Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 29. – 30. 12. 2018. Vyvarujte se hádek s okolím a pozor na případné pokušení!

Poslední víkend roku 2018! Sobotu si dopřejte spíše oddechovou a zbytečně se nedohadujte s ostatními, ať si na závěr roku nepokazíte náladu. Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví, který vás připraví na to, co by vás mohlo překvapit.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 29. 12. 2018

Nechoďte hádkám naproti!

Nechcete-li čelit hádkám a následnému ochlazení ve vztahu, ideální bude, když sobotní dopoledne strávíte sólo, a pro svůj klid nezvedejte telefon lidem, o kterých víte, že vás vždy otráví negativním myšlením. Špatnou náladou by nakazili i vás. Po 11. hodině naštěstí odezní kvadratura Saturna a hlavní roli převezme optimistický Jupiter. Nicméně jedná se o planetu expanze, a pod jejím vlivem lidé pořádně přehánějí. Tak si dejte pozor na veřejnosti, hlavně to nepřežeňte s alkoholem, vyváděly byste psí kusy!

Omezte fyzickou námahu a večer relaxujte

Luna je v ubývající fázi, tak se vyhýbejte fyzické námaze. Jinak vás tělo upozorní, že není stroj! Po 18. hodině relaxujte. Snažte se mít nohy výš než srdce a dolní část zad si prohřívejte elektrickou dečkou nebo nahřátým solným polštářkem.

Vstup do astrálního světa

Večer bude probíhat ojedinělá fáze Měsíce, při které lze prostřednictvím meditace snadno nakouknout do paralelních světů. Jenže kdo nemá letité zkušenosti, mohl by mít velký problém s návratem do reality. Patříte-li do skupiny ezoterických začátečníků, raději „astrální svět“ nepokoušejte!

Neděle 30. 12. 2018

Smích léčí

V průběhu neděle uslyšíte spoustu vtipů a veselých historek, a parádně si procvičíte mimické svaly. Mnohokrát totiž doslova vyprsknete smíchy! Zásadně se ale budete vyhýbat odpovědím na přímé otázky, a tím byste si mohly pořádně zavařit, zejména když se vás rodina, přátelé či příbuzní zeptají, kam zítra společně vyrazíte. V opačném případě rozhodnou bez vás, a je otázkou, zda se vám jejich volba bude zamlouvat.

Obočí i pleť kolem zaslouží péči

Dopoledne si můžete vytrhat obočí, chloupky se budou obnovovat pomalu. Také si můžete napařit obličej, vhodný bude nálev s medem a citrónem, který uvolní nejen póry, ale pročistí i dýchací cesty. Můžete si vytlačit pupínky, neb Luna ubývá, tak nehrozí, že by se vám vytvořily jizvičky.

K TÉMATU  Horoskop krásy a duševního zdraví na neděli 30. 9. 2018. Vyzkoušejte něco nového!

Poslední den roku hrozí pokušení

Protože večer vyrazí na lov chlapíci bez zábran a s masochistickými sklony, a zadané snadno sklouznou k nevěře, to je dvojí hrozba najednou, tak za zábavou vyrazte v doprovodu a nekoketujte. Jinak si v předposlední den roku vykoledujete nepříjemný sexuální zážitek, který by vás pronásledovat ve snech hodně dlouho!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Mít krásné a upravené nehty je pro většinu z nás samozřejmostí. Ovšem pokud občas hledáte nápady, jak své nehty pro tentokrát ozdobit, určitě vám přijde vhod náš nový článek, který vám prozradí, jak sladit design svých nehtů s aktuálními trendy. A že bude z čeho vybírat!
Záleží nám na tom, jak se cítíme. Chceme vypadat stylově a šik za všech okolností a občas kvůli tomu děláme i věci, které nám ve skutečnosti tak úplně neprospívají. Nevěříte? Pokud nosíte brýle, nejspíš právě teď nastal čas na přehodnocení některých vašich návyků.
Každá žena se chce líbit. Některé z nás sází na přírodní krásu, jiné se snaží zdokonalit pomocí různých řasenek, očních stínů, make-upu apod. Když se ale vydáme do obchodu, často tam bezradně stojíme před regálem a nevíme, co si vlastně vybrat. S tím je teď ale konec. Přečtěte si následující řádky a příště půjdete najisto.
Trombóza je název onemocnění, při kterém se v krvi utvoří sraženina a ucpe žílu. Jedná se třetí nejčastější kardiovaskulární onemocnění, jehož příznaky nebývají nápadné, ale následky mohou být fatální.
O v pořadí pátém koučinku Nely s Marcelou se dočtete níže.
Máte doma čtyřnohého psího mazlíčka? Pokud ano, neměli byste péči o něj podceňovat. Mít pejska – to není jako mít plyšáka, který bude vaší živou podporou, když se vám nebude dařit. Kromě toho, že mu budete dávat najíst a budete ho chodit venčit, nesmíte zapomínat ani na péči o srst a drápky. Bohužel právě tyto dvě věci jsou u chovatelů psů často opomíjené.
Pokud toužíte docílit mladistvého vzhledu a vypnuté pružné pleti bez nedokonalostí, není zapotřebí složitých kosmetických procedur. Stačí, když svému obličeji dopřejete pravidelný pohyb. Obličejová jóga dokáže s pletí hotové zázraky.
Mít styl a brát stárnutí s humorem. Udržet si elán, sebevědomí, vtip a vidět život vždy z pozitivní perspektivy. Cool babča Baddie Winkle i po devadesátce ví, jak vyždímat svůj čas tady na maximum. Čím inspiruje mladé i staré?
V dnešní době je těžké se někam vydat na dovolenou, jelikož všude se setkáte s nejrůznějšími restrikcemi z důvodu Covid-19. Proč se tedy zbytečně vystavovat nebezpečí návštěvy zahraničí? Vždyť v koutech naší republiky je tolik krásných míst, kde můžete strávit skvělou dovolenou, a navíc tak podpořit náš cestovní ruch a ekonomiku?
Taky jste si někdy připadali jako v noční můře? Nic vám nevychází, cítíte se pod psa a máte chuť všechno vzdát! Proč tomu tak vlastně je? Proč se vám nedaří a ostatním ano? Jde to vůbec změnit? Mohou vám věci konečně začít vycházet? Já říkám ANO! Pojďme se na to společně podívat...
Chcete vždy vypadat elegantně a na úrovni bez ohledu na příležitost? Klíčem k elegantnímu oblékání, je dodržování určitých pravidel, která si v následujícím článku oprášíme. Pojďme se podívat na to, jak se oblékat elegantně každý den a nezpůsobit módní faux pas.

Výběr článků

Nebojte se, nechceme vás nijak strašit, je už je čas na vánoční přípravy. Ale co si budeme povídat, doma vyrobený adventní kalendář zabere nějaký čas a v době, kdy bude aktuální, budete mít jistě dost jiné práce. Co si to tedy letos trochu ulehčit a připravit se. Užijete si i samotnou výrobu kalendáře třeba v rodinném kruhu.
Každý rok vznikne nějaký song, který pak dobývá žebříčky celosvětových hitparád, slyšíme ho na každém rohu, skáče na nás pomalu i z lednice. Na některé hity časem zapomeneme, ale o takových tu dnes nebude řeč. Až udeří první mrazíky, tyhle letní písničky vás zaručeně rozehřejí a rozproudí vám krev v žilách. Pojďme si připomenout hity, které známe úplně všichni a vždycky si na ně rádi na diskotéce nebo u moře zatancujeme, nebo si je aspoň v duchu zanotujeme.
Některé ženy bohužel mají tu smůlu, že se jim nedaří otěhotnět. Naštěstí existuje možnost umělého oplodnění, díky kterému žena porodí své vytoužené dítě. Pokud přemýšlíte nad dárcovstvím vajíček, ale váháte kvůli tomu, že nevíte, co vás čeká, přečtěte si následující článek, který vám odpoví na spoustu otázek.

Nepřehlédněte

Zvlášť v přechodných obdobích typu jaro a podzim to na ulicích vypadá velmi pestře. Někdo má i přes podzimní období ještě dnes kraťasy a sandály, zatímco jiný už obléká péřovku a kulicha. Co je zdravější? Jaké oblečení zvolit v přechodném období?
Vyrážíte ven, ale nestíháte si upravit vlasy? Tyhle snadné a chytré vychytávky vám pomohou vytvořit na hlavě účes podle vašich představ. Účesy jsou hotové za chvilku a potřebujete k nim jen to, co máte v koupelně. Zkuste se inspirovat těmito postupy.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek