Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Kathy Jacobs: Bude jí 60, přesto dělá modelku ve dvoudílných plavkách

Její jméno je Kathy Jacobs, je jí 56 let a žije ve Spojených státech amerických, konkrétně ve městě Calabass ve státě Kalifornie.
Modelka
I když je jí skoro 60, postavu má jako málokterá dvacítka! (zdroj foto: https://woman.tiscali.cz/2020/07/ma-56-let-a-dela-modelku/?utm_source=NET&utm_medium=NET&utm_campaign=ANANAS&utm_content=novinovky.eu)

25. 09. 2020

25. 09. 2020

Návrat ke koníčku z mládí

V mládí byla jen začínající modelkou, ale do finále jedné takové soutěže se probojovala až ve svých 56 letech! Soutěž vyhlásil známý časopis Sports Illustrated Swimsuit a úžasná Kathy Jacobs dostala od časopisu nabídku na nafocení a zveřejnění fotografií v bikinách, kterou přijala.

Fyzická příprava

Kathy s účastí v soutěži příliš neváhala. Před několika lety jí byl diagnostikován diabetes a kvůli tomu musela udělat velké změny ve svém jídelníčku. Začala také pravidelně cvičit, a to čtyřikrát týdně. Má ráda dobré jídlo a miluje čokoládu, ale ví, že v jídle i pití je třeba zachovávat míru. Na soutěž se tedy cítila fyzicky připravená, ale pro Kathy byla důležitá i její vnitřní motivace.

Vnitřní motivace

Tím, že se do soutěže ve svém věku přihlásila, chtěla Kathy poukázat na skutečnost, že není dobré žít ve stereotypech a podceňovat schopnosti a možnosti lidé jen proto, že mají určitý věk, výšku nebo vzhled.

Kathy Jacobs se přes noc stala miláčkem řady žen zejména středního věku, které se na ni s důvěrou obracejí o radu, a to zejména v otázkách

  • doporučeného cvičení,
  • vhodné stravy a
  • péče o pleť.

O Kathy jeví samozřejmě zájem i muži, ale ti namísto jejích rad mají zájem spíše o její společnost.

Pokud se jedná o její výživové tipy, nejí maso, pouze ryby a ty si dopřává pravidelně několikrát týdně. Místo klasického mléka pije mléko mandlové. Pokud jde o chléb a tradiční přílohy, tedy brambory, rýži nebo těstoviny, dá si je Kathy maximálně jednou týdně, miluje ale sladké brambory.

Kromě práce pro Sports Illustrated Swimsuit se Kathy stala tváří reklam několika firem a dostala také nabídku americké hudební skupiny Green Day, aby v bikinách účinkovala v jejich klipu, čehož se s radostí a s úspěchem zhostila.

K TÉMATU  Netradiční nápady na barvení velikonočních vajec! Zapojte děti a vytvořte kraslice, jaké jste ještě neměli. Vyberte si z moře technik!

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT:

Manuál správného focení. Jak správně pózovat na vašich fotografiích, abyste vypadaly co možná nejlépe?

Slavné ženy, které bojovaly s bulimií a dokázaly ji porazit. Patřila mezi ně i princezna Diana

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Víte, co vás čeká tento týden? Kdy je vhodný čas na zkrášlující procedury a kdy třeba na početí potomka? Tento týden můžete obojí. A co ještě? Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Zatímco o jiných záležitostech se dokážete bavit dlouhé hodiny, na téma sex ještě jaksi nepřišla řada? Proč je dobré spolu otevřeně mluvit na téma sex, a co získáte, když to zvládnete? Na závěr pro vás máme peprný tip, který rozhodně vyzkoušejte!
Pracoviště je podle statistik třetím nejčastějším místem, kde se můžete potkat se svou drahou polovičkou, a až třetina Čechů v práci prožila alespoň chvilkový románek. Láska v kanceláři může být krásná a vzrušující, ale zároveň s sebou může přinést i řadu nepříjemností. Jaké jsou tedy klady a zápory takového vztahu?
Vlastnímu dýchání obvykle nevěnujeme pozornost. Pravdou však je, že bez něj by naše tělo fungovalo jen několik minut, a že jeho kvalita v mnoha ohledech ovlivňuje naše zdraví i celkové rozpoložení.
Práškový vitamínový boom, který jsme zažívali ještě před pěti nebo deseti lety, už pominul. Každý, kdo jí zdravě a vyváženě, ví, že vitamíny v prášcích jsou naprostá zbytečnost. Tedy až na výjimky.
Znáte ji určitě všichni a mnozí ji máte i doma. Aloe vera, u nás velice zdomácnělý sukulent, který má mimořádné účinky na lidské zdraví a v medicíně se již dlouho využívá jak vnitřně, tak také k vnějšímu ošetření kůže.
Co si pro nás dnes hvězdy připravily? Zásadní je, že co dnes vyslovíte, stane se skutečností! Nevěříte? I přání mají energii. A každá energie se počítá. Dávejte si proto pozor, co říkáte a co při tom cítíte. Kromě toho šetřete své nohy. Co ještě dalšího?
Suchý šampon, to je pomocník mnoha z nás, o kterém jste už jistě slyšely. Jak s ním ale pracovat, aby se skutečně stal vaším přítelem do nepohody? Naučte se to!
Přemýšlíte nad skladbou svého jídelníčku? Víte, kolik sníte denně bílkovin nebo vlákniny? Hlídáte si, co jíte? Možná, že ne. Hodně lidí nepřemýšlí nad tím, co jí a zda se stravuje správně. Většinou jako výmluva poslouží nedostatek času. Bílkoviny jsou ale pro tělo skutečně nezbytné a drtivá většina populace jich konzumuje málo. Zkuste to změnit.
Janina rodina byla soudržná. Scházeli se u babičky a rádi spolu trávili víkendový čas. Vše se změnilo, když si její bratr našel Ninu. Zprvu to vypadalo, že bude švagrová docela milá, nakonec ale dokázala proti Janě poštvat celou rodinu, včetně tolik milovaného bratra. A to všechno proto, že jí záviděla.
Spektrum nabízených erotických pomůcek, o které dnes někde můžeme očkem zavadit, nám přijde ohromující a přepestré. Po stránce užitého materiálu jsou možná unikátní, ale designově to nejsou žádné novinky. V podstatě si děláme dobře těmi samými hračkami už hezkých pár tisíciletí.
Kratom (Mitragyna speciosa) je tropický stálezelený strom z čeledi kávovníkovitých. Pochází z Thajska, Myanmaru, Malajsie a dalších jihoasijských zemí. Jaké má použití v holistickém léčení a wellness?

Výběr článků

Právě ložnice bývá místem, kde ukládáme většinu svého oblečení a jiných drobností, tedy pokud nemáte šatnu. Z toho důvodu je důležité dát si při výběru šatní skříně záležet, aby vyhovovala vašim potřebám. Další úložný prostor navíc můžete přidat díky komodě, která se skvěle hodí nejen do ložnice.
Nakupování na internetu je bezesporu denní chléb prakticky každého. Zatímco před úderem koronavirové pandemie jsme z internetu objednávali pouze oblečení, nábytek nebo elektroniku, v době karantény jsme si zamilovali rozvoz jídla i potravin až před práh našeho domu.

Nepřehlédněte

Na Vánoce zařizujete kromě dárků ještě dekorace. Inspirujte se jednoduchými nápady. V hlavní roli jsou svíčky, světýlka a nějaký přírodní materiál.
Nic nevykouzlí v obývacím pokoji lepší atmosféru než krby a krbová kamna. Planoucí oheň je nejen přírodním zdrojem tepla, ale působí i jako balzám na duši. Když se venku ochlazuje a za okny padne tma, zářivé plamínky se postarají o pocit pohodlí a útulnosti. Prohlédněte si krásné krby a krbová kamna a možná dostanete chuť si zatopit dřevem.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek