Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

DIY: Šišky borovice jako malé vánoční stromečky. Vytvořte si krásné vlastnoruční dekorace!

Šišky borovice mohou posloužit jako dekorace i samotné. S tímto návodem ale z šišek vytvoříte miniaturní vánoční stromečky. Ideální bude zapojit do jejich výroby celou rodinu. Co říkáte, nejsou krásné?
DIY: Šišky borovice jako malé vánoční stromečky vlastnoruční výroby
zdroj: youtube

17. 12. 2019

17. 12. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Petr Spálený, ikona české hudební scény, oslavil nedávno své osmdesátiny, přičemž tento životní milník zaznamenal sérií nezapomenutelných koncertů jak na domácí půdě, tak na Slovensku. Jeho hudební cesta, ozářená prvním hitem "Plakalo bejby" z roku 1967, svědčí o neochvějné lásce k hudbě a nepřetržité tvůrčí vášni. Spolupráce s předními textaři a skladateli, jako jsou Jiří Štaidl a Zdeněk Rytíř, Spáleného uměleckou dráhu nejen obohatily, ale i posunuly na novou úroveň. V rámci oslav jeho osmdesátých narozenin byla vydána kompilace "80/Největší hity & duety", která přináší přehled jeho největších hudebních úspěchů a duet. Spálený, který se nechal slyšet o možném novém albě, zůstává i v pokročilém věku stále aktivní na hudební scéně, což dokazuje, že jeho vášeň pro hudbu je nekonečná.
Proč na ruce mít hodinky, které jen ukazují čas? Mohou mít celou řadu další inteligentních funkcí, které nám mohou usnadnit život. Zejména pokud jsme ve spěchu a nemáme čas lovit mobilní telefon z kabelky či kapsy, abychom se podívali, kdo nám zrovna telefonuje. To je ale jen jedna z výhod chytrých hodinek. Podle čeho se dají vybírat chytré hodinky?
Pokud jste nadšený cestovatel, a soustavně pracující člověk, pak asi jako každý bojujete s omezenými dny na dovolenou. Jak ale najít kompromis - tedy cestovat, a přitom si neplácat v práci volno? Řešením mohou být víkendové pobyty a my jsme si pro tentokrát vybrali jedno lákavé místo – evropské lákadlo v podobě Londýna. Co navštívit v Londýně, když nemáte moc času?
Obývací pokoj je srdcem každého domova. Je to místo, kde trávíte spoustu času s rodinou
a přáteli, relaxujete po náročném dni, a kde se odehrávají často nezapomenutelné chvíle. Pohodlná a stylová křesla dotvářejí atmosféru obývacího pokoje a dělají z něj jedno
z nejpříjemnějších míst domova. V tomto článku se zaměříme na výběr toho pravého křesla do obýváku, které splní vaše potřeby a přinese do interiéru zároveň nádech elegance.
Také jste vždy toužili po zahradě, kde vše bude v souladu s vaší duší a myslí? Objevte 10 způsobů, jak se dokonale spojit s přírodou ve vaší zahradě.
Recept, který pro vás dnes máme, patří zcela výjimečně mezi ty náročnější. Ale výsledek rozhodně stojí za to. Tohle lehce netradiční vánoční cukroví si totiž okamžitě zamilujete. Kromě toho s ním uděláte skvělý dojem i na tu nejpřísnější tchýni.
Oldřich Nový by vám coby Kristián řekl, ať zavřete oči, neboť odchází. Z něj si ale příklad neberte. Svoje oči skutečně zavřete, ale jenom proto, že se na vás partner dívá. Takovou jízdu totiž ještě nezažil. A co vy? Už jste zkusili kouzlo vzájemné masturbace?
Můj život byl vždycky v podstatě šťastný a já jsem za to bylo velmi vděčná. Poznala jsem muže, o kterém jsem si myslela, že je to ten pravý. Náš vztah fungoval perfektně a já byla ráda, že mám po svém boku životního partnera. To jsem však ještě netušila, co je můj muž opravdu zač.
Nezajímá vás politika? Měla by. Nenechte rozhodovat o své budoucnosti jiné a jděte k urnám. Proč? Politici se přetahují o moc, kterou můžeme dělit na lokální a globální. Uvědomte si, že je důležité, jaký člověk stojí v čele. Manipulátor, nebo někdo rozumný?

Výběr článků

Astroložka Naďa Šmídová přináší horoskop na sobotu i neděli. Úklid je sice potřeba, ale neberte ho tak vážně a hlavně relaxujte. O tom je přece víkend! Co je možné očekávat a čemu se raději vyhnout?
Většina klientů center zabývajících se laserovou epilací jsou přirozeně ženy. K návštěvě takového centra je vedou především obecně přijímané standardy ve společnosti – každá z nás chce mít hladkou, upravenou kůži na nohou i pažích. Genetické vlastnosti jsou velmi odlišné, ale jedno máme společné: každá chceme vypadat skvěle. A právě zde přichází na řadu laserová epilace.
Poznala jste skvělého chlapa a všechno mezi vámi vypadá na dobré cestě. Už se scházíte nějaký ten pátek, je vám spolu dobře. Vy ale začínáte mít pochybnosti, jestli s vámi počítá do budoucna, nebo vás vnímá jen jako krátkodobý románek. Jak poznat, že mu jde o vážný vztah a nikoli o krátké povyražení?

Nepřehlédněte

Plánujete si domů pořídit domácího mazlíčka? Psa, kočku či snad křečka? Raději si pořiďte sladkovodní akvárium s rybkami. Proč? Je to skvělá relaxační záležitost a navíc krásná dekorace do bytu. 
Jak poznat menopauzu? Otázka, kterou si po čtyřicítce začne klást mnoho žen. Menopauza, klimakterium či přechod, je přirozené období v životě každé ženy, kdy dochází útlumu funkce vaječníků a v důsledku toho k vymizení menstruace.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek