Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Kdo vytahal a rozkousal všechny pantofle? Viníci se tváří tak, že by vás nenapadlo je podezírat ani ve snu!

Máte doma nějakého čtyřnohého mazlíčka? Nebo dokonce přímo psa? Tohle video vás pobaví! Jak dokonale nenápadní umí být psí hříšníci?
Pes hříšník rozkousal pantofle!
zdroj: 123RF.com

https://www.facebook.com/1656953201019752/videos/2263520987211112/

zdroj: YouTube

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Myslíte, že malé děti jsou nevinná stvoření a neumějí lhát? Odborníci prokázali, že dítě dokáže lhát již ve třech letech. V té době už dětský mozek dokáže rozlišit mezi pravdou a lží. A děti zkouší, co se stane, když budou lhát. Jak reagovat, aby se to nezvrtlo?
Zdraví snad každý z nás zařadí na pomyslné příčce důležitosti na první místo. Preventivní návštěvy lékařů by měl mít každý v kalendáři a pokud ne, tak si je tam rychle napište.
My ženy každý den vyhlížíme návrat partnera, a tak trochu potají doufáme, že nás alespoň jednou za čas překvapí krásnou kytičkou. Květiny milujeme, jsou pro nás symbolem toho, že na nás tomu druhému záleží. Dřív pánové nosili domů květiny pravidelně, dnes je to jiné. Pánové, pokud jste sem tajně zabloudili a hledáte tip, jaké květiny mají ženy rády, čtěte dál!
Nezapomínejte, že víkend je hlavně o odpočinku! Co vám přinesou volné dny napoví horoskop, který připravila astroložka Naďa Šmídová.
Po kom je to dítě tak divoké? Udělala jsem někde chybu při výchově? Nebo jsou to prostě geny?
Když jsem se zamilovala do Jáchyma, po čase mi prozradil, že má dceru. Ta žije s matkou a jejich rozchod nezvládá. A mě si zařadila na seznam lidí, které nebude mít už z principu ráda. Dcera je prostě nejvíc.
Ekologická a přátelská vůči přírodě. Přesně taková je udržitelná móda, která se za poslední roky stala doslova hitem. Co vlastně představuje a v čem má tento alternativní přístup k módě své kouzlo?
Není radno si s ní zahrávat, protože vám může pořádně znepříjemnit život. Někteří lidé ji bohužel ale ignorují a pak si také nesou následky. Co je alergie na slunce, jak se projevuje a co se s ní dá dělat? Sluneční alergii nebagatelizujte a snažte se nad ní vyzrát co nejrychleji.
Také vás postihlo toto nepříjemné kožní onemocnění? Pak máte pravděpodobně problém sestavit si takový jídelníček, který by vám kožní potíže neprohluboval, ale naopak vám pomohl problémy zmírnit. Řešení ale existuje. Poznejte potraviny, které vám skutečně pomohou, i ty, které vám mohou ošklivě ublížit.
Každá z nás to zná. A pokud ne, můžete si gratulovat. Úzkost nás v dnešním světě provází častěji než kdy jindy. Ještě aby ne, když tu máme světovou pandemii, lidé umírají, jiní přicházejí o práci. Naštěstí ale existuje několik dechových metod, které vás alespoň trošku pomohou uvolnit se ve vypjatých situacích.
Zdravotní obuv tlumí otřesy, šetří klouby a umožňuje noze volně dýchat. Pro naše zdraví je kvalitní bota velmi důležitá. Poradíme vám, jak si ji správně vybrat a na co si dát při nákupu pozor.
Čekáte na sólovku od zpěvačky Marty Jandové? Tak je tady! Konečně. Co se stalo, že Marta přichází se svým prvním sólovým albem až nyní?

Výběr článků

Řasy jsou krásnou ozdobou každé ženy a nejlépe dokážou zaujmout tehdy, když jsou husté a dlouhé. Ne každá žena takové řasy má. Nemusíte si kvůli nim lepit umělé řasy. Poradíme vám účinné tipy, jak můžete své řasy zvětšit a prodloužit. Naučte se následující tipy a můžete se dočkat řas, které jste si vždy přáli.
Jste věčně nervózní a tíží vás obavy? Kvůli tomu může mít vaše dítě velké potíže – a to nejen v samotném vývoji, ale i v dospívání. V sázce je jeho nízká porodní váha nebo náchylnost k depresím a schizofrenii!
Jestli pracujete denně s počítačem, zřejmě je vám jasné, o čem je řeč. Při dlouhodobé neměnné pozici ruky se pak často objevuje její bolest. Ruka vás může pálit, mravenčit nebo v ní ztrácíte citlivost. To vše lze shrnout pod označení syndrom karpálního tunelu.

Nepřehlédněte

Avokádo se řadí mezi superpotraviny – a to rozhodně právem, je totiž plné zdraví prospěšných benefitů. Stalo se základem mnoha profesionálních kuchyní, jelikož je prakticky univerzální ingrediencí při vaření a je součástí vyvážené stravy. Jaké jsou jeho zdravotní výhody a jak si připravit tu nejlepší avokádovou pomazánku?
Tvůrci nazvali tuhle povedenou reklamu bitva pohlaví. Scéna je jako vystřižená z filmu Gladiátor. Obě strany proti sobě neváhají použít všechny své zbraně! Tohle vás zaručeně rozesměje!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek