Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Jak vybrat nejmódnější dámskou podzimní bundu

Léto už ne, ale zima ještě ne. První podzimní chlad vyžadují trochu teplejší oblečení. Přechodná bunda je nejlepší volbou. Dámská verze by měla být lehká, chodit se ke všemu a zajistit teplo. Jak vybrat ten nejlepší model?

Dámské podzimní bundy: nejen na podzim

Dámské podzimní bundy nejsou modely, které se budou dobře hodit v zimě, ale určitě se vyplatí alespoň jednu v šatníku mít. Hodí se nejen na podzim, ale prakticky po celý rok. Takovou bundu je dobré mít po ruce jak na jaře, tak v létě: bude se skvěle hodit do chladnějších dnů, dobře poslouží i v létě na horách nebo u moře, když fouká silný vítr.

Jedná se o celkem tenké modely, takže nezaberou příliš místa v šatníku a navíc jsou dámské podzimní bundy docela lehké, takže nošení v batohu nebo kufru nebude nadměrnou zátěží. Můžete si je vzít s sebou na dovolenou nebo víkendový výlet a určitě se vám budou hodit a budete připraveni na všechny podmínky. Jaké modely jsou v této sezóně nejoblíbenější?

Módní přechodové bundy

Trendy jsou jasné: nyní se nosí péřové bundy. Jde o ideální variantu, protože dámská přechodová bunda je tedy lehká a zabere málo místa. Výhodou tohoto modelu je fakt, že v prodejně Ozonee najdete model v každé barvě. Dámská bílá přechodná bunda, růžová, nebo třeba černá verze, která se hodí ke všemu? Při výběru zvolte variantu, která se vám nejvíce líbí, a vždy budete vypadat skvěle.

Dámská přechodná bunda: s kapucí nebo bez?

Při výběru podzimní bundy věnujte pozornost detailům a dokončovacím prvkům. vyberte si model s kapucí, který poskytne dodatečnou ochranu proti větru, nebo variantu stojáčku, díky kterému nebudete muset nosit šálu. Možností je mnoho, a tak si bundu pro sebe najdou i ty nejnáročnější dámy. V obchodě Ozonee najdete také modely s ozdobnými nášivkami, barevnými zipy v kontrastních barvách: pokud se chcete zbláznit, nemusíte si vybírat model v jednobarevném!

Důležité jsou také kapsy: zvolte model s kapsami, do kterých schováte klíče, telefon nebo jiné předměty, které chcete mít vždy po ruce. Většina módních přechodových bund má kapsy, ale pokud je nepotřebujete, můžete sáhnout po modelu bez nich.

K TÉMATU  Jak na samoopalování bez fleků? Zaručené tipy pro přirozený vzhled opálení

Vypasované nebo oversize? Perfektní bunda

Pamatujte také na střih podzimní bundy. Dámské modely této sezóny jsou spíše přiléhavé, ale nic vám nebrání vybrat si pro sebe oversize střih. Pod tento typ bundy si můžete vzít silnější svetr nebo mikinu, ale přiléhavý model vám takové možnosti nedává. Dámská bílá přechodná bunda bude perfektní jako poslední vrstva verstveného  oblečeni na cibuli.

Módní přechodné bundy za nejlepší ceny najdete v obchodě Ozonee. Ideální jako dárek, nadčasový, lehký a pohodlný. Seznamte se s naší nabídkou a vyberte si variantu, která vás zaujala.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Suchý únor se těší čím dál větší popularitě. Zatímco v zahraničí jede spíš ”dry january”, už proto že navazuje skvěle na novoroční předsevzetí, my Češi jsme spíš pro ten kratší měsíc bez alkoholu. I tak ty čtyři střízlivé týdny nemusí být žádná pruda, když si je zpříjemníte mocktaily.
Zpěvák Mirai Navrátil (31) nedávno potvrdil konec vztahu s Michaelou Buschovou a nyní překvapil fanoušky sdílením fotografie s tajemným společníkem na Kanárských ostrovech. Přestože není jasné, jaký je vztah mezi nimi, mnozí to interpretují jako oznámení nového partnerského začátku. I bývalá první dáma Dagmar Havlová (70) a zpěvačka Monika Bagarová (29) projevily podporu zpěvákovi s posláním srdíček. Nový obrat v osobním životě úspěšného zpěváka tak vyvolal vášnivou diskusi nejen mezi fanoušky, ale i v showbyznysu.
Módní trendy jsou charakteristické svou vrtkavostí. Jednu sezónu žhavý model, druhou zase zapomenutý propadák! Oblečení a doplňky mají výsostné postavení v našich životech, především ženy zajímá, co je právě šik! Móda je business, a právě proto se neustále mění.
Umíte si představit vánoční svátky bez pohádek? Nemusíte být nutně dítě, abyste vyžadovali oblíbené příběhy na Štědrý den a všechny následující svátky. Užijte si volné sváteční dny a nezapomeňte na pohádky, které vám přinesou klid a krásnou atmosféru do vašeho domova.
Vánoční přání potěší každého. Proč si neudělat vlastní? Nedá to mnoho práce, a přesto způsobí velkou radost. Překvapí i potěší vaše okolí a vaše snaha i výsledek zase vás. Podívejte se na video a pusťte se do vystřihování a lepení. Bude vás to bavit!
Ketogenní dieta nebo-li keto-dieta jak je s oblibou označovaná je v posledních letech velmi oblíbenou formou diety pro hubnutí. Televizní reklamy slibující nadstandardní úbytek na váze za krátkou dobu jsou velmi lákavé a zejména zarputilí dietáři tak tuto variantu velmi rádi vyzkouší. Málokdo z nich se pak ale zajímá o to, jak vlastně keto-dieta funguje a zda se jedná o udržitelný způsob stravování.
Tu a tam asi každá z nás vypadá unaveně. Stačí probdělá noc, delší flám nebo nějaký zdravotní problém, který nám nedá spát, a ráno na nás vykoukne v zrcadle nepěkný odraz a v něm unavená pleť vyžadující okamžitou vzpruhu.
Astroložka Naďa Šmídová připravila horoskop krásy a duševního zdraví na další pracovní týden. Čemu se v sychravém počasí vyhnout a co naopak očekávat?
Když je hezky, chcete se posadit ven na zahrádku. K obědu o víkendu, s návštěvou nebo na večerní grilování, krytý přístřešek je skvělá věc. Můžete v něm i jen tak lenošit, číst knížku nebo trávit čas s rodinou. Zahradní altány mohou mít mnoho podob, a dají se koupit jako skládačka nebo postavit přímo na míru. Prohlédněte si galerii.
Štědrovečerní večeře u nás už není jen kapr a bramborový salát, přestože tato kombinace dominuje. Češi stále více experimentují. Pokud letos chcete také změnu, nechte se inspirovat tradicemi z jiných zemí světa.
Někdy se práce v našich životech stane natolik hektickou, že začneme opomíjet vše ostatní jako je například láska a vztahy. Prioritou se pro většinu z nás stane kariéra. U těchto 10 prací byste ale měli být obezřetní, pokud nechcete zůstat sami!
Ne každá z nás se rozplývá nad množstvím výšivek a volánů a girlandami květin. Nebo jste si možná s partnerem právě řekli, že se chcete vzít. Svatba hned! Nečekat rok, nemít svatební horečku a spousty poradkyň či agentur. Nezkoušet si půl roku šaty. Prostě jste se rozhodli a chcete si svůj svatební den užít co nejdříve. Jde to?

Výběr článků

Rozčlenit byt s malou rozlohou může být oříšek. Tyhle byty na pár metrech čtverečních jsou příkladem toho, jak takový domov zútulnit.
V pražském Rudolfínu se odehrál večer plný emocí a překvapení, kde 31. ročník cen Český lev odhalil své hrdiny. Večer, kdy se historie prolínala s novou tvorbou, přinesl do popředí talent, který čekal na svůj okamžik čtyři desetiletí. Simona Peková, jejíž výkon ve filmu "Přišla v noci" ji vyřadil z řad nekorunovaných králů českého filmu, se stala symbolem večera. Zatímco "Bratři" si odnesli titul za nejlepší film, byl to právě seriál "Volha" a snímek "Bod obnovy", kdo dominoval počtem ocenění. Které momenty letošního ceremoniálu vás nejvíce oslovily a jaký film či umělec pro vás byl objevem roku?
Všimli jste si, jak se doba s každým rokem mění? Takové proměny najdete všude – v jídle, módě i v kosmetice. A zatímco ještě nedávno platilo, že čím víc kosmetiky jste si nanesli na pleť, tím jste byli více cool, dnes už se vše zase vrací zpátky k jednoduchosti.

Nepřehlédněte

Dneska jsme se zaměřili na téma, které je pro každou rodinu klíčové – zdravé stravovací návyky pro děti v novém roce. V článku "Zdravé stravovací návyky pro děti v novém roce: Jak podporovat vyváženou stravu" přinášíme praktické tipy a nápady, jak dětem přiblížit svět zdravého stravování. Od zajímavých receptů až po osvědčené strategie, čeká na vás inspirace, jak vytvořit prostředí, ve kterém bude zdravá strava pro děti přirozenou a radostnou součástí každodenního života. Připravte se na nový rok plný chutných a vyvážených jídel pro celou rodinu.
Léto je v plném proudu a častuje nás nevyzpytatelným počasím. Vyzrajte na něj s limonádami plnými ovoce. Horké dny si žádají osvěžení a během těch deštivých zase potřebujete vitaminy, abyste předešli nachlazením. Přinášíme proto tipy na limonády z exotického ovoce, které zahrnují jak osvědčené klasiky, tak netradiční kombinace. Nejenomže vám budou chutnat, ale zároveň vás – alespoň pomyslně – přenesou tropického ráje.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek