Koření je nedílnou součástí každé kuchyně - dává výjimečnou chuť jednotlivým pokrmům a dotahuje jeho tóny k dokonalosti. A kromě toho, že dokáže patřičně potěšit naše chuťové buňky, je přínosem i z hlediska zdraví. Samozřejmě v závislosti na použitých bylinkách. Proč ale koření kupovat, když si mnohem kvalitnější můžete vyrobit snadno v pohodlí doma?
2 komentáře
Ahoj, díky za článek,
Jen hypoteticky, ta úvaha s tím, že se více vyplatí lepší elektronická třída jsou jistě pravda, už jen kvůli šetrnosti k přírodě, ALE!
Rozdíl mezi velmi úspornou a neúspornou sušučkou bude při běžném provozu za rok třeba 200 Kč. Jistě je fajn tohle ušetřit, ale asi bych nekupovala sušičku, která je o 5000 dražší kvůli ušetření 200 za rok :).
Já si bez sušičky neumím života představit!