Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Coca-cola jako nepřekonatelný čistící prostředek. O co všechno se doma postará za vás

Coca-cola je slazený sycený nápoj hnědé barvy, který dobyl celý svět. Kromě toho, že vám budou doktoři doporučovat ho pít jen výjimečně, se dá využít na celou škálu domácích problémů, se kterými by člověk jinak ztrácel drahocenný čas. Coca-cola je díky své "agresivitě" vyřeší rychle a jednoduše a budete nejspíš překvapeni, kde všude najde svoje uplatnění a s čím pomůže.
Coca-cola jako dokonalý čistící prostředek. Co všechno zvládne za vás
zdroj: 123RF.com

26. 09. 2019

26. 09. 2019

Zažraná špína mezi dlaždičkami v koupelně? Žádný problém. Pánev s připálenými zbytky jídla? Coca-cola se postará o celou práci za vás. S její pomocí můžete také odstraňovat rez, vodní kámen a dokonce zesvětlit odstín vlasů. A co colu využít při vaření nebo grilování?

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mnoho žen, ale i mužů může trpět zvýšeným množstvím uloženého tuku v různých částech těla. Ženy si často stěžují na takzvaná „madla lásky“, která se vyskytují v oblasti boků, nebo jsou nevzhledné tukové zásoby v místech kolem podprsenky, či podpaždí.
Stříbrný náhrdelník je více než jen krásný. V tomto blogu najdete všechny výhody nošení stříbrného náhrdelníku. Hledáte nový náhrdelník, který byste přidaly do své šperkové kolekce, a zvažujete stříbro? Děláte skvělou volbu. Náhrdelníky ze stříbra jsou krásné, odolné a nestojí jmění. Jsou také hypoalergenní a snadno se udržují na rozdíl od mnoha jiných drahých kovů. Stříbrné náhrdelníky jsou univerzální a dostupné v široké škále stylů. Takže ať už hledáte něco elegantního, nebo dáváte přednost roztomilému a hravému vzhledu, určitě najdete ten pravý stříbrný náhrdelník pro vás. Chcete více podrobností o všech výhodách tohoto úžasného kovu?
Být lepší verzí sebe samých. Snažíme se o to každý den. A když se o to nesnažíme my, chtějí to po nás druzí. V současné době jsou na nás kladené obrovské nároky, během nichž jsme vystavováni nesmírnému tlaku. Co kdybychom vám ale řekli, že každá životní situace se dá zvládnout s nadhledem a lehkostí. Jen potřebujete člověka, který vás pošťouchne tím správným směrem.
Hliníkové systémy, včetně oken, dveří, fasád a příček, se staly stále oblíbenější volbou v architektuře díky svým výjimečným vlastnostem a vysoké flexibilitě. Jedním z aspektů, který získává na důležitosti, je jejich schopnost poskytovat efektivní protipožární ochranu.
Únava je přirozenou reakcí našeho těla na přepracovanost nebo stres. Pokud se ani po dobrém spánku necítíte odpočatí, jste neustále napjatí a necítíte se takříkajíc „v pohodě“, můžete trpět syndromem chronické únavy. Je rozšířený mezi obyvateli velkých měst, kteří jsou vystaveni častému stresu a přepracovanosti. Vědci nazývají chronickou únavu nemocí 21. století. Nestihla právě vás?
Chia jsou drobná černá semínka šalvěje hispánské. Ta je původem z Mexika a Guatemaly a tato semínka byla základním jídlem starověkých Aztéků a Mayů. „Chia“ je ve skutečnosti starověké mayské slovo pro sílu. Chia semínka jsou malá, plochá a oválná s lesklou a hladkou strukturou, jejichž barva je většinou černá.
Manželský pár Justin a Hailey Bieber patří mezi nejslavnější páry šoubyznysu vůbec. Jejich vztah si však prošel spoustou zkoušek, které, jak se zdá, překonali a užívají si jeden druhého. Kde to všechno začalo?
Dětská postýlka by nebyla kompletní bez dětské matrace. Jak ale matraci pro dítě vybrat a dopřát mu tak během spánku co nejlepší podmínky a bezpečí? S výběrem nejlepší dětské matrace se pojí celá řada tipů a doporučení, kterými byste se měli řídit.
Všude kolem sebe slyšíme, jak důležitá je poctivá hydratace těla, a to nejen pro zdravé fungování organismu jako takového, ale i z hlediska krásy naší pleti, pružnosti pokožky a nádherných vlasů. Pak je tu zase opačná stránka mince - neustále tipy a triky, jak nejlépe odvodnit svůj organismus v naději, že si díky tomu pomůžeme od pár kil. Jenže to ani zdaleka není spásou, naopak to může být těžký hazard se zdravím.
Aby byla naše pleť krásná a dokonalá po celý rok, je zapotřebí věnovat ji tu správnou péči. Součástí zimní péče o pokožku by měla být kromě ochrany proti mrazu i dostatečná hydratace. Jakými pravidly je dobré se v zimě řídit, abychom si udržely mladistvý vzhled a zdravou pleť?
Podzim. Chvíli krásně barevný, ale po opadání listí šedý a ponurý. Období dešťů, mlhy, nevlídného počasí a špatné nálady. Ať chceme nebo nechceme, počasí na nás působí více, než si myslíme. Záleží ale na tom, jak se k tomuto faktu postavíme a čím si toto období zpříjemníme. Někdo se rád zabalí do deky a lehne si ke krbu s knížkou, jiní jdou pouštět draka anebo (pravděpodobně spíše ženy) vyrazí na nákupy. Jak jste na tom vy?

Výběr článků

Se správnou pozorností věnovanou detailům a barvám, které si vyberete, může boho vypadat super elegantně. Místnosti s tlumenou nebo neutrální základní paletou s několika divokými vzory jsou často naprosto ohromující a vypadají neuvěřitelně elegantně! Ať už se vydáte jakoukoli cestou, interiéry boho jsou ideální pro dosažení tohoto útulného a příjemného pocitu.
Patříte mezi ty, kteří ráno bojují s nedostatkem energie? Zvoní budík, vy máte vstát, ale vám se tak nechce! Nejradši byste spali ještě další 3 hodiny... Pak nakonec vstanete, ale bez elánu, bez energie a jediné, na co se těšíte, je ranní káva. A doufáte, že právě ona vás spasí. Jenže pak uběhne pár hodin a vy potřebujete další kávu... Jak s tímto skoncovat? Jak se cítit vždy plní energie a to třeba i bez kávy? Pokračujte ve čtení článku a odpověď najdete!
Každý nenávidí uklízení, ale každý miluje čistý dům. Existuje nejlepší způsob, jak rychle vyčistit dům? Většina nováčků v uklízení si není jistá, zda by měli nejprve vysát prach nebo vysát. Mají nejdříve uklidit kuchyň, nebo koupelnu? Je spoustu nezodpovězených otázek, co se úklidu týče.

Nepřehlédněte

Lady Gaga se nesmazatelně vryla do historie pop music. Diva, která to v životě rozhodně nemá jednoduché, ale i přes všechna příkoří stále posouvá svou uměleckou kariéru dál a dál. Natočila film, získala Oscara, a nikdy se nevzdala svého snu.
Když se řekne jóga, každému z nás se vybaví vyrovnanost, sebejistota, harmonie, správné držení těla. Jóga není jen cvičení, ale je to celkově životní styl, kterému propadli miliony lidí po celém světě. Chcete s jógou také začít, ale nevíte jak?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek