Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Třpytivé a neutrální kouřové oční stíny. Dokonalé pro zvláštní příležitosti!

Podívejte se, jak vytvořit překrásné bronzově třpytivé a neutrální kouřové oční stíny. Jejich barevný tón funguje s jakýmkoli odstínem pleti! Ideální na večírek, do divadla nebo večerní akci.
Třpytivé a neutrální kouřové oční stíny. Dokonalé pro zvláštní příležitosti!
zdroj: youtube

21. 01. 2020

21. 01. 2020

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Trápí vás únava? Chce se vám pořád spát? Pijete často kávu, ale energie stále nikde? Někde tedy musí být chyba! Představte si, že byste byli plní elánu a energie. Ano, opravdu to jde! Proto si v dnešním článku povíme, jak se konečně zbavit únavy a mít energii, po které tak dlouho toužíte!
Říká se: "jaká matka, taká Katka!" Každý z nás má ve své DNA gen, který ovlivňuje naše vztahy a je jedno jestli přátelské, pracovní nebo vztahové. Jestli vaši předci se často hádali a byli si nevěrní, je velká pravděpodobnost, že to čeká i vás.
Každý člověk má nějaké zlozvyky, a zatímco některé vadí spíše okolí, jiné mohou vadit člověku samotnému. Jedním z nich jsou pocuchané nervy, které lze definovat jako neustálé vytáčení se kvůli každé drobnosti. Jelikož tato nemilá vlastnost ničí vzájemné vztahy, je dobré vědět, jak s problémem zatočit. Možností je víc než dost.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Nevolnost, průjmy, zácpy, nadýmání, nafouklé břicho. Připadá vám to povědomé? Taky vás sužují tyto zdravotní problémy? Mám pro vás dobrou zprávu! Z těchto potíží vede cesta ven! Stačí do vašeho života zařadit těchto 5 tipů a vaše trávení vám poděkuje. Věřím, že nejen vaše trávení, ale i vaše psychika, jelikož špatné trávení nás díky nepříjemných problémům může dostávat do stresu.
Mnohokrát skloňované téma, které patří dlouhodobě na seznam globalizačních problémů v celém Západním světě. Věděly jste, že podle statistik z roku 2018 průměrný Čech ročně spotřebuje zhruba 785 kilogramů potravin a zhruba 200 kilogramů vyhodí? Statistiky Evropské unie mluví jasně. Každoročně se vyhodí zhruba 88 milionů tun jídla. Každá česká domácnost má tak ve své režii svoji vlastní spotřebu a záleží jen na nás, jak se k ní postavíme.
Období, kterým nyní procházíme, je složité. A asi bychom se shodly na tom, že pro všechny. Staří lidé jsou samotní, mladí lidé musí řešit péči o děti a jejich výuku. Hodně domácností se potýká s nedostatkem peněz. Někteří se potýkají se špatným zdravotním stavem. Věřte ale, že bude líp, a je potřeba si udržet, alespoň někdy, dobrou náladu. Tak si dejme nějaké super české komedie!
Vzhledem k tomu, že čas už sledujeme spíše na chytrých telefonech, hodinky se stávají hlavně módním doplňkem. Díky tomu, že je nabízeno mnoho různých designů, můžete si je zcela přizpůsobit svému stylu. Ovšem ženský šatník mnohdy bývá rozmanitý, takže může být složité vybrat k oděvu ty pravé hodinky. Tyto tipy vám však pomohou s výběrem a jejich nošením.
Monstera – pokojová rostlina s monstrózními listy, která je součástí českých rodin už od nepaměti. V mnoha domácnostech se dědí po generace – pěstovaly ji babičky, matky, dcery i vnučky. Je ideální rostlinou do moderních i starších domovů, hravě si s ní poradí i začínající pěstitelé. Ke svému životu totiž nevyžaduje prakticky nic.
Máte v sedmdesáti nárok být zamilovaná a mít sex? Samozřejmě máte. Zamilování je stejné ve dvaceti, jako v sedmdesáti. Jen je lidé na veřejnosti projevují méně okázale. Možná vám vaše děti řeknou, že jste trapná. A ony nejsou právě tím, že takhle uvažují? Milovat někoho není nikdy trapné. Je to ta nejdůležitější součást života každého člověka.
Strečink je jednoznačně nezbytnou součástí jakéhokoli tréninku či cvičení. Pomáhá zvyšovat flexibilitu a rozšiřovat možnosti pohybu těla. Správně byste měli strečink provádět jak před, tak i po cvičení. Před tréninkem je třeba tělo trochu prohřát a připravit na zátěž, aby nedošlo ke svalovým křečím. Po cvičení musíte zase svaly trochu zklidnit. A právě to dokáže správný strečink.
Eva Urbaníková představuje nový film podle své knihy. Příliš osobní známost je o životní houpačce. Jednou jsi dole a jednou nahoře. Co se dělo při natáčení a co dalšího autorka veleúspěšné knihy ještě prozradila?

Výběr článků

Konečně jsme s kamarády vyrazili oslavit to, že nemusíme sedět zavření doma a otevřeli se hospody. Vydali jsme se na párty a zábava nebrala konce. Pití teklo proudem. Bohužel se mi pak stalo něco, na co v životě nezapomenu, i když si to prakticky nepamatuju. Až s pomocí přátel jsem nakonec zjistila, co všechno se tu noc dělo.
Při plánování dovolené je jedním z klíčových rozhodnutí výběr mezi all inclusive balíčkem a pobytem na vlastní stravování (self-catering). Každá možnost nabízí odlišný zážitek z dovolené, odpovídající různým preferencím a stylům cestování. Ať už si vyberete hotel, airbnb nebo jiný typ ubytování, budete moci najít řešení, které vám bude nejlépe vyhovovat.
Chorvatsko je nejen pro Čechy velmi oblíbeným místem, kam vyrazit na dovolenou. Ať už hledáte relax u moře, zajímá vás místní kultura a památky, či snad hledáte nějaké dobrodružství, tato země je skvělou volbou. Chorvatsko totiž pro turisty nabízí dokonalé možnosti.

Nepřehlédněte

Do pračky se dává především prací prášek a aviváž. Napadlo vás někdy, že byste do ní dali i něco jiného?
Každý to známe. Jdeme do obchodu, nakoupíme pár nezbytných potravin, máme téměř prázdný nákupní košík, a přitom naše peněženka trpí. Ačkoliv je nakupování jídla a potravin velice důležité, málokdo si uvědomuje, jaké při tom děláme chyby.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek