Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Horoskop krásy a duševního zdraví na pondělí 24. 9. 2018. Dnes za vás budou mluvit emoce!

S radikálním poklesem teplot je potřeba pohlídat si imunitní systém. Co na dnešní den radí horoskop astroložky Naďy Šmídové?
horoskop
zdroj: 123RF.com

24. 09. 2018

Nevěřte každému!

Věřte jenom lidem, které dobře znáte! Pondělí bude pod taktovkou Měsíce v Rybách, vy budete na vše reagovat emočně, a hlavně budete neuvěřitelně důvěřivé, takže byste se mohly snadno stát pomyslnou loutkou, kterou povedou ruce podvodníka!

Sauna dnes prospěje

Protože Luna bude dorůstat a mohly by vám otékat nohy, během sezení si s nimi podupávejte a ve volném čase zamiřte do sauny. Prokrví vám každý sval těla a pokožku, rozpohybuje se lymfatický systém a tělo vyplaví snadno nahromaděné toxiny. Zarůstají-li vám nehty, ostříhejte si je, porostou správně.

Večer si dopřejte výdech

Večer nastane klidná, přímo duchovní atmosféra, jako stvořená pro meditování. Tak si pusťte potichu například zvuky moře, zapalte si svíčku a meditujte. Poté si vše, co uvidíte vnitřním zrakem zapište, protože fáze Měsíce vám umožní nakouknout do budoucnosti!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Na okenních parapetech každé druhé domácnosti najdete rostlinu, která má zvláštní aroma. Její lístky jsou malinko chlupaté, menší jsou dužinaté. Řeč je konkrétně o rostlině zvané rýmovník, která se stala oblíbenou hlavně díky svému umu odpudit nepříjemný hmyz, který do interiéru zpravidla v létě přilétá.
V tuhle chvíli nejvíc letí dřevěné nebo laminátové podlahy, ale i parkety, a imitace dřeva. Položit můžete i lino, které se tváří jako dřevo, to je nejlevnější varianta. Tmavší barvy dominují. Prohlédněte si galerii.
Příroda se po zimě pomalu probouzí ze spánku. To samé platí také o našem těle, které v chladných měsících fungovalo v trochu jiném režimu. A právě teď, kdy jaro začíná nabírat na síle, je ten správný čas nastartovat očistu organismu a dopřát si svěží probuzení. Jednou z možností je detox jednotlivých orgánů, které zkrátka pro zdravé tělo i mysl musí šlapat jak hodinky. Pojďme se společně mrknout na podrobnosti.
Léto nepochybně patří k vůbec nejoblíbenějšímu období, které většina z nás vždy netrpělivě vyhlíží. Ostatně není nic lepšího, než si užívat sluneční paprsky, hodit opalovačku a vyblbnout se v prohřáté vodě. Jenže co když pohodovou idylku naruší příchod menstruace?
O spodním prádle se zrovna moc nemluví, a to hlavně z toho důvodu, že se jedná o něco opravdu intimního, ale přitom tak běžného. Také proto jsou fakta o spodním prádle tak trochu zapovězena – ale věřte, že i v tomto případě se můžete zasmát a podivovat, jakou proměnou spodní prádlo prošlo za tu dlouhou řadu let od jeho vynalezení.
Slovo antikoncepce zahrnuje všechny metody, které mají ochránit před neplánovaným těhotenstvím. Existuje přitom mnoho druhů, které nejsou stejně spolehlivé. Které to jsou a proč?
Možná tušíte, že květiny by se měly darovat vždy v lichém počtu a že bílá barva symbolizuje nevinnost. Nejspíš tušíte i to, že se bílá lilie hodí spíš na pohřeb než jako květina k narozeninám. Spoustu dalšího toho ale ještě nevíte.
Hubnutí s sebou nese řadu mýtů. Lidé, kteří se cvičením a zdravým životním stylem zabývají, je posléze snaží mýtit. Stále se totiž mezi námi nachází jedinci, kteří jim urputně věří. Pojďme si zmínit ty nejčastější mýty o hubnutí, které nám spíše stěžují cestu za vysněnou figurou.
Věděli jste, že oblečení může dost závažně poškodit zdraví? Možná si vybíráte oblečení jenom podle barvy, střihu nebo materiálu, ale ne vždycky jsou to ta správná kritéria. Někdy je dobré se zajímat i o to, zdali neobsahuje toxické látky.
Kdo by si nepřál, aby bylo doma pořád uklizeno a čisto za cenu jen minimálního úsilí? Koupelna bývá jablkem sváru v mnoha domácnostech. Vousy v umyvadle, poplivané zrcadlo, vlasy v odtoku a seznam pokračuje… Následující tipy a triky na vybavení koupelny vám usnadní úklid jednou pro vždy.
O tom, že oddalování usnutí a následný nedostatek spánku způsobuje vystavení modrému světlu, jsme již psali. Ale příčin, které způsobují nespavost, je podstatně víc. Někdo má problém s usínáním, jiní usnou, jako když je do vody hodí, ale pak se vzbudí kolem třetí ráno a znovu usnout se nepodaří. Co s tím?
Také přemýšlíte, jak nejlépe a nejkvalitněji využít čas letních prázdnin pro své dítě? Žijeme v době, kdy je na trhu nepřeberné množství nabídek letních táborů, doprovázených kvalitním programem nebo „celotáborovou hrou“. Jak vybrat pro své dítě nejlépe? Na co se při výběru zaměřit?

Výběr článků

Střevní potíže na cestách představují jeden z největších strašáků a též jeden z nejčastějších zdravotních problémů provázených cestování a dovolenou. Základem je prostá prevence a uvědomění si nástrah před vycestováním. Chceme-li co nejvíce snížit riziko zdravotních problémů, je nutné na to myslet již určitou dobou před cestou a celou dovolenou.
Řeč je v našem životě velmi důležitá. Přece jen si jistě hned po pár větách všimnete, pokud někdo nevyslovuje zcela správně, koktá nebo mu dělá potíže výslovnost některých písmen. Řeč se u nás vyvíjí od útlého dětství a je dobré sledovat, jestli tu nenastávají nějaké potíže. Ty je mnohem snazší řešit okamžitě než později v dospělosti.
Banán je ovoce, které všichni milujeme a často ho jíme téměř denně. Asi každého z nás někdy napadlo, zda by se jeho slupka nedala využít nějakým způsobem v domácnosti. Světe div se, dala! Máme pro vás několik rad a tipů, jak slupku využít před tím, než ji s konečnou platností vyhodíte do odpadkového koše. Můžete si být jisti, že po přečtení tohoto článku už banánové slupky nikdy jen tak nevyhodíte.

Nepřehlédněte

Určitě to znáte – někdy něco pravidelně jíte a až po delší době zjistíte, že vaše představy o zdravém stravování byly v tu dobu na míle daleko od skutečnosti. Na trhu existuje velké množství potravin, které díky jejich vzhledu či pověsti pokládáme za dietní, ale dietními, respektive zdravými, vůbec nejsou.
S příchodem vánočního období se nevyhnutelně mění nejen atmosféra domova, ale i pracovní prostředí. Jak zvládnout Vánoce v práci bez ztráty pohody a efektivity? Dnešní článek se věnuje právě této otázce a přináší pět praktických rad, jak skloubit vánoční radost s pracovními povinnostmi. Ať už jste zaměstnanec nebo vedoucí týmu, naše tipy vám pomohou vytvořit vánoční atmosféru v práci, která zlepší náladu a přispěje k dobrému týmovému duchu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek