Sobota , 07. 09. 2024

Regína

Herečka Veronika Arichteva terčem kritiky kvůli poprsí

Veronika Arichteva (38) se nedávno stala terčem kritiky manželky herce Filipa Blažka (50), Jolany Blažkové (44). V nevhodné reakci na fotografie Arichtevy doporučila plastickou operaci prsou.
Veronika Arichteva
„Body shaming není v pořádku, hejt není v pořádku,“ míní Arichteva.

05. 06. 2024

05. 06. 2024

Útok na vzhled

V nedávné Instagram Stories Veronika Arichteva sdílela zprávu, kterou obdržela od Jolany Blažkové jako reakci na její fotografii v šatech. Blažková napsala: „Tvl ty kozy – hrůza, děs. Cvičení ti nepomůže,“ a připojila zvracející smajlík. Následně jí doporučila plastickou operaci prsou s poznámkou, že „když má na to, stavět si baráky“, může si zajít i na tuto operaci. Zprávu poslala z profilu svého nehtového studia.

Veřejná reakce

Veronika Arichteva se rozhodla tuto reakci zveřejnit a upozornila, že do zmíněné provozovny v Radotíně již nikdy nezavítá. Na svém Instagramu uvedla: „Jsem si říkala, co to je za fejk profil a ono ne. Ona je to Jolana Blažková. To je ostuda, Filipe Blažku,“ a označila známého herce, aby mu situace neunikla.

Veronika Arichteva a její odpověď

V reakci na kritiku Arichteva uvedla: „Body shaming není v pořádku, hejt není v pořádku. V pořádku je, chovat se k druhým tak, jak chceme, aby se oni chovali k nám.“ Uvedla také, že hejtování je nezdravé a nemá místo v civilizované společnosti.

Reakce kolegů

Reakce kolegů Veroniky Arichtevy na tuto kauzu byly většinou podporující. Herec a moderátor Tomáš Matonoha například uvedl: „Je smutné, že v dnešní době stále čelíme takovým útokům na vzhled a tělesné proporce. Veronika je skvělá herečka a zaslouží si respekt.“ Podobně reagovala i herečka a zpěvačka Martina Pártlová: „Stojím za Veronikou. Každý má právo vypadat tak, jak chce, a nikdo by neměl být terčem takových osobních útoků.“

Veronika Arichteva
Veronika Arichteva čelí kritice na Instagramu, kolegové ji podporují..

Stanovisko Blažkové

Jolana Blažková si však za svým názorem stojí. V rozhovoru pro VIPstar.cz uvedla: „My se máme v rodině a Veronika se mnou neustále bojuje. Já jí to napsala do soukromé zprávy a ona to zveřejnila. Nevím, jestli se chce zviditelnit. Ona to zveřejnila, já ne. To bych si nedovolila. Já jí to psala do zprávy, že je to hnus. A za tím si stojím, protože už s tím mohla něco dávno udělat.“

K TÉMATU  Marilyn Monroe: Lidé ji nikdy nebrali vážně

Můj názor

Můj názor je, že hejty jsou svinstvo. Hejtuje ten, kdo je sám neúspěšný nebo není spokojený se svým životem. Hejty mohou ničit životy a vztahy, protože jsou často založené na osobních mindrácích a frustracích. Lidé, kteří se uchylují k hejtování, bývají často nevyrovnaní a hledají způsob, jak si vybít své negativní emoce na druhých.

Sám jsem zažil podobnou situaci, kdy jsem po bariatrické operaci zhubl z 160 kg na 90 kg. Klinika mi doslova zachránila život a já ji podporuji na Instagramu. Jedna neúspěšná pacientka mi však napsala nenávistnou zprávu. Takové útoky mi neublížily, protože jsem na hejty zvyklý, ale ukazují, jak negativní reakce mohou pramenit z osobních neúspěchů a frustrací. Tento případ potvrzuje, že v civilizované společnosti bychom měli podporovat respekt a porozumění, nikoliv šířit nenávist a negativitu.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

DobroDen Leoše Mareše

Nejlepší audioknihy, které vás pohltí nejen na letní dovolené

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každoročně je v České republice diagnostikováno více než 7 200 nových případu onemocnění karcinomem prsu, což odpovídá více než 133 pacientům na 100 tisíc obyvatel. Jedná se o jeden z nejzávažnějších epidemiologických problémů. Jedinou možností boje je včasná diagnostika a úspěšná léčba. Mezi nejagresivnější formy patří zánětlivá rakovina prsu.
Jsou krásní, slavní a bohatí a díky jejich neúnavné píli ve svém oboru mají tolik peněz, že si mohou dovolit koupit doslova cokoli. Jednou z velmi oblíbených investic jsou luxusní rezidence na těch nejprestižnějších adresách.
Myslíte, že malé děti jsou nevinná stvoření a neumějí lhát? Odborníci prokázali, že dítě dokáže lhát již ve třech letech. V té době už dětský mozek dokáže rozlišit mezi pravdou a lží. A děti zkouší, co se stane, když budou lhát. Jak reagovat, aby se to nezvrtlo?
Split je druhým největším městem v Chorvatsku a každoročně láká mnoho turistů. Toto místo spojuje dávné krásy historie s moderním způsobem života. Čekají vás zde krásné památky, skvělé jídlo a mnoho zajímavostí, které byste si neměli nechat ujít.
Tento týden se můžeme těšit na významné planetární události. Slunce nadále pobývá ve znamení Raka, což klade důraz na rodinné vztahy a emocionální pohodu. Důležitou změnou je retrográdní pohyb Saturnu, který nás povede k přehodnocení našich cílů a závazků. Přečtěte si, jaké vlivy očekávat pro vaše znamení a co vám hvězdy připravily na tento týden.
Blíží se pracovní pohovor a chcete na něm opravdu uspět? Zakládat byste si měli především na dobrém prvním dojmu, který je v případě pohovoru nadmíru důležitý. A ten je tvořen také tím, co máte na sobě.
Snad každá žena neustále hledá procedury, které vyzdvihnou přirozený půvab pleti, zlepší její vlastnosti a podpoří úchvatný vzhled. Zatímco dříve zažívaly doslova boom kosmetická studia, řada žen péči o svůj vzhled přesunula do pohodlí domova. Dnes už si proto můžeme dopřát řadu kosmetických ošetření, aniž bychom čekali na objednací termín do studia. Příkladem je také oblíbená metoda dermaplaning, kterou hravě zvládnete i doma. Jen si o tom předtím pár věcí prostudujte.
Taky už vám tohle období přijde zdlouhavé? Cítíte se stále více unavení a bez elánu. Počítáte dny za dnem a doufáte, že se svět vrátí už brzy zpět do starých kolejí. Jenže to stále nepřichází... Co tedy dělat v této době, abyste se cítili lépe? Abyste neprožívali stres, strach, úzkosti, únavu a taky nudu? V dnešním článku vám to prozradím, tak pokračujte ve čtení, abyste si i vy mohli karanténu více užívat!
Potřebujete si z pohodlí domova přivydělat při mateřské dovolené nebo jenom proto, že home office nepokrývá celý váš volný čas? Možností je opravdu mnoho, zejména v dnešní době. Zatímco některé nabídky práce jsou placené opravdu velmi špatně, jiné jsou ohodnoceny naopak velice dobře - tedy pokud se práce odvádí s dostatečnou kvalitou. To je případ i takzvaného copywritingu - psaní textů pro webové stránky.
Mnoho mužů i žen od pěstování masožravek odradí to, že jsou náročné na péči a je nutné je pravidelně krmit. To však není pravda. Masožravá rostlina nepotřebuje nic víc než jiná obyčejná pokojová rostlina.
Zboží z Německa a Německé potraviny - slova, která vyvolávají v mysli mnoha lidí asociace na vynikající kvalitu a špičkové produkty. Pro moderní ženy, které dbají na svůj životní styl a chtějí nakupovat inteligentně, je Německo vynikajícím zdrojem kvalitních výrobků a příležitostí k úsporám. V tomto článku vám přinášíme praktické tipy, jak se stát mistrkou nakupování a získat ty nejlepší produkty z Německa, aniž byste zbytečně utrácely.
Vztahy jsou komplikovaná věc, o tom není sporu ani pochyb. Zatímco někdy to klape a všechno funguje „jako po másle”, jindy to může váznout. A právě mnohé neshody nebo rozcházející se názory mohou stát za vznikem nevěry.

Výběr článků

Taky se někdy cítíte ve svém vztahu jako ve vězení? A kdo vlastně řekl, že je nutné žít ve svazku jednoho muže a jedné ženy?
Je tu! První článek, první krůček k cestě za posunem, učením se, přeměnou zaběhlých vzorců. Z upřímné zpovědi jedné odvážné ženy se dozvíte, proč za mnou přišla, kam se chce pomocí koučinku Emočních rovnic posunout i proč si vybrala právě mě. Bude to naše společná jízda - na rok, rok a půl. A vy budete u toho a nahlédnete tak do způsobu mé práce z první řady. Vaše Marcela Hlaváčková.

Nepřehlédněte

Všichni jsme někdy v životě emocionálně vyčerpaní. Je normální zažít předávkování jednou nebo druhou emocí a vypořádat se s jejich těžkostí a bojem. A pouze prostřednictvím této zkušenosti můžeme skutečně vidět krásu života. Ale když se emoční vyčerpání promění v neustálý zážitek negativních emocí, už to není zdravé.
Vlasta Zahrádka, známý český hudebník, zpěvák a skladatel, náhle zemřel ve věku 59 let. Jeho úmrtí oznámili jeho přátelé na sociálních sítích. Byl známý svou prací ve skupinách Carmen, Pop Killers, ZaHRaDa, Le Garden a Czech Faith No More.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek