Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Soutěž: Chcete posílit svou imunitu zdraví prospěšnými vitamíny a minerály v podobě vyváženého mixu doplňků stravy?

Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy podporujících správné fungování imunity. Znáte to, viry na nás číhají na každém rohu a do toho se denně potýkáme s až příliš mnoho stresovými situacemi. Proč tedy nepodpořit svoje jediné zdraví? Jste přípraveni?

Vitamin C

Tento vitamin si ideálně vybírejte s tzv. časovými perličkami zajišťujícími téměř kompletní vstřebatelnost tohoto vitaminu do organismu. Vitamin se díky této technologii uvolňuje z perliček v průběhu celého dne až po dobu 12 hodin. Navíc vám vitamin C pomůže se snížením míry únavy a vyčerpání, nastartováním energetického metabolismu, ochrání vaše buňky před oxidativním stresem a podpoří normální činnost nervové soustavy a psychicky. Tip: Cetebe Vitamin C

Cetebe

Vitamin D

Tento vitamin normálně získáváme ze slunečního záření, kterého je ale během zimních měsíců velký nedostatek, takže je nutné ho doplňovat. Sehrává jednak významnou roli ve fungování našeho imunitního systému a jeho dalším benefitem je podpora správné funkce svalů a udržování zdravých kostí a zubů. Pozitivní efekt vitaminu D lze zvýšit užíváním vitaminu K, protože tyto dva vitaminy pracují synergicky.  Tip: SOLARVIT DuoEffect D3+ K2

Duo Effect

Vitaminy C, D, B, A, zinek a selen

Pokud nechcete studovat jednotlivé vitaminy a minerály, tak zvolte pohodlné řešení v podobě multivitaminů s minerály. Na trhu je jedinečný produkt značky Spektrum, který nabízí vitaminy a minerály v želatinové formě tzv. gummies, které nemusíte zapíjet a mají autentickou ovocnou příchuť.  Stačí denně užívat dvě želatinové gummies a máte zaručen přísun 100 % doporučené denní dávky. Na podporu imunity tyto originální gummies obsahují vitaminy C, D, B6, B12, kyselinu listovou, zinek, vitamin A a selen, ale obsahují i další vitaminy a minerály k posílení nervového systému, snížení únavy a vyčerpání a nastartování antioxidačních účinků.
Tip:  Spektrum Gummies Imunita

Spektrum Gummies

Šípek a černý bez

Šípek (Rosa canina) je přirozeně velmi bohatý na vitamin C a poskytuje také množství dalších prospěšných aktivních rostlinných látek, jako jsou fenoly, flavonoidy nebo důležitých živin jako jsou vitamin E a mastné kyseliny. Šípek má silné antioxidační vlastnosti a přispívá ke správné funkci imunitního systému. Černý bez (Sambucus nigra) je rostlina používaná po staletí kvůli svému příznivému vlivu na zdraví. Podporuje dýchací cesty a celkově imunitní systém. Přirozeně obsahuje celou řadu cenných látek jako tannin, aminokyseliny, karotenoidy, rutin, vitaminy a flavonoidy. Chrání buňky před oxidativním stresem způsobeným volnými radikály. Podporuje vylučovací funkci ledvin.

K TÉMATU  Tělo potřebuje minerály a vitaminy. Které konkrétně?

Tip: Walmark Beta Glukan 200 mg PREMIUM (Díky ingrediencím přírodního původu, jako jsou extrakt z šípku, extrakt z černého bezu a vitamin C.)

Herba-C

Probiotika a prebiotika

Věděli jste, že ve střevech se nachází 70 % našich imunitních buněk? A proto je zapotřebí jim věnovat dostatečnou péči v podobě doplňování kvalitních probiotik a prebiotik, což je v zimním období velmi důležité například i vzhledem k častému užívání antibiotik narušujících naší střevní mikrobiotu. Navíc vybrané produkty na trhu obsahují také např. vitamin D3 přispívající k normální funkci imunitního systému.

biopron

Rybí olej

Tento olej získává v posledních letech na oblibě. Jde o tradicí ověřený „všelék“, jež je nyní na trhu k dostání s ovocnou příchutí přírodního původu, takže si na něm můžete naopak i pochutnat. Navíc, v něm obsažené vitaminy A a D a vitamin E přispívají k ochraně buněk před oxidativním poškozením volnými radikály. Hlavním benefitem rybího oleje je podpora správné funkce srdce, mozku a zraku. Při výběru dbejte i na jeho původ, ideálně aby pocházel z trvale udržitelného rybolovu. Tip: Zlatá Omega-3 rybí olej 1500 mg

Omega 3

SOUTĚŽ

Odpovězte správně na otázku níže a zařaďte se tak do velké losovací soutěže o kvalitní doplňky stravy obsahující jednu či více zdraví prospěšných látek popsaných v článku výše! Hrajeme o produkty Zlatá Omega 3, Solarvit a Biopron. Losujeme tedy 3 výherce!

Pro zaslání výhry.
Pro oznámení výhry.
Jaká aktivita není vhodná na podporu imunity?
Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Období plodných dnů i samotná ovulace jsou jedinou cestou, díky které je možné stát se maminkou. Věděli jste ale, že ovulace v jednom cyklu nemusí být pouze jedna? A jak je možné, že za měsíc může tělo ovulovat klidně dvakrát?
„Masturbace způsobuje slepotu," strašili lékaři nebohý lid po celá staletí. Ukázalo se, že pravdou je opak. Masturbace je organismu prospěšná! A to jak po fyzické stránce, tak po té psychické.
Statistiky uvádějí, že novoroční předsevzetí si dá až 72 % lidí. Z toho pouhá čtvrtina vydrží déle, než tři měsíce. Podle psychologů je lepší dávat sám sobě úkoly kdykoli jindy, než na Nový rok. Hromadná novoroční euforie z toho, že máme "to zlé" za sebou a "to dobré" před námi, svádí k tomu, že na sebe naložíte víc, než unesete.
Zvládání rodinného života může být výzvou, ale s několika jednoduchými a efektivními tipy můžete vytvořit harmonii a organizaci ve svém domově. V našem článku "Tipy na organizaci rodinného života" vám přinášíme osvědčené strategie a triky, jak lépe spravovat čas, úkoly a komunikaci ve vaší rodině. Od plánování rodinných aktivit po efektivní rozdělování domácích povinností – objevte praktické rady, které vám pomohou vytvořit klidný a organizovaný rodinný život. Dejte nám šanci vám přinést jednoduchost do každodenního chaosu!
Zmatená a vystrašená zvířata, plačící malé děti a nepořádek na ulicích je výsledkem hlučných ohňostrojů, které k oslavám silvestra už tak nějak patří. Ale vzhledem k tomu, že následky jsou jak pro zvířata, tak pro děti často fatální, existují místa, kde je pyrotechnika naprosto zakázaná a čím dál více lidí se uchyluje k oslavám Nového roku bez petard.
Trocha vzpruhy, když nám začalo to jaro, se vždycky hodí. Vyberete si svého favorita mezi svalovci i charismatickými krasavci?
Máme tu nový rok, nejspíš jste si stanovili různá předsevzetí a jedno z nich může být právě cvičení. Možná jste se ale pokoušeli cvičit už dřív, ale moc dlouho vám to nevydrželo. Anebo jste se k tomu nakonec ani neodhodlali. Čím to vlastně je? A jak to jednou provždy vyřešit a doopravdy se cvičením začít? Pojďme si o tom něco povědět!
Čisticí prostředky na nás útočí reklamou, podle které je každý z nich ten nejúčinnější a nejvoňavější. Jsou látky v pracích prostředcích nezávadné? Laik to nepozná, ale existuje úsporné i efektivní řešení. Vyrobte si doma vlastní prací prášek. A nebojte, nejedná se o žádnou neúčinnou náhražku - tohle vám plně nahradí běžně kupované výrobky. Jak na to?
Ať už se chystáte na výlet, za nákupy, na první dovolenou nebo zkrátka jen někde chcete přenocovat, podívejte se, jestli se ve vámi vybrané lokalitě nenachází zařízení, které disponuje certifikátem „baby friendly“. Věřte nebo ne, ale ubytování nebo pouhý oběd s dítětem po boku se vám totiž může v mnohém zpříjemnit a usnadnit.
Prostředí má hodně společného s tím, jak se naše pokožka chová a jak vypadá. Když je horko a vlhko, pokožka může být mastná z přebytečné vlhkosti. Když je zima a sucho, pokožka může být vysušená. Nemluvě o dalších environmentálních stresorech, jako je znečištění ovzduší, sluneční záření, klimatizace a další. Když se mění roční období, mění se i prostředí kolem nás. Kůže se musí přizpůsobit novým klimatickým podmínkám, ale můžete jí práci trochu usnadnit zavedením správné péče o pleť. Když se mění roční období, měla by se měnit i vaše rutina týkající se péče o pleť. Zvažte tyto podzimní tipy péče o pleť, které vám pomohou udělat stejně hladký přechod z léta do podzimu, jako je vaše pokožka.
Příroda se po zimě pomalu probouzí ze spánku. To samé platí také o našem těle, které v chladných měsících fungovalo v trochu jiném režimu. A právě teď, kdy jaro začíná nabírat na síle, je ten správný čas nastartovat očistu organismu a dopřát si svěží probuzení. Jednou z možností je detox jednotlivých orgánů, které zkrátka pro zdravé tělo i mysl musí šlapat jak hodinky. Pojďme se společně mrknout na podrobnosti.
Nalíčit se do práce je jedna věc. Do divadla už to zabere trochu více času, ale tohle? Kompletní make-up změní vaši visáž tak, že vás nikdo nepozná! Těchto pět příkladů vám ukáže, že se dá z každé ženy vyrobit kráska.

Výběr článků

Nedávná událost, velká bouře na řeckém poloostrově Chalkidiki, ukázala, že je mezi cestovateli stále mnoho těch, kteří nejsou připraveni na mimořádné situace. Cestovní pojištění je nutností, protože vás běžně může potkat na dovolené úraz, havárie či porucha automobilu, zemětřesení, setkání s divokým zvířetem, či dokonce teroristická akce. Jak se zachovat, abyste z události vyšla pokud možno nepoškozená?
Ve světě, kde rána po divoké noci mohou přinést více než jen kocovinu, se Klára probouzí s bolestí hlavy, pocitem na zvracení a nejasnými vzpomínkami na předchozí večer. Co začalo jako běžný večer s přáteli, se rychle proměnilo v něco nečekaně zásadního, když se Klára probudí v neznámém prostředí, obklopena nečekaným pohodlím a starostlivostí tajemného muže, který představuje více než jen okouzlující úsměv a aspirin pro její bolest hlavy. Jak se Klára snaží skládat dohromady kousky své noci, odhaluje nejen vášnivé chvíle zapomenutého večera, ale také začíná objevovat hlubší pouto, které mezi ní a tímto mužem vzniklo. "Dámská liga" vás zve na cestu plnou tajemství, vášně a nečekaných zvratů, kde každé nové ráno může znamenat nový začátek nebo odhalení skrytých pravd. Začtěte se do dalšího dílu a sledujte, jak se Klářin příběh bude odvíjet v našem románu na pokračování.
Věděli jste, že v České republice trápí alergie skoro každého druhého člověka? A počty stále rostou. Mezi nejčastější alergie se řadí ty na pyl, jarní trávy a další kvetoucí keře. Právě teď na jaře je období, kdy se s projevy alergií potýká mnoho lidí. Jak mít tedy jarní alergie pod kontrolou?

Nepřehlédněte

Myslíte si, že krásné ženy to mají v životě jednodušší? Až poznáte příběh Judity, zjistíte, že i prvotřídní krasavice řeší potíže ve vztahu i v práci. Judita se dokonce za svůj vzhled a dokonalé tělo na střední škole styděla.
S příchodem miminka se ženě naprosto změní život. Najednou je zde někdo, kdo vás zcela potřebuje, je na vás zcela závislý. S tím se pojí i změny v soužití partnerů. Některý muž je na velkou změnu z postu partner na povolání otec schopen pružně reagovat. Někdo naopak odmítá novou roli přijmout a zarputile si jede ve starých kolejích. K čemu taková situace vede? A proč je tak nebezpečná?

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek