Sobota , 27. 04. 2024

Jaroslav

Znáte telenovelu „Divoký anděl“? Jak dnes vypadají hlavní herci?

V roce 1998 spatřila světlo světa argentinská telenovela „Divoký anděl“, která přinesla světovou popularitu zejména představitelce hlavní role, Natalii Oreiro.
telenovela Divoký anděl
Sledovali jste zamilovanou telefonelu? (zdroj foto: tymr.cz)

06. 01. 2021

06. 01. 2021

Telenovela Divoký anděl – děj

Pokud jde o děj tohoto seriálu, hlavní postavou je Milagros, což v předkladu znamená „Zázrak“, jejíž matka zemřela během porodu a otec byl neznámý. Od dětství k němu Milagros chovala zášť, protože opustil ji i její maminku, když ho nejvíce potřebovaly. Hrdinka vyrůstala v sirotčinci, když ale dovršila osmnáct let, musela jeho brány opustit.

Naštěstí brzy získala místo služebné u jedné velice bohaté rodiny. Ta si pouze postupně zvyká na Milagrosinu přímočarou povahu a temperament, který zatím neumí ovládat. Právě díky své povaze získá Milagros jak dobré přítele, tak také nepřátele.

V rámci své nové práce se hlavní postava seznamuje také s mladým mužem, který se má stát dědicem rodinného jmění, Ivem. A právě jejich spletitý a proměnlivý vztah je ústředním, ale zdaleka ne jediným tématem této komediální i dramatické telenovely.

Natalia Oreiro – Milagros

Pokud jde o představitele hlavních postav, již jsme zmínili Natalii Oreiro, plný jménem Natalii Marisa Oreiro Iglesias Poggio Bourié de Mollo, uruguayskou herečku, která seriálu vtiskla také svůj tvůrčí duch, protože svými vtipnými glosami vhodně doplňovala a vylepšovala scénář.

Divoký anděl díky tomu prolomil dosavadní ryze romantickou a dramatickou linii telenovel a vznikl tak v podstatě nový žánr, velice oblíbený zejména v Jižní Americe, a to telekomedie.

Natália Oreiro
Hlavní hrdinka se skoro nezměnila! (zdroj foto: tymr.cz)

Natalia poté hrála v řadě dalších seriálů a hraje i ve filmech, obvykle uruguayských, ale i koprodukčních. Každý rok natáčí jeden film, a to platí i pro tento rok, je však otázka, kdy bude vzhledem k celosvětové pandemii jeho premiéra.

Natalia však není jen herečka, je také zpěvačka, jejíž kariéru nastartovalo právě nazpívání titulní písně k seriálu Divoký anděl. Natalia posléze vydala první album, které se jmenovalo po ní, a většina písní z něj v seriálu také zazněla. Nejslavnější z nich je bezesporu „Cambio dolor”.

K TÉMATU  Alain Delon: Svůdník, který jen bral, ale zapomněl dávat

Facundo Arana – Ivo Di Carlo

Představitelem hlavní mužské role v seriálu, Iva Di Carla, hrál argentinský herec Facundo Arana, plným jménem Jorge Facundo Arana Tagle. Obdobně jako Natalia, ani on není pouze herec, ale začínal jako hudebník, konkrétně saxofonista a umění mu dopomohlo k získání první role. Po úspěch seriálu hrál v pěti filmech, ale zejména v dalších seriálech. V roce 2006 účinkoval v seriálech

  • „Jsi můj život“, a
  • „V rytmu tanga“.

V nich se opět potkal se svou hereckou partnerkou Natalií Oreiro, která v prvním z jmenovaných seriálů ztvárnila boxerku.

telenovela Divoký anděl
A takto se změnil herec ztvárňující hlavní mužskou roli. (zdroj foto: tymr.cz)

Pokud jde o podobu protagonistů hlavních kladných i záporných postav seriálu Divoký anděl, samozřejmě se změnila, u některých více, u některých méně. Někteří z herců, kteří v seriálu účinkovali, už dokonce bohužel nejsou mezi námi.

MOHLOB Y VÁS ZAJÍMAT

Beverly Hills 90210 aneb fenomén devadesátek. Jak dnes žijí herci?

Nezkrotná Angelika: Od natáčení uběhlo 52 let. Jak herečka vypadá dnes?

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

O botoxu a jeho účincích se hojně mluví, kosmetické úpravy botoxem jsou skloňovány v médiích a zejména celebrity si v těchto úpravách libují. Ale už zdaleka nejen slavné tváře jeho magii podlehly. Ovšem i když se díky botoxovým injekcím můžete zbavit vrásek, čímž jistě alespoň na chvíli vizuálně zastavíte stárnutí, ne vždy je to výhra.
S drobnými popáleninami se chtě nechtě občas potýká každý. Děti se často popálí nepozorností, když se motají kolem kuchyně. Dospělí pak při různých grilováních a táborácích, když přecení své síly, podcení sílu ohně, nebo se jim pod vlivem alkoholu zhorší koordinace pohybu a odhad. Pokud jsou popáleniny vážné, je třeba vyhledat lékařskou pomoc. Ale s těmi mírnějšími si můžete snadno poradit i bez doktorů. Inspirovat se můžete třeba radami našich babiček.
I přímotopy jdou s dobou. Ta si žádá úsporné a efektivní přístroje, které nebude třeba schovávat do skříní, ale naopak vystavovat na obdiv členům domácnosti i návštěvám.
Přemýšlíte o soukromé školce pro vaše dítě? Dnes se podíváme na výhody a nevýhody soukromých školek. Prozkoumáme výhody jako individuální přístup a zaměření na specifické potřeby dítěte, stejně jako možné překážky, které mohou v soukromých školkách vzniknout. Čemu dáte nakonec přednost státní školce, nebo soukromé? Jaké jsou vaše zkušenosti?
Černé tečky jsou noční můrou nás všech. Objeví se již pár dní poté, co opustíme kosmetický salón, a vracejí se s železnou pravidelností. Možná jste ale ještě nepřišli na správný způsob, jak na ně. Máme pro vás TOP tipy, jak s nimi zatočit!
Silvestr je oslavou plnou světla, radosti a naděje, a pro rodiče s dětmi přináší otázku, jak tuto magickou noc nejlepším způsobem sdílet. Dnešní článek na Dámské Lize se věnuje otázce, kde trávit Silvestr s dětmi. Přinášíme tipy na rodinná přátelská místa a aktivity, kde můžete vytvořit nezapomenutelné chvíle pro vaši rodinu a přivítat nový rok s radostí a láskou.
Mnoho lidí nad brokolicí ohrnuje nos, ale zkuste jí dát šanci a třeba vyzkoušejte různé možnosti její přípravy. Pokud vám v nějaké podobě zachutná, vaše zdraví to jistě ocení. Přináší nám totiž celou řadu blahodárných látek.
V dnešní době máme mnoho starostí, které přirozeně vedou ke stresu. Nemusíte hned ale sahat po lahvičce s prášky, bojovat se stresem můžete také čistě přírodní metodou. Vše je totiž jenom ve vaší hlavě.
Jeden by se ze všech těch vědeckých studií zbláznil. Co platí dnes, za pár týdnů už se zase shazuje ze stolu. Jak se to tedy má s vodou s citronem, kterou jsme měli pít každé ráno? Pomůže nebo naopak? Možná vás fakta překvapí.
Pokud ani nevíte, co to je, nemusíte si s tím vůbec lámat hlavu. Pravdou totiž je, že cascara byla ještě donedávna v celé Evropské unii zakázaná, respektive bylo zakázáno ji prodávat. Přitom jde o velmi zajímavou surovinu, která se používá nejenom při přípravě nápojů, ale například také moučníků.
Jaro je nejen ideální příležitostí k vyhřívání se na teplém slunci a pikniku. Je to také příležitost předvést svůj vytříbený smysl pro styl. Jarní prázdniny nemusí být jen o beztvarých svetrech a sepraných teplákových soupravách. Můžete získat pohodlný vzhled, který vám zaručí pohodlí a krásu zároveň. A dokonalý vzhled si můžete vybrat na nejlepší webové stránce pro výhodné nákupy Shopsy.

Výběr článků

Jóga dnes patří v západním světě k široce rozšířeným technikám cvičení. Svou popularitu zde ale začala získávat až od 2. poloviny 20. století. Tisíce let se totiž omezovala pouze na indický subkontinent. Jak se vyvíjela až do dnešní podoby?
V tomhle pařáku svlékáte všechno, co vám váš ostych dovolí. A ráda byste šla i dál, ale ještě pořád máte na těle kila navíc, která vás štvou. Jak se jich zbavit? Vždyť se tak snažíte! Zkuste číst dál, možná zjistíte, kde děláte chybu.

Nepřehlédněte

Jsou krásní, slavní a bohatí a díky jejich neúnavné píli ve svém oboru mají tolik peněz, že si mohou dovolit koupit doslova cokoli. Jednou z velmi oblíbených investic jsou luxusní rezidence na těch nejprestižnějších adresách.
Rakovina prsu je nejčastější nádorové onemocnění u žen. Přitom velká část Češek podceňuje nezbytnou prevenci, která by případný zárodek včas odhalila. Nepodceňujte své zdraví a seznamte se s následujícími znaky, které mohou rakovinu prsu odhalit.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek