Pondělí , 06. 05. 2024

Radoslav

Disney a oživlé pohádky z písku. Na pláži vyrostl i obrovský hrad

Během akce Beach for Disney Sand Magic 2018 vyrostly na pláži nizozemského Oostende obrovské skulptury z písku. Oslavily tak 90 let od vzniku Mickey Mouse, ikonické postavičky studia Disney. Díla z písku představují jednotlivé pohádky, ale dominantou je kouzelný hrad, který má společnost v logu.
Disney a oživlé pohádky z písku. Na pláži vyrostl i obrovský hrad
zdroj: youtube

17. 07. 2019

17. 07. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Rozvodové řízení je jedním z nejobtížnějších milníků v životě. Zvláště když obě strany zažívají vztek nebo bolest a jsou do toho zapojeny děti. Jak můžete přistupovat k rozvodu z rozumnějšího a informovanějšího hlediska, abyste usnadnili rozchod sobě i své rodině?
Pracujete doma? Potom dobře víte, že potřebujete pracovní stůl, tedy místo, které je určené přímo pro vaši práci. Ten může mít spoustu podob a tvarů, ale hlavním je styl, jakým zapadá do vašeho interiéru. Někdo dá přednost jednoduché čisté desce, jiný si zase představuje klasické masivní dřevo s šuplíky nebo poličkami. Stačí si vybrat ten svůj, u kterého vám vše půjde jako po másle.
Dopřejte svému partnerskému vztahu nové impulsy a uvidíte, že se na sebe budete opět těšit! Značka – máme tipy pro stydlíny i odvážné duše!
Kdo by neznal roztomilá dvojčata Annie James a Hallie Parker z filmu Past na rodiče, kde si Lindsay Lohan zahrála dvojroli po boku Dennise Quaida a Natashy Richardson. A právě tento film se stal jejím odrazovým můstkem, který jí navždy změnil život.
Mléko a mléčné produkty nepochybně patří mezi přírodní složky kosmetiky. Není se čemu divit, už sama královna Kleopatra využívala mléko – zejména to oslí – pro svou krásu. Dnešní kosmetické produkty obsahují mléko jak kozí, tak oslí, ovčí nebo také syrovátku, tvaroh či jogurt. Víte, jaké blahodárné účinky mají mléčné produkty pro pleť?
V rámci České republiky se můžeme setkat se školskými a neškolskými předškolními zařízeními, která jsou určena pro děti předškolního věku. Přičemž předškolní vzdělávání je dobrovolné a (vyjma dětí od 5 let, které jsou z pohledu současného vzdělávacího systému již povinné se předškolního vzdělávání účastnit) zaměřuje se na vzdělávání, rozvoj schopností i dovedností, podporu v osvojování kulturních, hygienických a sociálních návyků dítěte a oporu ve výchově.
Léto je čas dovolených a určitě využíváte každé volné chvíle, abyste ji strávila na sluníčku a čerstvém vzduchu. Kůže se může i v létě vysušit. Dlouhým pobytem na sluníčku, v bazénu, v moři. Udělejte si čas na relaxační rituál a domácí peeling.
Dorty máme spojené hlavně s narozeninami, ale sladký dezert si rády dopřejeme klidně jen tak. Sladká snídaně nebo kávě, malá sladkost z cukrárny přece neuškodí. Tyhle překrásné dorty přímo volají o to nechat se vyfotit, a člověku se do nich nechce ani krájet, jak jsou perfektní. Stejně ale nakonec neodoláte.
Někdy je to prostě nutné. Tělo přemůžou bakterie a jinak než s pomocí antibiotik se s nimi nezvládnete vypořádat. Předepsaná antibiotika původce nemoci obvykle spolehlivě zničí, ale v našem těle napáchají další škody. Po jejich užívání je tedy třeba myslet i na to, jak tělo dostat zpět do předchozí formy.
Střídavá péče je poměrně častým řešením, jak se o dítě postarat po rozchodu rodičů. Jedná se o jednu z nejlepších možností, pokud rodiče nežijí společně, je však třeba počítat s tím, že střídavou péči provází i řada nevýhod a strastí. Prioritou by vždy měla být spokojenost dítěte.
Krásné a zdravé pokojové rostliny ozdobí jakýkoliv interiér. Jsou jakýmsi živým elementem, který by nikde neměl chybět. Víte však, jak se o pokojové rostliny starat, aby vypadaly stále perfektně a dělaly vám dlouhá léta radost?
LED neon je moderní alternativou k tradičním neonovým trubicím. Jedná se o flexibilní světelné pásky, které jsou navrženy tak, aby napodobovaly vzhled a efekt neonu. Ovšem oproti těm tradičním, jak je známe, nabízejí mnoho výhod. A to jak z ekonomického, tak i ekologického hlediska.

Výběr článků

Plánujete nebo už dokonce čekáte druhé miminko, ale po prvním těhotenství máte za sebou císařský řez? Každá nastávající maminka se ve stejné situaci ptá, v čem je takové těhotenství jiné nebo jaká jsou rizika. A právě na to se vám nyní pokusíme odpovědět.
Podle statistik zradí srdce téměř každého třetího z nás. Jedná se o nejčastější příčinu úmrtí v Česku. Jen vloni si vyžádaly ischemická choroba srdeční, selhání srdce a infarkt myokardu přes 38 tisíc životů. Nechcete-li být mezi nimi, začněte o to své více dbát. Je totiž spousta věcí, které pro něj můžete udělat.
Takzvané koitální sblížení představuje zajímavou techniku, která může ještě vylepšit vaše sexuální zážitky. Setkat se lze také s názvem koitální vyrovnávání, tento termín je označován také zkratkou CAT z anglického coital alignment technique.

Nepřehlédněte

Kolotoč v práci, cestou domů nákup a možná i vyzvednout děti ze školky. Musíte tohle zvládnout sama? Kdo pomůže vám? Jak rozdělit práci v rodině, abyste si ulevila a zároveň se ostatní aktivně přičinili? S drobnými pracemi mohou pomáhat už i děti od tří let. A dokonce je to dobře, když pomohou.
Co vyrazit na hory? Vyhlášená lyžařská destinace Méribel ve francouzských Alpách patří mezi ty nejluxusnější. Tahle překrásná horská chata je k pronájmu! Celých 330 m² a 3 patra, kde je 6 ložnic, prostorný obývací pokoj s panoramatickým oknem nebo vlastní kuchyně. Dole najdete krytý bazén a k dispozici je i sauna. Navíc dodávka s řidičem. Stejně ohromující jako vzhled a interiér chaty je i ceník služeb. Tohle zkrátka něco stojí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek