Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Viber a Modrý koník se spojili, aby uživatelkám nabídly nové možnosti komunikace

Modrý koník, jeden z nejpopulárnějších portálů pro ženy a matky v České republice a leader ve své kategorii na Slovensku a Viber, jedna z předních komunikačních aplikací, spojili síly, aby uživatelkám nabídly nové možnosti komunikace.
Modrý koník a Viber
zdroj: Rakuten Viber

V rámci spolupráce Modrý koník uvádí na Viberu svou vlastní sadu samolepek. Ta obsahuje 16 originálních vizuálů maskota portálu, modrého koníka Mikyho. Ten je zobrazen v nejrůznějších náladách a zažívající celou škálu emocí. Samolepky jsou k dispozici pro všechny uživatele Viber od dnešního dne. V rámci spolupráce je také spuštěn Mikyho chatbot, který uživatelkám poskytne přístup k relevantním tématům a zodpoví jejich otázky.

Jsme velice rádi, že můžeme oznámit spolupráci s Modrým koníkem pro Českou republiku i Slovensko. Všechny maminky a budoucí maminky nyní mají další možnosti, jak spolu komunikovat a jak se dostat k dalším zajímavým informacím. Samolepky jsou obecně velmi populární. Věříme, že Mikyho samolepky budou velkým hitem mezi uživatelkami portálu,“ řekla Daniela Ivanova, ředitelka pro Business Development, Viber pro střední a východní Evropu.

Modrý koník a Viber
zdroj: Rakuten Viber

Populární samolepky Modrý koník připravil v češtině i ve slovenštině, aby si na svoje přišly maminky z portálu ModryKonik.sk i ModryKonik.cz. Kromě samolepek vyvinul Modrý koník ve spolupráci s Viberem chatbota Mikyho, který bude informovat budoucí maminky o tom, co se děje v jejich těle a jak se vyvíjí jejich miminko. Zároveň jim bude posílat zajímavosti z koníka a postupně s uživatelkami interaktivně komunikovat a zabavovat je třeba i kvízy.

Na Modrém koníku vznikají skutečná přátelství. Jelikož jsou ale maminky od sebe často velmi daleko, mohou komunikovat přes Viber a teď si také vyměňovat nálepky s Mikym, který jim bude každý den připomínat, že jsou součástí přátelské komunity, kde si uživatelky navzájem pomáhají a podporují se. Věříme, že se jim budou nálepky líbit a vyzkouší také našeho chatbota, který jim kdykoli rád odpoví,“ říká spoluzakladatel a ředitel Modrého koníka Peter Vidovič.

Spolupráce dvou silných značek

Obě společnosti plánují dlouhodobou spolupráci. Pro obě značky je to způsob, jak rozšířit svou uživatelskou základnu. „Spolupráce dvou silných značek má smysl pro posílení pozic obou společností na českém i slovenském trhu. Vzájemným partnerstvím společnosti dají uživatelům další důvod, proč zůstat věrnými našim produktům – aplikaci Viber a webovému portálu Modrý koník,“ dodal Peter Vidovič.

K TÉMATU  Počítačové hry pro děti. Nestavte se k nim negativně. Nebojte se školy hrou, zapojte se s nimi

Tato spolupráce může mít pozitivní vliv i na účinnost reklamy, kterou si klienti obou společností kupují. S posílenou pozicí značek se totiž zvětšuje také dosah a efekt jejich komunikace.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Léto je v plném proudu a častuje nás nevyzpytatelným počasím. Vyzrajte na něj s limonádami plnými ovoce. Horké dny si žádají osvěžení a během těch deštivých zase potřebujete vitaminy, abyste předešli nachlazením. Přinášíme proto tipy na limonády z exotického ovoce, které zahrnují jak osvědčené klasiky, tak netradiční kombinace. Nejenomže vám budou chutnat, ale zároveň vás – alespoň pomyslně – přenesou tropického ráje.
Upřímně, matky jsou opravdové hrdinky, které zvládají nekonečný kolotoč povinností. V našem nejnovějším článku se zaměřujeme na příběh jedné takové matky, která je na všechno sama – od každodenních povinností po přípravy na vánoce. Její děti zlobí, nechtějí do školy, a ona si uvědomuje, že potřebuje odpočinek. Co se stane, když se rozhodne strávit víkend v luxusním rezortu? Přečtěte si náš článek, který nahlíží do světa této matky, plný nečekaných zvratů, humorných momentů a možná i inspirace pro všechny, kdo znají výzvy mateřství.
Kdo by neměl rád léto! Nejkrásnější roční období má jen několik málo vad na kráse. Tou asi největší je dotěrný hmyz. Ať už jde o všudypřítomné komáry, které nám doslova a do písmene sají krev, nenápadná, leč nebezpečná klíšťata, nebo o nenechavé mravence. Právě s mravenci se řada Čechů od pozdního jara potýká. Slovy klasika, ty potvory se vám dostanou všude. Naštěstí s nimi můžete bojovat přírodními prostředky.
Máte za sebou složité vztahové patálie s muži? V tom případě se někdy může stát, že na ně na nějakou dobu doslova zanevřete. Zkrátka a dobře už si nepřejete žádné další potíže, a tak se mužskému pokolení snažíte co nejvíce vyhýbat. Někdy se tak může stát, že z nedostatku fyzické lásky zatoužíte po ženě. Není na tom nic špatného a zkušenosti se stejným pohlavím uvádí v anonymních průzkumech celé řady žen i mužů.
Nevěra zasáhne fatálně každý vztah. Může však být také poučením a východiskem pro vybudování vztahu lepšího.
Teď nad tím možná ještě tolik nepřemýšlíme, protože v zimě nosíme dlouhé rukávy, které mnohé schovají. Ale s blížícím se jarem, které bude následovat léto, je potřeba tento problém začít řešit. Také vás trápí tmavé lokty?
Víte, jakou sexuální polohu preferuje váš protějšek? Pokud vyžaduje stále hlavně jen jednu polohu při milostných hrátkách, velice snadno si podle toho můžete vyložit, s kým máte tu čest.
V chladných dnech jsme zahalení od hlavy až k patě. A právě o tu patu jde. O obě. Aby nebyly stejně jako uzavřené boty v kanceláři nebo třeba v kině cítit. Je to trapas.
Znáte to? Bušení srdce, pocení, bolest v žaludku? Trápí vás tyto potíže pokaždé, když jdete do práce? Můžete mít co dočinění s ergofobií – tím nejzazší záhubou pracovního života.
Kocour Haburu je velkým fanouškem hry na piano. Rád na něm usíná, když se z něj line melodie ukolébavky. Ponořte se do klidu spolu s ním!

Výběr článků

Narodilo se vám miminko v zimě? A víte, kolik vrstev mu oblékat, aby mu nebylo příliš zima nebo naopak vedro? A kdy s ním můžete ven? Odpovíme vám na sedm nejdůležitějších otázek.
Znáte je všechny? Že neznáte ani jedno? Vyvedeme vás z omylu, určitě už jste je někdy někde slyšeli, ale možná pro vás bylo tak těžké je zpracovat, že jste je raději hned vypustili z mysli. Je jich určitě několik desítek. Myslíme slov, která se nějakým způsobem prosadila v běžném užívání, ale obvykle nám trhají uši. Která slova to jsou?
Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.

Nepřehlédněte

Po patnácti letech manželství jsem se rozváděla a myslela jsem si, že začnu nový život. Jenže mé dvě děti se nedokázaly s rozpadem rodiny smířit – a mně to nedalo spát. I když jsem vlastně nechtěla, podlehla jsem, a nakonec jsem se k bývalému muži vrátila. Nyní jsou děti šťastné, manžel spokojený, ale já vím, že to není ono. Navíc jsem zjistila něco, co mi situaci ještě více zkomplikovalo.
Každý zaměstnavatel musí svým zaměstnancům nabídnout preventivní prohlídky. A zaměstnanci musí této nabídky využít. Nebo alespoň by měli. Poslední průzkumy ukazují, že lidé na takzvané ,,preventivky” nechodí, jistý podíl na tom má i koronavirová pandemie a apel na to, ať raději zůstáváme doma. Jenže svět se začíná vracet do normálu, což znamená, že se navrací i všechno s tím spojené.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek