Středa , 08. 05. 2024

Statní svátek - Ukončení II. světové války

Černé pantofle – jak je stylizovat na různé příležitosti?

Pokud chcete být letos in, můžete vsadit na dámské černé pantofle. Jestliže netušíte, jak je vkusně zakomponovat do outfitu, nemusíte si zoufat. My vám to na následujících řádcích předvedeme. Prozradíme si, jak černé pantofle stylizovat do elegantního, do volnočasového i do sportovně laděného outfitu. Proto čtěte a inspirujte se!

Jak zakomponovat černé pantofle do elegantního outfitu?

Dámské černé pantofle mohou mít mnoho podob. Do elegantního outfitu se hodí černé pantofle s dekorativními prvky. Může se jednat např. o model s třpytivou sponou. Tu pak lehce sladíte i s vašimi stříbrnými nebo se zlatými šperky. Do takto postaveného outfitu by se hodila i dámská černá kabelka s lesklými detaily. Slušet vám budou do elegantních outfitů i černé kožené pantofle. Boty z pravé kůže jsou samy o sobě elegantní. Stylové kousky mohou ženy a dívky nakupovat také u oblíbeného prodejce CCC. Zde si přijde na své každá trendy dáma. Černé pantofle mohou nosit ženy ke kalhotám, ale také k šatům a k sukním. Do elegantního outfitu si tak můžete dovolit obléci módní trapézovou nebo plisovanou sukni s vysokým pasem. Elegantně budou působit i černé pantofle na vyšší platformě v kombinaci s šaty s průstřihy.

Jak zařadit černé dámské pantofle do volnočasového outfitu?

Černé dámské pantofle mohou dámy zakomponovat i do volnočasových a do každodenních outfitů. Vzít si můžete ploché černé pantofle, ke kterým můžete přidat módní džíny se zúženou nohavicí a s vysokým pasem. In budou kousky s tzv. roztrhanými koleny. Do tohoto outfitu pak můžete přidat i kostkovanou košili. Ta se do módy cyklicky vrací a právě teď je čas na to ji vytáhnout ze skříně. Do volnočasového outfitu pak zařaďte i černé módní doplňky. Ty by měly s obuví ladit nejen barvou, ale také strukturou. Jak říká známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se váš outfit sjednotí a bude působit sourodě. Módní černé pantofle i doplňky seženete např. i v kamenných prodejnách CCC. Vybírat si tu můžete stylové černé pásky, kabelky či batohy. Na své si tak přijde opravdu každá z vás.

K TÉMATU  Mořské varhany. Chorvatský Zadar se chlubí netradiční atrakcí

Jakým způsobem stylizovat černé pantofle v sportovním outfitu?

Černé pantofle zapadnou také do sportovních outfitů. V tomto případě se však musíme vyhnou modelům obuvi na klínku nebo na podpatcích. Módní černé pantofle do sportovního outfitu by měly mít plochou podrážku, která bude dobře tlumit dopady chodidel při kontaktu se zemí. Černé pantofle, které se budou hodit do sportovních outfitů, najdete také na přehledném e-shopu CCC. Volit tu můžete dámské kožené pantofle v černé barvě, které vám při správné péči vydrží sloužit i několik sezón. Kožené kousky jsou nejen velmi pohodlné, ale také vysoce módní a v neposlední řadě jsou i tzv. udržitelné. Udržitelnost podporují ty největší módní světové značky, je tak z čeho vybírat. Do sportovního outfitu můžete sladit černé pantofle s módními cargo kalhotami s praktickými kapsami. Slušet vám to v nich bude i s šortkami s vysokým pasem a s tank topem. Také si můžete k černým pantoflům obléci tričko s potiskem. To bude letos hitem.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Poslední dva roky pro mne byly velkou životní zkouškou. Přišla jsem o spoustu přátel a iluzí. Ale našla jsem samu sebe. Největší rána pro mě byla, když se se mnou rozešel můj přítel krátce po tom, co jsem se začala léčit s rakovinou. Nyní se mi začal opět ozývat a chce, abychom se k sobě opět vrátili.
Ve velkých městech je denně potkáváte. Mají kasičky, často prodávají drobné předměty, klíčenky, plyšáky, odznaky. A žádají vás o příspěvek na invalidní vozík pro malou holčičku, nemocné pejsky, nevyléčitelné děti a mnoho dalšího. Jak si ověřit, že opravdu přispíváme tam, kde je to potřeba?
Berete se z velké lásky. Vydrží možná rok, dva, tři. Pak nastane dlouholetá práce, v níž se vztah, který začal adrenalinovou reakcí, musí přerodit do fáze přátelství a spolupráce. Jestliže nezačnete na svém manželství včas tvrdě pracovat, rozpadne se vám pod rukama. Jak se z milenců stanou partneři a přátelé?
Sůl možná není až tak zdravá na talíři, ale jako kosmetický přípravek dokáže hotové zázraky. Účinky mořské vody známe snad všechny, ale nemusíme hned jezdit k moři, abychom si mohly dopřát všechny blahodárné účinky soli.
Chcete si vyrobit roztomilé a barevné svíčky podle vašeho gusta? Není to nic těžkého! Tyhle nápady vám napoví jako inspirace pro vaše vlastní svíčky, které poslouží také jako dekorace. Zapojte i děti, které budou mít radost z vlastnoručního díla. To může posloužit jako dárek pro někoho z rodiny. Co takhle svíčka jako Coca-Cola nebo překrásný květ růže?
Ach, ti komáři! Letošní rok je na ně obzvlášť bohatý. Koupit si v obchodě repelent je jednoduché, máte široký výběr. A co takhle vyrobit si ho doma? Přírodní repelent vás spolehlivě ochrání nejen před komáry, ale i klíšťaty a dalším hmyzem. Přitom se obejdete bez chemikálií a získáte ochranu i pro citlivou nebo dětskou pokožku.
Také máte každoroční problém, co koupit, manželovi, synovi nebo dědečkovi? Ženám se nakupuje samo, ale pro mužům? My pro vás máme tipy na originální vánoční dárky, které rozhodně nezůstanou dlouho zabalené…
Bradavky patří mezi nejcitlivější části ženského těla. Většinou jsou bodem, který při správné stimulaci dokáže u ženy vyvolat vzrušení, ovšem někdy mohou dost bolet. Co může být příčinou bolesti bradavek?
V prvním květnovém koučinku se Nela otevřela své koučce Marcele na maximum. Napsala pro vás, jak sezení vnímala, co si díky němu uvědomila a jaké má vlivem koučinku Emočních rovnic výsledky.
S příchodem nového roku se obnovily módní kolekce v oblíbených i méně oblíbených obchodech. Loňské zboží vystřídalo letošní a my si již mohli všimnout toho, co se bude letos nosit. Stejně jako vloni, i letos se bude naše pozornost upínat k modelům, které ohlásily svůj velký comeback. I letošnímu roku budou dominovat kousky, které známe z devadesátých let a které po nějakou dobu upadly do zapomnění.
Sluneční alergií trpí každý pátý člověk. Její projevy se mohou u každého z nás lišit, avšak alergie na sluníčko vždy představuje komplikaci, která nám může zkazit dovolenou i celé letní období. Víte, jak se proti ní chránit?

Výběr článků

Kdy si zajít na prodloužení řas? Kdy se naopak vyhnout operacím? Tento týden přinese opět spoustu zvratů. Zajímá vás, co vám hvězdy předpověděly? Přečtěte si horoskop krásy a duševního zdraví podle astroložky Nadi Šmídové.
Recept, který pro vás dnes máme, patří zcela výjimečně mezi ty náročnější. Ale výsledek rozhodně stojí za to. Tohle lehce netradiční vánoční cukroví si totiž okamžitě zamilujete. Kromě toho s ním uděláte skvělý dojem i na tu nejpřísnější tchýni.
„Není ta omáčka moc kyselá? Nejsou ty knedlíčky moc mazlavé?“ Citát z oblíbeného filmu dokumentuje, jak málo si některé ženy věří. A to i v případě, že svou práci zvládají skvěle. Jste jedna z nich? Také máte pocit, že nic neuděláte perfektně? Možná se jen podceňujete. A že nejste dokonalá? Hoďte pochybnosti za hlavu a mějte se ráda!

Nepřehlédněte

Mel B, Melanie C, Emma Bunton, Geri Halliwell a Victoria Beckham. Psal se rok 1996 a hitparádové příčky ovládl hit Wannabe dívčí britské kapely Spice Girls. Kde je holkám dneska konec?
Od 21. dubna, tedy počínaje dneškem, bude vládnout horoskopu až do 21. května znamení Býka. Tito lidé jsou známí svou vášnivostí, spolehlivostí, elegancí a někdy jsou považováni za nejpřitažlivější děti zvěrokruhu. Zároveň jsou čestní a milující. Nechybí jim jistá dávka extravagantnosti, nicméně pokud se rozzuří, často z nich jde i strach. Pokud někdy odhalí, že jste je podvedli, nebudou s vámi mít slitování, jsou totiž opravdu čestní.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek