Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Soutěž: Vyhrajte doplňky stravy pro namáhané oči

Kvůli práci z domova či výuce online trávíte denně mnoho hodin před monitorem. Často je to mnohem víc času, než kolik to bylo před pandemií. Výsledkem je enormní zátěž pro oči. Ty jsou pak unavené. Dopřejte jim péči a výživu, kterou si zaslouží. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček kvalitních doplňků stravy Naturevia pro namáhané oči.

Monitor počítače, notebook, tablet, mobil i televize představují zátěž pro vaše oči. Dlouhodobé zaostření na konkrétní bod jim neprospívá a nepřidají jim ani neostrost a odlesky displejů. A všeho toho si během pandemie „užily“ víc než je zdrávo. Proto byste měli i svému zraku věnovat náležitou péči.

oči

Správná výživa pro oči

Začít můžete správnou výživou. Tu očím dodá novinka Naturevia OptiVizin Blue. Tento doplněk stravy obsahuje bohatou porci luteinu, zeaxantinu, omega3 a zinku s vitaminem A. Lutein a zeaxanthin jsou součástí očního pigmentu, který působí jako „vnitřní sluneční brýle“. Ostatní obsažené látky pak jejich činnost podpoří. Mnozí jistě ocení i to, že je přípravek ve formě veganských kapslí.

oči

K udržení stávajícího zraku vám pak pomohou i omega3 mastné kyseliny. Jejich dostatečné množství vám zajistí doplněk stravy Naturevia Omega3 One-A-Day, který obsahuje čistý olej z volně žijících ančoviček z průzračných vod u Peru. Tyto rybky mají vysoký obsah důležitých omega-3 mastných kyselin EPA a DHA, i proto jich je v přípravku dvakrát víc než v těch jiných vyrobených z běžného rybího oleje. Díky tomu vám bude stačit pouze jedna kapsle denně. 

Soutěžte s námi a získejte dvojici přípravků, které dodají vašim očím tu správnou výživu a pomohou vám zachovat dobré vidění co možná nejdéle.

Co můžete vyhrát:

Získat můžete jeden z pěti balíčků s doplňky stravy Naturevia, který obsahuje OptiVizin a Omega3 One-A-Day. Hodnota 1 výhry je cca 700 Kč.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Každý z nás má v sobě tři hlavní aspekty; vnitřní žena, vnitřní muž a vnitřní dítě. Máme-li všechny tři v rovnováze, žijeme harmonický život. Nemáme-li, začnou určité oblasti v našem životě skřípat.
Orchideje patří k velice oblíbeným a krásným pokojovým rostlinám. Bohužel jejich velkou nevýhodou je poměrně náročné pěstování. Není to rostlina, kterou jednou za čtrnáct dnů zalijete a už se o ni nestaráte. Orchidej potřebuje trochu víc.
Během pandemie začali lidé trávit o 30 procent více volného času u mobilů a počítačů. Aktuálně to jsou čtyři hodiny a dvanáct minut denně u smartphonu a další čtyři hodiny před monitorem. Tato 'nálož' má své důsledky. Čekárny očních lékařů praskají ve všech. Nechcete-li se k pacientům přidat, neignorujte varovné signály. Naučte se potížím předcházet a řešte je.
Během těhotenství a zvláště v prvním trimestru můžeme počítat s fyziologickým váhovým přírůstkem. Každá maminka potvrdí, že v těhotenství přichází hlad častěji a ženy se do pravidelného stravování nutit nemusí. Jak je to ale s dietním režimem? Je vhodný? Do jaké míry?
Online – to je slovo vystihující dnešní dobu. Dříve jsme byli limitováni staženými daty nebo velkou cenu za strávený čas na internetu – to v jeho začátcích. Nicméně dneska je internet všude kolem nás, a tak se nemůžeme divit, že mu podléhají čím dál častěji i malé děti. Jaká je hranice?
Obyvatelé hlavního města mají nyní další možnost využít přelomového tréninku pomocí elektrické stimulace svalů (EMS), který umožňuje náležitě procvičit 90 procent svalů v těle za pouhých 20 minut. Společnost BodyBody, která tuto unikátní formu péče o tělo nabízí, otevřela v Praze na Karlově náměstí své šesté pražské studio. V České republice je celkem dvanáct BodyBody studií.
Pandemie se rychle šíří. Čísla nemocných stoupají, proto byste neměli na nic čekat a podpořit svou imunitu. Nikdy totiž nevíte, kdy a kde se s nemocným můžete setkat. Abyste měli dobře fungující obranyschopnost, musíte mít ve formě střeva. K tomu vám pomohou probiotika. Soutěžte s námi a vyhrajte balíček doplňků stravy Naturevia, ve kterém najdete kvalitní přípravky pro celou rodinu.
Svícny a svíčky nemusíte zapálit, jen když něco slavíte nebo když se blíží advent. Vytváří útulnou atmosféru, která zahřeje a pohladí. Obzvlášť, když je za okny nevlídné počasí nebo večerní tma, je plamen svíčky doslova relaxačním prvkem. Inspirujte se krásnými kousky!
Nezajímá vás politika? Měla by. Nenechte rozhodovat o své budoucnosti jiné a jděte k urnám. Proč? Politici se přetahují o moc, kterou můžeme dělit na lokální a globální. Uvědomte si, že je důležité, jaký člověk stojí v čele. Manipulátor, nebo někdo rozumný?
Když jsem začala pracovat v marketingové firmě, těšila jsem se na novou výzvu. Vytváření obsahu a reklamních kampaní mě bavilo odjakživa - a ve své původní firmě jsem měla na starosti všechno možné. Byla to pro mě skvělá příležitost, jak se posunout o kousek dál. Tuhle společnost už jsem totiž měla vyhlédnutou dlouho, a konečně se mi tam podařilo dostat. Už to všechno ale vidím jinýma očima…a může za to šéfová.
Dámská liga si pro vás ve spolupráci se značkou GLISS připravila speciální soutěž o balíček různých druhů dámských vlasových masek GLISS! O jaké produkty se jedná a co musíte udělat pro výhru? Přečtěte si článek níže, ve kterém naleznete odpovědi na tyto otázky.
Už dávno je pryč doba, kdy si lidé doma zapalovali parafínové čajové nebo jiné svíčky. Osvěta na téma svíček se šíří světem rychlostí blesku. Pokud ale stále netušíte, proč zainvestovat do sójových svíček, pár důvodů pro vás máme. Ten hlavní je, že parafínové svíčky vážně poškozují naše zdraví.

Výběr článků

Britney Spears, dnes již 40letá popová princezna, vyjádřila přání, mít se svým snoubencem Samem Asgharim svého třetího potomka. Dočkají se 16letý Sean a 15letý Jayden dalšího sourozence?
Mléko a mléčné produkty nepochybně patří mezi přírodní složky kosmetiky. Není se čemu divit, už sama královna Kleopatra využívala mléko – zejména to oslí – pro svou krásu. Dnešní kosmetické produkty obsahují mléko jak kozí, tak oslí, ovčí nebo také syrovátku, tvaroh či jogurt. Víte, jaké blahodárné účinky mají mléčné produkty pro pleť?
V tomhle pařáku svlékáte všechno, co vám váš ostych dovolí. A ráda byste šla i dál, ale ještě pořád máte na těle kila navíc, která vás štvou. Jak se jich zbavit? Vždyť se tak snažíte! Zkuste číst dál, možná zjistíte, kde děláte chybu.

Nepřehlédněte

Myslíte si, že podle prvotního pohledu na tvář člověka můžete usuzovat na jeho charakter? Podle fyziognomie tomu tak opravdu je. Roli hraje vzhled očí, nosu, úst, čela, ale i jejich vzájemné rozložení v obličeji. Pojďme si říct aspoň některé indicie, které vám mohou poskytnout důležité informace o druhém člověku. Je ale samozřejmě jen na vás, jak velkou váhu tomu budete přikládat...
Stále ještě pracujete na svém novoročním předsevzetí a usilujete o shození posledních vánočních kilogramů? Pak patříte mezi posledních pár statečných. Většina to už dávno vzdala, tudíž už nyní si můžete pogratulovat. Vy se však místo gratulací ptáte sami sebe, jak poslední povánoční kilogramy shodit. Těch posledních pár kilo jde totiž dolů opravdu stěží.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek