Sobota , 04. 05. 2024

Květoslav

Make-up zdrojem neuvěřitelné transformace! Že dokáže zakrýt ledacos víme, ale tohle? Podívejte se na šílené proměny ve videu!

Nalíčit se do práce je jedna věc. Do divadla už to zabere trochu více času, ale tohle? Kompletní make-up změní vaši visáž tak, že vás nikdo nepozná! Těchto pět příkladů vám ukáže, že se dá z každé ženy vyrobit kráska.
Make-up dokáže zázraky
zdroj: 123RF.com

08. 12. 2018

08. 12. 2018

https://www.facebook.com/BeautyStudio.KeliNetwork/videos/527833784300290/

zdroj: facebook

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jestliže jste sama ve třiceti, není na tom dnes nic divného. Pokud zůstáváte stále sama a je vám čtyřicet či padesát, začínáte vypadat podezřele. Dlouholeté představy jsou, že je single typicky mladý muž nebo mladá žena, kteří si užívají života, cestují nebo dělají kariéru. Je ale tohle tvrzení pravdivé?
Čisté spáry mezi dlaždicemi, lesknoucí se podlahy, prádlo zbavené i odolných skvrn nebo zářivé a voňavé koberce? I tohle všechno vám bez problému zařídí esenciální oleje. Které konkrétní vám usnadní práci?
Rozvod, rozchod nebo jen neustálá smůla na chlapy – důvodů, proč jste i ve čtyřiceti letech stále sama může být vícero. Ženy se však nechtějí snu o šťastném životě vzdávat, vždyť jim na světě zbývá ještě mnoho let. A tak se ptají na jedno – jak a kde najít chlapa po 40?
Několikrát denně slýcháme že tent o či onen šampón pomůže našim vlasům od kořínků až po konečky. Dámy, která z vás trpí na roztřepané konečky vlasů dáte nám zapravdu, že jediné, co jim zaručeně pomůže je kadeřník. Ale ještě, než půjdete opět ke kadeřníkovi, vsaďte na účinnou prevenci.
Kdo nemá sociální sítě, jako by nebyl. Poví vám jistě každý, když mu s radostí oznámíte, že nejste majitelem žádného profilu na takových platformách. V současné době mluvíme o velmi důležitém pomocníkovi každého úspěšného podniku. Je to fantastický marketingový nástroj a základ toho, že budete v kontaktu s rodinou i přáteli. Pojďme si více do hloubky rozebrat, proč to už bez sociálních sítí nejde.
Nikdy jsem nepatřila mezi ženy, které vyhledávají jiné partnery a nevěra jim nic neříká. Vlastně jsem se vždy považovala za zastánkyni věrnosti. Po svatbě jsme se nastěhovali do řadovek. Tam jsme se seznámili i s našimi sousedy.
Potřebujete ušetřit, ale zjistili jste, že nemáte nic na sebe? Nemusíte nutně procházet internetové obchody, v nichž ceny za oblečení dosahují opravdu nemalých výšek. V ideálním případě zamiřte do nejbližšího second handu a nakupujte tam.
Skřípe vám to tak nahlas, že to musí být slyšet i u sousedů? Možná je to tím, že místo společně tráveného času koukáte raději do mobilu. Svůj podíl viny na tom může nést i to, že chod domácnosti stojí výhradně na vás!
Ne, že by za vás bylinky vyřešily veškerá kila přibraná během vánočních svátků. Pokud je ale rády používáte, mohou vám pomoct nastartovat vaše trávení a tělo pak bude snadněji odbourávat nahromaděné tuky. Jestli jste se tedy rozhodly začít s hubnutím, klidně po nich sáhněte.
Horoskop astroložky Nadi Šmídové vám napoví, čemu se následující pracovní týden raději vyhnout, co můžete očekávat, a který den je nejvhodnější odpočívat. Kdy budete plodné v práci, a kdy naopak vypustit a dopřát si masáž? A který den probrat s partnerem váš intimní život?
Kdo v devadesátkách nehltal seriál o partě teenagerů, jako by nebyl. Příběhy Dylana, Brandona, Brandy, Kelly a dalších hltal doslova celý svět. Jak ale dnes jejich představitelé seriálu Beverly Hills 90210 vypadají a jak žijí? Mnozí z nich už překročili padesátku a neúprosně jim táhne na šedesát.
K dostání nejsou jenom pomeranče nebo grapefruity, ale také pomela, která se nejvíce prodávají právě na sklonku roku. V této době jsou také nejlevnější, i proto možná sídlí na stole nejednoho člověka.

Výběr článků

Teplákové soupravy rozdělují lidi do dvou skupin. Na ty, kteří na ně nedají dopustit a nosí je během celého roku. A na ty, kteří se jim vyhýbají. Soupravy jsou pohodlné a vypadají velmi dobře. Pokud patříte do druhé skupiny, měli byste jim dát aspoň jednu šanci. Uvidíte, že nebudete litovat.
Ať už se chystáte na výlet, za nákupy, na první dovolenou nebo zkrátka jen někde chcete přenocovat, podívejte se, jestli se ve vámi vybrané lokalitě nenachází zařízení, které disponuje certifikátem „baby friendly“. Věřte nebo ne, ale ubytování nebo pouhý oběd s dítětem po boku se vám totiž může v mnohém zpříjemnit a usnadnit.
Teploty stoupají a pomalu svítá i naděje, že se brzy otevřou sportoviště. Jestli se chcete po delší pauze dostat do formy, rozhodně nepodceňujte přípravu. Dobijte energii a dávejte si postupné cíle. Jinak byste mohli skončit s nepříjemnými křečemi, bolestivě nataženými svaly a vyčerpaní únavou.

Nepřehlédněte

Užíváte antikoncepční pilulky? Hodně často ponocujete a na fyzickou aktivitu vás moc neužije? Pak se nesmíte divit, že vaše libido poněkud stávkuje. Co s tím vším má společného náchylnost ke stresu?
Husté, bohaté a dlouhé vlasy chceme snad každá, proto se centrem našeho zájmu stávají nejrůznější pomocníci, kteří podpoří rychlejší růst. Když ale pomineme všelijaké vlasové produkty, existují i další účinné cesty, které společně prozkoumáme.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek