Pátek , 03. 05. 2024

Alexej

Co dělá brankář, když má jeho tým na ledě převahu a hraje se na soupeřově polovině

Brankář se od branky vzdálit nemůže, to platí i pro lední hokej
zdroj: pixabay.com

03. 06. 2019

03. 06. 2019

Brankář se od branky vzdálit nemůže, to platí i pro lední hokej. Když je u ní dlouho sám, někdy je potřeba si čekání na akci zpestřit lekcí krasobruslení. Tenhle gólman baví nejen sebe, ale i publikum, a hlavně dává soupeři najevo, kdo tady vládne. Aby ho nepřekvapila rychlá střela od červené nebo přes celé hřiště!

https://www.facebook.com/sakvisako/videos/1031268416974942/?v=1031268416974942

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Suchá pokožka může být způsobena mnoha faktory. Mezi nejčastější patří dehydratace, stárnutí, sezónní změny, alergie a nedostatek mikroživin. V závislosti na příčině lze ke zlepšení stavu kůže použít různé metody. Mohou to být různé léčivé masti nebo jiné zvlhčující prostředky, pití většího množství vody a užívání některých doplňků stravy.
Perly jsou klasické, nadčasové a vždy podtrhnou eleganci jejich nositele. Věděli jste ale, že perla je jediný drahokam, který vzniká uvnitř živého organismu? Než byly v roce 1893 vytvořené kultivované perly, ta klasická byla vzácnější a dražší než samotné diamanty. Jak tedy správně nosit tento elegantní šperk, který je právě z perel tvořený?
Být na dítě sama není bůhví jaký med, to nám jistě potvrdí každá žena, která si tím prošla. Ať už se jedná a sociální, finanční nebo časovou nesvobodu. Jak si s tím vším poradit?
Prázdniny a dovolené jsou za dveřmi. Ovšem letos budou pro mnohé z nás jiné. Místo koupání v teplém moři nás čeká ráchání v bazénech, studených řekách a ne vždy zrovna čistých rybnících či přehradách. Následkem pak může být řezání a pálení, které mnohé z nás tak důvěrně znají. Typické letní záněty totiž dokážou pořádně potrápit a zkazit volno.
Rádi byste si s partnerem, rodinou či přáteli pronajali byt, ale máte s hledáním bytu buď špatné zkušenosti, nebo jde dokonce o vaši vůbec první zkušenost? Máme pro vás několik tipů, jak vhodný byt bezpečně najít.
Nakupování oblečení vás může bavit, ale přesto se nemusí stát zábavou. Hlavní náplní vašeho volného času. Také nemusíte mít plnou skříň, abyste byla vždycky dobře oblečená. Stačí jen přemýšlet a kombinovat.
Co to je, perfektní make-up na léto? Ve skutečnosti neexistuje žádná samostatná kategorie, kterou bysme mohli pojmenovat „letní tónovací krémy“, protože pleť každého člověka má různé vlastnosti a potřebuje jinou kosmetiku. Navíc každý chce získat různé výsledky: někdo má rád matný finiš a někdo si oblíbil efekt mokré pleti.
Asi každý z nás má nějakou tu pojistku. A zatímco si lidé nechávají běžně pojistit svůj majetek, dům, automobil nebo zdraví, celebrity si velmi často nechávají pojistit konkrétní části svého těla a rozhodně netroškaří.
Vlasy představují pomyslnou korunku krásy. Péče o ně je velmi důležitá. Zjistěte, jaké chyby ničí vaše vlasy.
Současná doba není zcela jednoduchá. A právě veškeré dění kolem nás, každodenní starosti i povinnosti, do toho sem tam nějaký klacík pod nohy, přispívají k tomu, že naše psychická i fyzická odolnost trochu ztrácejí na síle. Jak se co nejvíce zocelit a nabrat tu správnou odolnost v každém směru? Právě na to se nyní podíváme.
Jste příznivci doby minulé, která se nesla v duchu swingu, kloboučků, smokingů a doutníků? V tom případě byste se měli seznámit se stylem Art deco, který je odkazem na období mezi první a druhou světovou válkou. Oldřich Nový, Adina Mandlová nebo románový hrdina Velký Gatsby jsou ztělesněním luxusu, elegance a sofistikovanosti. Inspirujte se našimi tipy a vneste do svého domova kousek dávného luxusu a elegance.
Ekologická a přátelská vůči přírodě. Přesně taková je udržitelná móda, která se za poslední roky stala doslova hitem. Co vlastně představuje a v čem má tento alternativní přístup k módě své kouzlo?

Výběr článků

I když se loňské léto neslo v poměrně propršeném duchu a člověk si víc užil dešťů než sluníčka, stejně nás to z úsporného hlediska příliš nespasilo. Respektive to nespasilo ty, kteří dešťovou vodu nechytali a nadále z ní netěžili. Jejich spotřeba vody byla stejně vysoká jako každý rok, ovšem ti aktivnější se těšili z rapidní úspory.
Jsem vdaná za svého muže dlouhých devatenáct let, máme tři děti, a i když jsme si prošli někdy těžkým obdobím, všechno jsme spolu ustáli. Teď ale přišlo něco, co nás rozdělilo a nevím, zda to ještě někdy může být zase jako dřív.
Při zařizování interiéru je důležité stanovit si styl, do kterého budete nábytek i doplňky ladit. Jinak by se vám mohlo snadno stát, že váš domov bude působit chaoticky a přeplácaně. Stále tápete, který styl se k vám nejvíce hodí?

Nepřehlédněte

První snímek princezny Kate po její léčbě vyvolává rozruch. Může fotka z oblíbeného obchodu utišit vlnu spekulací a konspirací?
Proč nakupovat nové, když lze kreativně použít věci, které se nám již nelíbí. Pojďte se povídat na dokonalé tipy, jak si váš domov zkrášlit pomocí upcyklovaných věcí. Jdeme starým věcem dát nový život. Budete zírat, co vše se dá vytvořit! Do upcykle!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek