Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Netradiční nápady na barvení velikonočních vajec! Zapojte děti a vytvořte kraslice, jaké jste ještě neměli. Vyberte si z moře technik!

Barvení velikonočních vajec je nejrozšířenější symbol Velikonoc u nás. Kraslice může být natvrdo uvařené i vyfouknuté prázdné vejce, které se zdobí různými technikami. Co takhle nějaké netradiční? Zapojte děti a zkuste vytvořit kraslice způsobem, který vás možná ani nenapadl. Barvení pomocí houbičky na nádobí, vytváření vzorů pomocí tavné pistole, namáčení do pěny na holení, barvení pomocí laku na nehty, bublinkové fólie nebo cibule. Všechny způsoby jsou přitom jednoduché. Vyberte si inspiraci pro vás!
Barvení velikonočních vajec je oblíbená tradice!
zdroj: 123RF.com

02. 04. 2019

02. 04. 2019

zdroj: youtube.com

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Aktuálně nejedna zahrada oplývá pěstovanou zeleninou. Zatímco z počátku jara a léta trápilo zahrádkáře sucho, nyní jsou tím hlavním problémem škůdci, kteří okupují pěstovanou zeleninu. Žádný zahrádkář si však nemusí nechat svou zeleninu vzít, se škůdci totiž lze efektivně bojovat. Dokonce se nemusí použít ani chemie, po které sahají především nezkušení zahrádkáři, kteří jednotlivé druhy zeleniny pěstují vůbec poprvé.
Problémy se zády jsou v dnešní době civilizačním onemocněním, se kterým se setkává snad každý druhý z nás. A zatímco některé jsou vrozené a získané třeba vlivem skoliózy či hyperkyfózy a dalších latinských názvosloví, jiné jsou způsobené nezdravými návyky, které každý den (mnohdy nevědomky) opakujeme. A právě takové zlozvyky ke zhoršení a ještě větším potížím jenom přispívají. Co nám nejvíce kazí záda?
Znáte tibi krystaly, nebo jste o nich ještě nikdy neslyšeli? Přitom je to hit posledních let. Jsou tělu prospěšné a tudíž zdravé a ještě se z nich dá vyrobit třeba domácí cider. Objevte kouzlo tibi limonády!
Zahalte se do tepla a vydejte se s námi na lednové dobrodružství plné venkovních aktivit vhodných pro všechny věkové kategorie! Bez ohledu na věk si můžete užít odpoledne při sáňkování, procházky v zasněženém lese či stavbu sněhuláka. Připravte se na lednovou zábavu a objevte radost z aktivit pod širým nebem.
Oválné vany i umyvadla, dřevěné podlahy nebo přiznaný beton, a také všudypřítomná šedá barva podlahy nebo obkladů. To jsou koupelnové trendy pro rok 2019.
Cílem lymfodrenáže je zlepšit kvalitu lymfatického oběhu, popřípadě odčerpat přebytečnou lymfu z podkoží zpět do oběhu. Postup je nutno znát a bezpodmínečně respektovat, a tak patří jen do rukou zkušených odborníků. Nesmí způsobit žádné bolestivé pocity, nepoužívají se při ní žádné emulze ani oleje.
Dne 4. ledna roku 2019 byl na sociální platformě Instragram vytvořen účet. Na tomto účtu byla toho samého dne vystavena fotografie obyčejného slepičího vejce společně s popiskem: „Pojďme z tohoto obrázku udělat nový světový rekord a dát jí největší počet lajků, jaký tu kdy byl. Překonejme aktuální rekord, který drží Kylie Jenner s 18 miliony lajky“. A tím to všechno začalo.
Posledním filmem režiséra Juraje Jakubiska a jeho rozloučením s diváky bude výpravná a očekávaná Perinbaba a dva světy, pokračování Jakubiskovy legendární pohádky Perinbaba. Perinbaba a dva světy vstoupí v Česku a na Slovensku do kin 7. prosince 2023
Kdo by neměl rád léto! Nejkrásnější roční období má jen několik málo vad na kráse. Tou asi největší je dotěrný hmyz. Ať už jde o všudypřítomné komáry, které nám doslova a do písmene sají krev, nenápadná, leč nebezpečná klíšťata, nebo o nenechavé mravence. Právě s mravenci se řada Čechů od pozdního jara potýká. Slovy klasika, ty potvory se vám dostanou všude. Naštěstí s nimi můžete bojovat přírodními prostředky.
Čeká nás opravdu studený víkend. Co přinese napoví astroložka Naďa Šmídová. V sobotu se hlídejte při komunikaci, a v neděli si nezapomeňte pěkně odpočinout. Co dalšího prozradil horoskop krásy a duševního zdraví?
V každém životě ženy následuje ihned po probuzení návštěva koupelny. A kromě ranní ústní hygieny zde dochází ještě k jednomu velkému kroku, a sice k líčení. Žena se chce cítit krásná a šminky jí v tom pomáhají. Zatímco s nanášením make-upu si řada žen dobře poradí, problém nastává při líčení očí. V tomto případě se dopouštíme několika chyb.
I když se nacházíme v druhé polovině roku 2020 a i když se už začíná mluvit o trendech příštího roku, pozastavme se nad tím, co se nosí právě letos. Stravte tak poslední měsíce roku v nejstylovějších modelech, které jsou aktuálně in.

Výběr článků

Konečně jsme s kamarády vyrazili oslavit to, že nemusíme sedět zavření doma a otevřeli se hospody. Vydali jsme se na párty a zábava nebrala konce. Pití teklo proudem. Bohužel se mi pak stalo něco, na co v životě nezapomenu, i když si to prakticky nepamatuju. Až s pomocí přátel jsem nakonec zjistila, co všechno se tu noc dělo.
Ne, že by za vás bylinky vyřešily veškerá kila přibraná během vánočních svátků. Pokud je ale rády používáte, mohou vám pomoct nastartovat vaše trávení a tělo pak bude snadněji odbourávat nahromaděné tuky. Jestli jste se tedy rozhodly začít s hubnutím, klidně po nich sáhněte.
I sourozenci spolu mohou vycházet již od narození. Není to nic složitého

Nepřehlédněte

Sváteční atmosféra je o víc než jen vánočním stromečku a dárcích. Jak vykouzlit tu pravou vánoční pohodu? Dnešní článek na Dámské Lize přináší osvědčené tipy, které vám pomohou vytvořit nezapomenutelnou atmosféru na Štědrý den. Od kouzelného osvětlení po voňavé lahůdky, zjistěte, co by nemělo chybět ve vašem vánočním repertoáru a jak si užít tento magický čas s rodinou a přáteli.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek