Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

Neuvěřitelné domino ze všeho, co bylo po ruce. Tohle zařízení má jeden překvapivý účel

Parta nadšenců vytvořila z celého domu jedno obří domino ze všeho, co běžně používáte. Řetězová reakce, kterou spustí kutálející se citron, se postupně prožene všemi místnostmi. Postavit tuhle legraci bylo hodně náročné a má překvapivý závěr.
Domino skrze celý dům. Stroj na řetězovou reakci
zdroj: facebook

04. 06. 2019

04. 06. 2019

https://www.facebook.com/2017422401869310/videos/2333126360239370/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!
Když jsem potkala Petra, strašně se mi líbil a učaroval mi jeho úsměv, nadhled i smysl pro humor. Nikdy jsem ale necítila ty pověstné motýlky v břiše. Všem v okolí se ale líbil, dostal i mé rodiče a všichni si mysleli, že pro mě nemůže být vhodnější partner.
Letos se konal již osmadvacátý ročník hudebních Cen Anděl. Uděluje se celkem čtrnáct ocenění ve čtrnácti kategoriích. Hned tři interpreti získali každý po dvou soškách, takže letošní ročník nemá jasného vítěze.
V prvním květnovém koučinku se Nela otevřela své koučce Marcele na maximum. Napsala pro vás, jak sezení vnímala, co si díky němu uvědomila a jaké má vlivem koučinku Emočních rovnic výsledky.
Pokud se chcete cítit pohodlně, zařaďte do vašeho šatníku i kvalitní spodní prádlo. Na následujících řádcích se zaměříme na dámské kalhotky. Jestliže netušíte, podle jakých parametrů spodní díl prádla vybrat, nezoufejte! My vám to totiž níže rádi prozradíme. Proto čtěte a pojďte se inspirovat společně s námi.
Jógu zná v dnešní době snad každý a vysoké procento z nás jí doma nebo v tělocvičně dokonce cvičí. Tato relaxační cvičení se vždy provádějí zpomaleně a využívají všech svalů v těle. Jóga má díky tomu skvělé zpevňující a detoxikační vlastnosti. Není sice na hubnutí tak efektivní jako aerobik, nicméně je to velice funkční způsob, jak formovat své tělo. Pokud jógu milujete nebo s ní teprve začínáte, určitě se seznamte se 7 pozicemi, které tvoří samotný základ jógy a pro vaše tělo dokáží vykonat zázraky!
Když přijedete do Itálie, je to naprosto běžné. Každá žena tu má svůj skútr, se kterým jezdí do práce, na nákupy, ale třeba i vyzvedávat děti ze školy. Jak se žije řidičkám skútru v Česku?
Být sama na výchovu dítěte, ať už z jakéhokoliv důvodu, není věc jednoduchá. Zapomeňme dnes na psychologický podtext a složitosti rodiče, který zvládá sám roli mámy – táty dohromady. Pojďme se zaměřit na čistě materiální stránku věci. I ta není jednoduchá. Na jaké dávky a příspěvky máte nárok a kde je žádat?
Celý svět stále ještě žije koronavirovou pandemií. Ve večerních zprávách nevidíme nic jiného než pouze počet přibývajících nakažených či informaci o další mutaci zákeřeného onemocnění. Bohužel se pozornost odvrací od mnoha dalších nemocí, jež jsou tu mezi námi stále. Jednou z nich je také legionella. 
Sezóna klíšťat je tu a mýtus, že klíšťata žijí pouze v lese, je už dávno překonán. S klíšťaty se můžete setkat i v městském parku nebo na vlastní zahrádce.
Každý člověk ví, že kvalitní spánek je velice důležitý. Během dostatečně dlouhého a dostatečně kvalitního spánku dochází k regeneraci našeho organismu, který se připravuje na další celodenní fungování. Abychom se vyspali doslova dorůžova, svůj spánek můžeme zkvalitnit například vhodnou matrací nebo dobrým polštářem. Za kvalitním spánkem však stojí i pokojové rostliny v ložnici, které nejen, že perfektně čistí vzduch v interiéru, ale které jsou taktéž prevencí nachlazení. O jakých konkrétních pokojových rostlinách je řeč?

Výběr článků

Mít dokonalou postavu bez špíčků je snem snad každé ženy. Pokud se snažíte shodit nějaké to kilo navíc, jistě jste už někdy přemýšlela o možnosti liposukce. Zatímco některé ženy se nebrání operativnímu zákroku, jiné ženy by raději upřednostnily bezbolestnou metodu hubnutí. A právě v tu chvíli se nabízí možnost využití kryolipolýzy, laserové liposukce nebo kavitace. O jaké metody se jedná a fungují vůbec?
Mít známého na výpomoc s hlídáním přijde vhod. Svěřit vaše malé dítě do jiných rukou můžete za předpokladu, že máte jistotu, že o ně bude dobře postaráno. Příkladem budiž tenhle chlapík, který místo sezení doma vezme holčičku na výlet na kole po skotské vrchovině. Trochu nečekaný adrenalinový výlet.
Každý to má jinak: Někdo s radostí čeká na předvánoční šílenství a těší se na shánění dárků, jiný bledne hrůzou, protože absolutně neví, co má jako dárek zabalit. Shodneme se ale asi v jednom: pro děti se dárky vybírají nejsnáze - obzvlášť pro holčičky. Snové, barevné a třpytivé hračky jsou pastvou pro zvídavé oči malých princezen. I americký výrobce hraček Hasbro si zajistil místo na výsluní svou kolekcí hraček „My little Pony“.

Nepřehlédněte

Odlety na vytouženou dovolenou bývají občas hektické a stejně tak působí i letiště. Musíte najít místo odbavení, projít kontrolou a nakonec trefit správný gate. Většinou vše funguje hladce. Co ale dělat, když se let opozdí, zruší, nebo nestihnete navazující letadlo?
Sledujete nejnovější módní trendy, nebo vás absolutně nezajímá, co je zrovna IN nebo OUT? V průběhu času se trendy mění a co bylo módním faux pas před deseti lety, dnes může být šik. Anebo naopak. Existuje však pár módních jevů, které lze za trapas považovat v každé době.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek