Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Kočky spící na neuvěřitelných místech. Takhle jste chlupaté šelmy možná nikdy neviděly

Kočky se řídí jednoduchým heslem. Pokud se do toho vejdu, můžu si tam zdřímnout. Spící kočky někdy zaujímají polohy, které přímo vybízí natáhnout se s nimi a odpočívat podle jejich vzoru. Milují krabice, ale klidně se napasují i do umyvadla. Některé kočky si pak hoví na zádech tak, že vypadají jako mrtvé. To když jsou naprosto spokojené!
Kočky spící na neuvěřitelných místech
zdroj: pixabay

25. 06. 2019

25. 06. 2019

https://www.youtube.com/watch?v=gc_EoPJ1m3E

zdroj: YouTube

 

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Udržitelnost čím dál víc dostává zelenou, a je jedině dobře, že se coby lidstvo snažíme hledat cesty, jak té přírodě o něco odlehčit. Smysl pro udržitelnost se proto propsal i do vánočních svátků – pořadatelé vánočních trhů pracují s obnovitelnou energií, stánkaři prodávají více udržitelných dárků a u řady obchodníků najdete spoustu tipů na dárky, které jsou hezké, a přitom přátelské k přírodě. Vsaďte o letošních, a i těch budoucích Vánocích, na udržitelnost i vy a věnujte přírodě ten nejkrásnější dárek pod stromeček.
Ráda si dopřáváte relaxační koupel, kdy máte čas jenom sama pro sebe a nikdo vás neruší? Napustíte si vanu plnou horké vody, přidáte pěnu, ponoříte se do spousty bublin a zavřete oči. Tento prožitek si ale můžete ještě zpříjemnit. Navíc se krásně prohřejete a i v pošmourném počasí neztratíte dobrou náladu.
Nakupování v second handech má své výhody. Předně jsou zde nízké ceny a značkové oblečení, které byste si jinak možná nemohli dovolit. Také na jednotlivých kouscích oblečení nenajdete chemikálie, jež se drží hlavně na tom nově koupeném.
Připadáte si zmatení z toho, co vlastně jíst? V dnešní době jsme přehlcení velkým množstvím informací o stravě! Někdo radí jeden výživový směr a druhý zas radí jiný výživový směr. Takže jak se má pak člověk v tom vyznat, že? V dnešním článku vás seznámím s největšími výživovými chybami. Poté už se nebudete muset starat o to, jaký výživový směr je nejlepší. Stačí totiž přestat dělat následující chyby a máte vyhráno! 
S hypotečními úvěry se nyní doslova přetrhl pytel. Lidé prahnou po vlastním bydlení, a to z důvodu aktuálně se rozjíždějící inflace. Aby nedošlo k újmě na jejich úsporách, investují a nemovitosti jim přijdou jako to nejlepší východisko ze situace. Pokud i vy přemýšlíte nad koupí vlastního obydlí, ať už bude určené pro osobní potřebu nebo se bude jednat o nemovitost určenou k pronájmu, prozradíme vám, jak vybrat vhodnou hypotéku.  
Dlažby ve vzhledu dřeva jsou ozdobou koupelny a celého interiéru v domě Lukáše Pavelky z Brněnska. Jak sám říká, na výběru podlahových krytin si dala jeho partnerka Pavla zvláště záležet. Inspiraci k dlažbám hledala v časopisech o bydlení. Nejvíc ji okouzlil venkovský styl bydlení, kterému dodala moderní šmrnc pomocí doplňků v severském a industriálním stylu.
Vybouchl vám na poslední chvíli parťák na dovolenou a vám nezbývá nic jiného, než se vydat na sólo trip? Nebo takovou cestu už několik týdnů plánujete, ale máte z toho respekt? Sólo cestování se může zdát náročné, nicméně pokud se dobře připravíte, jistě vás čeká zcela nezapomenutelný zážitek. Jak zvládnout první sólo cestu?
Pocity štěstí a spokojenosti v životě jsou nesmírně důležité. Jak jich ale docílit a dlouhodobě si je udržet? Možná máte pocit, že je to obrovská alchymie, se kterou si nevíte rady. Nejspíše si myslíte, že ve hře je celá řada faktorů a mnoho z nich dokážete ovlivnit jenom z části – například vztahy v rodině, v práci… Ve skutečnosti toho ale máte v rukou hodně. Velkou pomoc vám nabízí hormon dopamin a jeho hladinu ve svém těle můžete ovlivnit více, než sami tušíte. Jak na to?
Práce na zahradě je úplně jiná úroveň štěstí a spokojenosti. Pro některé lidi je zahradničení mnohem víc než jen koníček. Není to jen o dřině a potu, zahradničení také pomáhá stabilizovat vaši náladu a zdraví. Příroda a lidé jsou spolu propojeni, je důležité trávit čas v těsném kontaktu s přírodou, protože má velký vliv na naše zdraví. Pokud jste se snažili práci na zahradě vyhýbat, máme pro vás 10 dobrých důvodů, proč byste zde měli trávit co nejvíce času.
Pokud se snažíte držet štíhlou linii, nebo jste zrovna ve fázi, kdy jste se pustili do hubnutí, určitě se přes den snažíte poctivě dodržovat všechna pravidla, aby se vaše plány jen tak nezhatily, a vy jste hezky šli svému cíli naproti. Napadlo vás ale někdy, že se ráno, klidně i nevědomky, můžete dopouštět určitých chyb, které vám cestu k vysněné postavě akorát překazí? Víme, co vám hned po probuzení zaručeně pokazí hubnutí.
Už jste někdy slyšeli o ASMR? O technice, která vám díky souboru zvuků dopřeje příjemný pocit uvolnění, relaxace a pomůže vám rychleji usnout? Pokud ještě ne, lepší pozdě než vůbec. Mrkněte, v čem spočívá její tajemství. A proč jí propadlo tolik lidí.
Každou noc se nám během spánku může zdát třeba i 5 snů, jejichž délka je nejčastěji 15 až 40 minut. Odborníci na sny vysvětlují, že naše sny odrážejí základní vzorce lidského chování. Odráží to, kdo jsme, co potřebujeme a v co věříme. Jaké jsou nejčastější sny a jaký je psychologický pohled na to, co znamenají?

Výběr článků

Když se naším pozemkem prohnala povodeň, zůstali jsme jako opaření. Nejen, že jsme se museli vyrovnat se ztrátou milovaného psa a tím, že jsme přišli o auto, ale rodiče se s tou situací dodnes nevyrovnali.
Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?
Ne, že by za vás bylinky vyřešily veškerá kila přibraná během vánočních svátků. Pokud je ale rády používáte, mohou vám pomoct nastartovat vaše trávení a tělo pak bude snadněji odbourávat nahromaděné tuky. Jestli jste se tedy rozhodly začít s hubnutím, klidně po nich sáhněte.

Nepřehlédněte

Pokud se chcete letos blýsknout, můžete vsadit i na červené tenisky. Ty jsou stylové a můžete je ladit s nejrůznějšími trendy oděvy a s módními doplňky. Jestliže zrovna nejste módní guru, nemusíte si zoufat. My vám na následujících řádcích prozradíme o červených teniskách vše podstatné. Proto čtěte a pojďte se inspirovat s námi!
Oblečte se do barev a vyjděte z šedivého průměru. A že máte o pár let nebo pár kilo víc? Vždyť nemusíte zkoušet módní výstřelky. Městská dáma nad šedesát v rozervaných džínách nám přijde trochu přes čáru, ale je spousta dalších možností, jak se cítit skvěle v každém věku i těle.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek