Čtvrtek , 19. 09. 2024

Zita

Ewa Farna slaví 31. narozeniny: Jak se zpěvačka udržuje na vrcholu české, ale i polské pop-music

Farna
Šťastná Ewa Farna slaví 31. narozeniny

12. 08. 2024

12. 08. 2024

Ewa Farna: Počátky a rychlý vzestup na hudební scéně

Ewa Farna, populární česká a polská zpěvačka, dnes oslavuje své 31. narozeniny. Její cesta na vrchol začala už v roce 2006 debutovým albem „Měls mě vůbec rád“, které ji okamžitě přivedlo do povědomí fanoušků. Tento hit přinesl Ewe nejen obrovský úspěch v Česku, ale otevřel jí i dveře na polský trh.

Ewa Farna – Vlny

Rychlý úspěch a významné milníky v kariéře

V roce 2007 vydala Ewa album „Ticho“, které se stalo platinovým a dále upevnilo její postavení na hudební scéně. Následující turné, které zahrnovalo 18 koncertů po celé České republice, přineslo obrovský úspěch a bylo zaznamenáno na DVD „Blíž ke hvězdám“. Její schopnost přilákat publikum jak v Česku, tak v Polsku, dokazuje její dlouhotrvající vliv na obou hudebních trzích.

Osobní výzvy a kariérní zvraty

Rok 2012 přinesl nečekané komplikace, když zažila autonehodu. Naštěstí vyvázla bez vážnějších zranění, což jí umožnilo pokračovat ve své hudební kariéře. V následujících letech se stala porotkyní v talentových soutěžích, jako je SuperStar, a její album „(W)INNA?“ z roku 2013 potvrzuje její přetrvávající popularitu.

Ewa Farna jako předskokanka na koncertě Eda Sheerana

Ewa jako předskokanka na dvou koncertech Eda Sheerana, které se konaly 27. a 28. července 2024 v Hradci Králové

Před pár dny zažila Ewa zásadní moment ve své kariéře, když byla vybrána jako předskokanka na dvou koncertech Eda Sheerana, které se konaly 27. a 28. července 2024 v Hradci Králové. Tato prestižní příležitost jí umožnila vystoupit před tisíci fanoušky na unikátním kruhovém pódiu, které Sheeran připravil pro své české publikum.

Ewa Farna byla jasnou volbou pořadatelů, kteří hledali českého umělce schopného nabídnout show na světové úrovni. Její energické vystoupení nejen zahájilo oba koncertní večery, ale také upevnilo její pozici mezi špičkou české a polské hudební scény​

Aktuální úspěchy a plány do budoucna

Na svých 31. narozeninách Ewa Farna opět dokazují, že se umí udržet v popředí české a polské hudební scény. Její aktuální projekty, včetně singlu „Echo“ a vánočního hitu „Vánoce na míru“, ukazují její neustálý kreativní růst a energii. S plánovanými projekty a novými hudebními směry se můžeme těšit na to, jak Ewa bude nadále formovat hudební scénu.

K TÉMATU  Co o vás prozradí barva vlasů?

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Ewa Farna představila novou píseň pro film Vlny

Adele šokuje fanoušky: Dlouhá pauza od hudby!

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Krásný den všem dámám v naší lize! S blížícím se jarem je nyní ideální čas připravit své tělo na novou sezónu. A co je lepšího než začít s osvědčeným jarním detoxem? V tomto článku se podělíme o jednoduché tipy na přípravu zeleninového smoothie a připravíme si detoxikační polévku. A v neposlední řadě, prozradíme 4 kroky, jak s detoxikací začít jež v únoru.
Nevědomost, nešťastná náhoda, strach i slabost pro druhého – to všechno hraje roli, když se necháme kýmkoli jakkoli zneužít. Často na to přijdeme, až když už je pozdě. Většinou si s sebou následně životem neseme psychické břemeno, kterého se jen těžko zbavujeme.
Svou domácnost je možné zútulnit příjemnými pokojovými rostlinami, které nemají jen estetickou funkci, ale také řadu jiných schopností, jež nám mohou přijít vhod. Předně se pyšní schopností čistit vzduch v domácnosti. Jiné zase přináší do domu peníze a hojnost. Pozastavme se právě nad druhými zmíněnými a prozraďme si, kterými vyplnit prázdné rohy v interiéru.
Děti a mobilní telefony, to je časté téma k rodičovské diskuzi. Nikomu se nelíbí, kolik času u displejů chytrých zařízení děti tráví. Sami rodiče jim přitom přístroje dávají do rukou nebo jim jdou špatným příkladem. Navenek jsou nespokojení, ale zároveň si tak usnadňují práci a nechávají dítě zabavit se po svém. V jiných případech jim sami ukazují, kolik času u telefonu sami tráví. Proč to není dobře a jak situaci řešit?
Mít pevné nohy bez celulitidy – to je sen nejedné ženy. Mezi námi se najde jen malé procento těch, které jsou se svými dolními končetinami spokojené.
Trombóza je název onemocnění, při kterém se v krvi utvoří sraženina a ucpe žílu. Jedná se třetí nejčastější kardiovaskulární onemocnění, jehož příznaky nebývají nápadné, ale následky mohou být fatální.
Letos jsou tomu 2 roky, co jsem já, jako matka, přišla o svého syna. Vyrovnat se s touto ztrátou není možné. Kvůli cizí chybě přišel o život talentovaný mladý člověk. Vyzkoušela jsem už všechny možné druhy psychické pomoci, ale toto jediné mi pomáhá: otevřeně o tom mluvit.
Rozhodli jste se zhubnout přebytečná kila? Chcete konečně dosáhnout vysněné štíhlé linie? Doporučujeme vsadit na plavání. Jen málokdo si uvědomuje, jak efektivním sportem plavání vlastně je. Pojďme si prozradit, jak dlouho musíme plavat, abychom konečně zhubli.
Plánujete si nechat v létě udělat piercing? V tom případě je dobré si předtím něco zjistit. Ne každý čerstvý piercing se v létě dokáže rychle zahojit. A navíc vás čeká i mnoho dalších nepříjemností.
Jak si během minuty poradit s okem na svetru? Jak na zaseklý zip u kalhot nebo odpad, ucpaný vašimi vlasy? A k čemu všemu se dá využít korkový špunt? To a mnohem víc praktických vychytávek ve videu. Neuvěříte, jak to může být snadné!
Kromě relaxu mohou pomoci zdokonalit váš mozek, tělo nebo třeba i spánek. Hry na mobil už nejsou jen pro děti, tak neváhejte a zkuste si nějakou spolu.
Recept, který pro vás dnes máme, patří zcela výjimečně mezi ty náročnější. Ale výsledek rozhodně stojí za to. Tohle lehce netradiční vánoční cukroví si totiž okamžitě zamilujete. Kromě toho s ním uděláte skvělý dojem i na tu nejpřísnější tchýni.

Výběr článků

Přestože venku ještě dominují letní teploty, podzim už klepe na dveře a s ním přichází i nové módní trendy, které promění váš šatník. Letošní sezóna podzim/zima 2024 slibuje fascinující kombinace barev, textur a střihů, které přinášejí eleganci, ale i pohodlí. Ať už se chystáte na večírek, pracovní schůzku nebo procházku v parku, zde najdete tipy na klíčové trendy, které budou tuto sezónu vládnout.
O v pořadí pátém koučinku Nely s Marcelou se dočtete níže.
Dnešní medicína dokáže vážně zázraky. Jedním z takových oborů je oftalmologie. Oční specialisté vám už zvládnou pomocí umělých nitroočních čoček zcela obnovit poškozené vidění a vrátit vás do normálního života, aniž byste musely používat brýle či kontaktní čočky. Není ale čočka jako čočka.

Nepřehlédněte

Pořád šetříte a nic neušetříte? Nebo snad nemáte z čeho šetřit, ačkoliv nevyděláváte úplně málo? V tom případě vám chybí finanční gramotnost. Že ani nevíte, co to je? V tom případě vám prozradíme, že je to to, co vás ve škole bohužel nenaučili.
S každým novým rokem přicházejí i nové trendy, a to platí i pro svět seznamování. V dnešním úterním článku na Dámské Lize se věnujeme otázce, jaké trendy nám přinese rok 2024 v oblasti seznámení a vztahů. Od online platforem po inovativní způsoby setkávání, přinášíme vám pohled na aktuální směry a měnící se dynamiku, která ovlivňuje způsob, jakým se lidé seznamují a budují vztahy v nadcházejícím roce.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek