Pátek , 03. 05. 2024

Zikmund

Holky na dovolené. Báječný čas pro kamarádky nebo jen pro nezadané. Co byste měly vědět

Když spolu jedou dospělé holky na dovolenou, neznamená to, že jsou ve vztahu nešťastné. I když spolu často jezdí právě ty, které jsou singl. Proč si dát pozor na to, s kým a kam jedete?
Holky a dovolená bez chlapů
zdroj: 123RF.com

03. 05. 2019

Dovolená je tak trochu čas mimo realitu. Kamarádství se může utužit, nebo také rychle skončit. Přitom vůbec nezáleží na tom, jak dlouho se znáte. Někdy se z běžných známých nebo kolegyň stanou za pár dnů blízké přítelkyně. Jindy se dlouholeté kamarádky rozloučí v příletové hale vlažným pozdravem. A v duchu si myslí: „Tak s touhle už nikdy.“

Společný pokoj v hotelu? Vzpomínky, ale i ztráta soukromí

Jestliže si vyjedete s jednou kamarádkou, často se rozhodnete sdílet společný pokoj. To může nejen pokročilejší generaci nostalgicky vrátit do mládí, do doby internátu nebo koleje. Na druhou stranu znamená ztrátu soukromí, na které jste dlouhodobě zvyklé. Pokud například dlouho ponocujete a ona je zvyklá chodit brzo spát, velký kámen úrazu je tady. Já jsem například zvyklá chodit pozdě spát, ale když ona ulehne, je mi trapné svítit a číst. Tak se kradu na balkon. Ale ještě musím do lednice pro víno a vodu. Vrznutí dveří, hluk zvenku. Ráno se kamarádka probudí rozmrzelá, že se nevyspala.

Vydržet to sedm dní znamená zkazit si večery, které byste mohla každá prožít podle svého. Možná se shodnete, že vám to stojí za příplatek za jednolůžkové pokoje. Ona bude snídat v sedm, vy v devět. Pak se sejdete na pláži a den bude skvělý.

V partě je to jednodušší

Když vás jede víc, je to jednodušší. I případné spaní. Můžete se do pokojů rozdělit podle skřivánků a sov. Také denní program lze naplánovat podle zájmů. Nemusíte být stále všechny spolu, rozdělíte se podle toho, jak má kdo chuť. Ale nikdo přitom nemusí být sám, pokud nebude chtít.

Je lepší jet se zadanými, když jste vdaná?

Když se sejdou singl holky, neznamená to, že budou nadávat na chlapy a chválit svoji samotu. Pokud ale kolem sebe máte kamarádku s takovými sklony, na dovolenou s ní rozhodně nejezděte. Pokud jste sama, kamarádka se může domnívat, že chlapy nesnášíte nebo žádného nemůžete ulovit. A podle toho bude postupovat. Buď vás bude tahat na party, abyste si užily letní lásky, nebo bude celou dobu pomlouvat každého chlapa, který kolem vás projde. A kdyby o vás náhodou projevil zájem, můžete mít také zbytek dovolené „tichou domácnost“.

K TÉMATU  Venkovní vířivky pro dokonalý relax. Užívejte si celoroční koupání pod otevřenou oblohou

Nejlepší jsou věčné optimistky, spokojené manželky a samotářky

Jestliže trávíte s partnerem většinu svého času, možná i pracovní den, je fajn najít kamarádky, s nimiž si na týden vyjedete. Určitě nemusí být všechny zadané. I takové mohou brblat na své chlapy. Důležité je, abyste všechny byly spokojené se stavem, v němž se nalézáte. Vyzkoušejte si nejdřív společný víkend. Když bude fajn, naplánujte dovolenou. Když se sejdou holky, které nejsou náladové, dokáží být tolerantní, samostatné a hlavně veselé, zůstanou po návratu skvělé zážitky, a ne hořkost na jazyku.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Děti i domácí mazlíčci umí být roztomilí. Tihle prckové sice ještě nosí pleny, ale už mají doslova záchvat smíchu. A může za to pes! Slyšet dětský smích je rozhodně lepší, než křik. Možná se budete smát s nimi!
Nové album Petera Nagye PIANKO, které právě přichází na trh, by se také dalo nazvat Hity a balady v akustickém podání. Obsahuje totiž třináct písní oblíbeného slovenského skladatele, textaře a zpěváka v akustických verzích. Co na něm najdete a co ještě Peter chystá? To se dozvíte z našeho rozhovoru.
Zelená káva je oblíbený produkt, jehož přívrženci jsou především z řad milovníků zdravého životního stylu. Kávová zrna jsou u zelené kávy nepražená, a tak na rozdíl od obvyklé černé kávy nemají tak bohatou vůni a barvu.
Trávíte u počítače celý den v práci? Používáte během práce mobilní telefon nebo tablet? Pak je na čase zaměřit se na to, abyste volný čas vyhradila čemukoliv, jen by to toho neměly spadat moderní technologie.
Že se nedá módou a módními trendy bojovat proti „blbé“ náladě? Ale dá! Důkazem jsou aktuální trendy na rok 2021, které se na symboliku naděje, síly a vytrvalosti soustředí nejen v barvách, vybavení domácnosti, ale také ve stylu oblékání, účesů a samozřejmě i líčení. Pojďme se na jednotlivé trendy tohoto roku podívat právě optikou nálady a symboliky. Uvidíte, že letos bude čím zahánět chmury!
V obchodním světě, kde konkurence prudce roste, je neustálý rozvoj obchodních dovedností klíčový pro dosažení úspěchu. V našem článku "Rozvoj obchodních dovedností! Proč je důležité na sobě pracovat?" prozkoumáme, jaké konkrétní dovednosti jsou v dnešním podnikatelském prostředí nejžádanější. Přineseme vám náhled na to, proč je neustálý osobní a profesní růst klíčový a jak může vývoj vašich dovedností ovlivnit váš kariérní postup. Připravte se na inspiraci a tipy, jak efektivně investovat do svého vlastního profesního rozvoje a stát se konkurenceschopným hráčem na trhu.
Přirozené světlo nesmí v interiéru chybět, ale má ho být tak akorát. Někdy se však sluníčko zblázní a nezbývá, než ho vrátit do patřičných mezí. Slouží k tomu stínící technika, která má navíc dekorační funkci. Typickými zástupci interiérového stínění jsou vnitřní rolety a žaluzie. Ale co když se vám okoukaly nebo jen toužíte po designové lahůdce? Pak se vám budou líbit rolety typu den a noc. .
Taky už se nemůžete dočkat, až bude léto? Pojďte se s námi podívat pod pokličku a nahlédněte do kuchyně módních trendů pro léto 2020.
Pokud byste si mohli koupit takzvaný hmatatelný luxus, po jaké značce byste sáhli? Byla by to kabelka za několik desítek tisíc z dílny návrháře Louise Vuittona nebo by to byla spíše nadčasovost v podobě produktů značky Gucci?
Proč společnost vnímá feminismus tak negativně? Má boj za rovnoprávnost žen v dnešní době ještě místo? Teď, když mají ženy volební právo, zdá se být mnohým lidem hlas feministek nadbytečný.
Nabídka kroužků pro školní, ale i předškolní, děti je v současné době mimořádně bohatá. Potřebují děti organizovanou zábavu? Mají si mimo školu rozvíjet své znalosti ve vzdělávacích kroužcích? Určitě ano, ale musíte zvážit, kdy je třeba nechat svoje ambice spát. Pro děti je prospěšný i čas, kdy doma jen tak lelkují. Kolik kroužků už je moc? Jaký kroužek dítěti sedí nejlépe?

Výběr článků

S příchodem vánočního období se nevyhnutelně mění nejen atmosféra domova, ale i pracovní prostředí. Jak zvládnout Vánoce v práci bez ztráty pohody a efektivity? Dnešní článek se věnuje právě této otázce a přináší pět praktických rad, jak skloubit vánoční radost s pracovními povinnostmi. Ať už jste zaměstnanec nebo vedoucí týmu, naše tipy vám pomohou vytvořit vánoční atmosféru v práci, která zlepší náladu a přispěje k dobrému týmovému duchu.
Štědrý den je tady! Užijte si svátky se svými blízkými, a pamatujte, že smích léčí! Horoskop krásy a duševního zdraví vám ukáže, co vás může potkat. Připravila ho pro vás astroložka Naďa Šmídová.
Rostlinná mléka jsou skvělou alternativou kravského mléka, a to hlavně pro ty, kterým mléko živočišného původu nedělá dobře, pro lidi s alergií nebo intolerancí na živočišné mléko. Zároveň existuje mnoho lidí, kteří si rostlinné mléko prostě zamilovali a pijí ho i bez zdravotních problémů.

Nepřehlédněte

Designový sprchový kout na míru bude jedinečný. Koupelna může vypadat přesně podle vašich představ! Prohlédněte si netradiční sprchové kouty, a třeba se necháte inspirovat a dostanete nápad na vaše vlastní provedení.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek