Čtvrtek , 19. 09. 2024

Zita

Modrý úplněk ve Vodnáři: Jak ovlivní naše zdraví, psychiku a osobní život

Modrý úplněk ve znamení Vodnáře, který nastává 19. srpna 2024, přináší jedinečnou příležitost k osobní transformaci a hlubokému přehodnocení našich životů. Tento vzácný astronomický jev bude mít vliv na naše zdraví, psychiku, kariéru i osobní vztahy. Jakým způsobem nás tento úplněk ovlivní a jak můžeme jeho energii co nejlépe využít?
Modrý úplněk
Modrý úplněk ve znamení Vodnáře, který nastává 19. srpna 2024,

19. 08. 2024

19. 08. 2024

Úplněk ve Vodnáři: Co to znamená?

Modrý úplněk, který nastává 19. srpna 2024 ve znamení Vodnáře, je nejen vzácný, ale také nesmírně mocný. Úplněk v tomto znamení přináší dynamickou, revoluční energii, která nás vybízí k zásadním změnám v našich životech. Vodnář je spojován s pokrokem, originalitou a humanitárním myšlením, a právě tyto vlastnosti budou během tohoto úplňku zesíleny. Tato lunace nás může donutit přehodnotit naše vztahy, práci a celkový směr, kterým se v životě ubíráme.

Zdraví a psychika pod vlivem úplňku

Tento úplněk bude mít významný vliv na naši psychiku, zejména kvůli jeho postavení v opozici k retrográdnímu Merkuru a v kvadratuře s Uranem. Tento aspekt může vyvolat zvýšenou úroveň stresu a napětí, které se může projevit ve fyzických symptomech, jako jsou bolesti hlavy či nespavost. Je důležité v tomto období věnovat zvýšenou pozornost svému duševnímu zdraví, hledat rovnováhu a nechat si čas na relaxaci a meditaci.

Práce a kariéra: Připravení na změny

Úplněk ve Vodnáři nás nutí přemýšlet o naší kariéře a pracovním nasazení. Mnozí z nás mohou pocítit potřebu změnit směr, ve kterém se ubírá naše profesní dráha. Tento vliv je zesílený kvadraturou Uranu, planety neočekávaných změn, která může přinést náhlé a překvapivé zvraty. I když mohou být tyto změny náročné, je důležité vnímat je jako příležitost k růstu a rozvoji.

Osobní život a vztahy: Čas na přehodnocení

Úplněk ve Vodnáři může také silně ovlivnit naše osobní vztahy. Tento čas je ideální pro zhodnocení toho, jak přispíváme k našim komunitám a vztahům. Mohou vyvstat otázky ohledně toho, jak technologie ovlivňuje naše osobní interakce a jak můžeme najít rovnováhu mezi naším digitálním a reálným světem. Pokud se v některých vztazích cítíme omezení nebo nespokojení, může nás tento úplněk povzbudit k tomu, abychom udělali potřebné změny.

K TÉMATU  Gua sha: Přírodní kosmetická pomůcka, která nesmí chybět ani vám

Jak využít energii tohoto úplňku

Abyste maximálně využili sílu tohoto modrého úplňku, zkuste se soustředit na otevřenost k novým perspektivám a na uvolnění starých návyků, které vám již neslouží. Praktiky jako meditace, journaling nebo rituály spojené s úplňkem vám mohou pomoci nalézt vnitřní klid a jasnost, které jsou nezbytné pro zvládnutí nadcházejících změn.

Modrý úplněk ve Vodnáři je výjimečná příležitost k osobnímu růstu a transformaci. Přistupujte k němu s otevřenou myslí a důvěrou v proces změny.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Jak si udržet vysokou produktivitu i během lákavého letního počasí

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Současná komplikovaná doba COVIDU-19 přinesla s sebou mnohé změny, se kterými se musíme ve svých životech poprat. Jednou z těchto změn je i karanténa. Obzvláště náročná je v případě rodin s dětmi. Přinášíme vám několik tipů, jak děti během karantény zabavit.
Důvodem, proč máte svou zahrádku, je to, abyste mohli jíst zdravě. Proto je třeba vyhnout se chemii i v souvislosti s hnojením.
Plavky již dlouho nejsou brány jen jako nutné zakrytí těla při pobytu o vody. Naopak, i toto oblečení provází vývoj a plavková móda snad nikdy nebyla tak různorodá, jako je právě teď. Jaké plavky tedy ale budou letošní sezonu in?
Intimní zápach není rozhodně téma, které by se probíralo buď s kamarádkami, nebo s partnerem. V mnoha případech je tak žena nucena si hledat pomoc sama.
Chlupaté mazlíčky si pořizujeme, aby nám dělali radost. Pro tahle malá roztomilá koťátka je všechno kolem hra. Podívejte se, jak se seznamují s okolním světem.
Chystáte se stát maminkou ve 40? Pak se připravte na nelehkou cestu. Ale samozřejmě vás nechceme od tohoto rozhodnutí odradit. Je třeba ale vědět, co vás čeká. Obecně je vyšší věk na dítě rizikový, ale záleží na mnoha faktorech. Co můžete očekávat? Co si o tom myslí doktoři a jak to zvládnout s úsměvem?
O tom, že věk je jen číslo, by mohly tyto dámy napsat dlouhé knihy. Samozřejmě to nemají zadarmo, ale jejich úsilí je nekonečné - a výsledek … famózní. Podívejte se na tyto super samice, kterým by padesát netipoval nikdo z nás! Na konci článku vás čeká naprostá pecka!
Kateřina Hrachovcová, známá hlavně z role Simony Králové ze seriálu Život na zámku, slaví 50. narozeniny. Herectví zůstává součástí jejího života, ale v posledních letech se zaměřila také na tetování a numerologii. V průběhu své kariéry prošla výraznou změnou, a dnes ji fanoušci znají spíše pod jménem Kaira.
Krásný a rovný úsměv dokáže otevírat srdce i dveře, proto je v současné době téměř nezbytností. Cesta k němu vede přes rovnátka, která vám budou dělat společnost po dobu několika měsíců nebo dokonce let. Je potřeba se během té doby o zuby a ústní hygienu obecně správně starat. Pojďte se podívat, co všechno budete potřebovat.
Zoufalé manželky – kdo by neznal tento legendární seriál a jeho 4 hlavní představitelky? Když tedy pomineme Mary Alice, která to zabalila již v pilotním dílu. Ani se jí nedivíme, když dopředu znala scénář. Asi nebyla jediná, kdo se nedokázal vyznat v té spleti nekonečných vražd, zmizení, sousedských válek a podrazů.
Přírodní kosmetika je vyrobena výhradně z přírodních ingrediencí – živočišného, rostlinného nebo minerálního původu přísně stanoveným postupem. Je založena na vysoké koncentraci rostlinných či bylinných olejů a extraktů a má své nesporné benefity. Jak přírodní kosmetiku vybrat? Inspirujte se našimi 6 tipy!

Výběr článků

Kanadský herec Donald Sutherland zemřel ve věku 88 let po dlouhé nemoci. Známý svou rolí ve filmu "MASH" a oscarovém snímku "Obyčejní lidé", zanechal za sebou bohatou filmovou kariéru trvající šedesát let. Informaci o jeho úmrtí oznámil jeho syn Kiefer Sutherland na sociální síti X. Během své kariéry Sutherland účinkoval ve více než 170 filmech a seriálech a obdržel dva Zlaté glóby a čestného Oscara.
Její jméno je Kathy Jacobs, je jí 56 let a žije ve Spojených státech amerických, konkrétně ve městě Calabass ve státě Kalifornie.
Když byly salóny krásy zavřené, vyvstala najednou mezi ženami otázka, jak se správně starat o své obočí. Každá z nás se chce o něj naučit správně starat tak, aby své pokožce nezpůsobovala zbytečnou újmu. Správně vytvarované obočí navíc dodá vašemu obličeji šmrnc, rozhodně to tedy není zanedbatelný prvek vedoucí k vnější kráse. Opravdu víte o postupu vytrhávání všechno?

Nepřehlédněte

Letní měsíce svádí k tomu oblékat se poněkud spořeji. Muži oblékají kraťasy a tílka, ženy zase sukně, topy, nebo šaty na ramínka. Pokud se trápíte s nepříjemnými a nevzhlednými tukovými polštáři v oblasti podpaží a zad, pak můžete pociťovat při odhalování stud. Abyste si opět věřili a byli hrdí na svou postavu, zacvičte si pár těchto cviků, které podpoří redukci tuku ve výše zmíněných partiích.
Každá žena má svou oblíbenou kabelku. A často se nejedná jen o jeden kousek! Co vše dámy v kabelkách nosí a na co jich potřebují tak moc? Stejně jako oblečení a boty podléhají módním trendům, tak také kabelky a peněženky jsou ovlivněné světem módy. Pořádají se módní přehlídky zaměřené přímo na kabelky, peněženky a módní doplňky. Co tedy obsahuje taková typická dámská kabelka?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek