, kdy jste spolu všichni doma? Nebojte se, s našimi tipy se rozhodně nebudete nudit! Spousta zábavy a nových nápadů, díky kterým se vaší domácností bude ozývat veselý smích, si rozhodně nenechte ujít.
Kdo by netoužil po tom žít v domácnosti, která se vzhledově podobá královskému paláci! Pokud jste zastánci kombinace romantiky a možná malého kýče, anglický styl bydlení je pro vás to pravé. A i když nežijete na anglickém venkově, můžete takto zařízený příbytek mít. Stačí se držet několika pravidel.
Když přicházíte domů, když kolem vašeho domu procházejí lidé, nebo když k vám přijede návštěva, první, co uvidí, je nejen váš dům, ale také zahrada, plot, garážová vrata. První dojem tedy vytváří spousta faktorů. Když dobře sladíte základní prvky na domě i kolem domu, bude vám to dělat radost každý den. V tomto článku se zaměříme na prvky, které se hodí na domě sladit tak, aby byl výsledný vzhled co nejlepší.

Nepřehlédněte

I když se to mnohým bude zdát nepravděpodobné, melouny lze pěstovat prakticky kdekoliv. Poslední dobou se najdou dokonce i ti, kteří tuto šťavnatou typicky letní pochoutku pěstují na balkóně či na terase v květináčích a jiných nádobách. Chcete-li si svůj vlastní meloun vypěstovat, je nejvyšší čas vyrazit pro sazenice. A máte-li opravdu malý balkón, zkuste meloun pepino gold.
Zase si potřebujete obarvit vlasy, ale návštěva kadeřnického salonu se vám teď do harmonogramu vůbec nehodí? Zkrášlete se v pohodlí domova – a navíc podstatně levněji. Schopnosti prostředků, které skrývá vaše kuchyň, vás prostě nadchnou!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek