Středa , 01. 05. 2024

Svátek práce

Co říkají slavní Přátelé o jejich plánovaném comebacku?

Je to tady! Společnost Warner Media oznámila, že hrdinové oblíbeného sitcomu z devadesátek se již v květnu objeví na stanici HBO Max. Co o comebacku legendárních Přátel víme, jak se k němu samotní aktéři vyjádřili, a jak se k tomu postavili tvůrci? Nový projekt je na spadnutí!
Přátelé po letech opět spolu!

04. 03. 2020

Dlouhá léta spekulací

O návratu Přátel se spekuluje již dlouhé roky. Projekt však vždy něco ukončilo ještě před samotným vznikem. Je veřejným tajemstvím, že zejména Matthew Perry, představitel Chandlera, nevypadá zrovna nejlépe a jeho neudržovaný vzhled často plní stránky amerických bulvárních deníků. Navíc se do médií dlouhodobě vyjadřoval ve smyslu „v nejlepším se má přestat,“ a o další pokračování neměl zájem. No, zřejmě dostal nabídku, která se prostě neodmítá!

Je tu velký comeback. Seriál Přátele se vrací.
Zdroj foto: tvguide.com

Co prozradili tvůrci seriálu Přátelé

Samotní tvůrci nového pokračování zatím nenaznačili ani název, ani koncept připravovaného projektu. Jediná dostupná informace tedy je, že se programový ředitel HBO Kevin Reilly vyjádřil, že „nové epizody se ponesou ve stejném duchu jako dříve.“ HBO Max bude znovu vysílat všech 236 starších epizod Přátel, které byly natočeny v letech 1994 až 2004. Zřejmě si tedy na další podrobnosti budeme muset ještě chvíli počkat.

Přátelé mají novou společnou fotku

Poté, co oblíbení herci z Přátel – Jennifer Aniston, Courtney Cox, Lisa Kudrow, Matthew Perry a David Schwimmer sdíleli všichni společnou fotku, odstartovalo se doslova šílenství, které komentovaly tisíce nadšených lidí. Jenn fotku okomentovala slovy: „Děje se to!“ Oblíbený Joey, herec Matt LeBlanc si z celé situace udělal ještě trochu legrácku, protože namísto společné fotografie v autě, kterou sdíleli všichni ostatní, použil starý snímek ze seriálu M.A.S.H.

Je tu velký comeback. Seriál Přátele se vrací.
zdroj foto: parikiaki.com

Jennifer něco naznačovala už dříve

Oblíbená herečka Jennifer Aniston již během jednoho ze svých vystoupení v show Ellen DeGeneres loni na podzim na otázku, zda se něco nového chystá, odpověděla: „Pokračování? To ne. Byli bychom rádi, kdyby se něco povedlo, ale zatím sami nevíme, co by to mělo být. Něco zkoušíme, pracujeme,“ uvedla Jen na přímou otázku. Ale protože se v médiích stále objevovaly názory Perryho i Kudrow, kteří informace dementovali, fanouškové kultovního seriálu museli na dobrou zprávu ještě čekat.

K TÉMATU  Česk lev 2024: Simona Peková a film Bratři získali hlavní ocenění

Jedno je jasné – finančně se hercům návrat rozhodně vyplatí – vždyť jen podle listu Wall Street Journal si má každý z herců, kteří budou zároveň fungovat i jako producenti, přijít na 2,5 milionu dolarů, což je v přepočtu něco okolo 58 miliónů korun.

Patříte mezi fanoušky Přátel a budete s nadšením sledovat, kdy se nový projekt na obrazovkách objeví? A která ze seriálových postav patřila k vašim oblíbeným? Nechme se překvapit, čím nás tvůrci překvapí nyní.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Sofie se řadí do dlouhého zástupu žen, které si prošly znásilněním. Proč se bála vše přiznat, a proč je násilník dnes stále nepotrestán? Podívejte se na příběh ženy, která se s minulostí dokázala vypořádat díky světové kampani.
Nosíme je snad všichni, ale jenom málokdo z nás si uvědomuje, že mohou být skutečně nebezpečná a trvale poškodit naše zdraví. Jen skutečně kvalitní sluchátka toto riziko snižují na minimum, ale co všechno způsobují ta obyčejná?
Dnešní doba se těší oblíbenosti zdravého životního stylu s dostatkem pohybu. Proto není divu, že se zejména ženy snaží vedle vyváženého jídelníčku také pravidelně cvičit a záleží jim na vyrýsované postavě. Pokud i vy toužíte po pevném a kulatém zadečku, je na čase najít ty nejefektivnější cviky, které můžete cvičit i v pohodlí domova a zapojit hýždě.
Pokud si neprojdete speciálními genetickými testy, pravděpodobně ji nikdy neodhalíte. Přitom patří mezi nejnebezpečnější choroby na světě. Způsobuje trombózu a v těch nejkrajnějších případech také plicní embolii.
Dopřejte svému partnerskému vztahu nové impulsy a uvidíte, že se na sebe budete opět těšit! Značka – máme tipy pro stydlíny i odvážné duše!
Vzhled dnes hraje hlavní roli. Na základě celkové vizáže si vytváříme první dojmy a názory na druhého člověka. Hodnotíme v čem přišel, jestli má mastné vlasy nebo jak na tom jsou jeho nehty. Ano, i nehty o člověku mnoho prozradí. Zejména to, jestli dbá na detaily či nikoliv.
I letošní léto se neslo ve znamení barev v mnoha zahradách. Zatímco někdo pěstoval klasické růže, jiní se rozhodli pro takzvanou pupalku. Pupalka dvouletá se však i přesto netěší velké oblíbenosti. Je to velká škoda, je totiž tak zajímavá! 
Ženšen mnohým z nás něco říká, ale přesně definovat, k čemu vlastně slouží, je pro obyčejného laika nadmíru těžké. Přitom ženšen představuje důležitou bylinu, jejíž vlastnosti zná každý zkušený lékárník.
To, že sex je naprosto přirozenou součástí našich životů, je zcela jasné. Jenže už málokdo si uvědomuje, že chování po sexu o nás mnohé vypovídá. Poradíme vám, co muži nesnáší, když ženy dělají bezprostředně po sexu a na co si dát pozor.
S postupem digitální éry a vzrůstajícím vlivem sociálních sítí se mění nejen náš každodenní život, ale i způsob, jakým procházíme světem romantických vztahů. Seznamovací aplikace se zdají být klíčem k pohodlnému a snadnému hledání partnera, přesto se s nimi vážou otázky a zážitky, které mohou ovlivnit náš citový i sociální život. Tato nová realita digitálního seznamování ovlivňuje různé aspekty mezilidských vztahů a vyvolává diskuse o pravé podstatě lásky v online prostředí.
Výběr plavek je pro spoustu žen téměř frustrující záležitostí. Pokud nejste šťastnou majitelkou dokonalé postavy, nejspíš už jste to zažila také. V obchodech si zkoušíte jeden model za druhým, ale každý z nich nějakým způsobem zvýrazní přesně tu část těla, kterou byste raději schovala.
Obujte si své Manolo Blahnik, protože holky jsou zpět. Druhá série „A jak to bylo dál...“ je stále v našich myslích (díky návratu Samanthy Jones), ale už teď se nemůžeme dočkat, jaké nové drama třetí série přinese.

Výběr článků

Dopřáváte si klasického turka? Mnoho z nás nedá dopustit na silnou kávu. Jakmile ji ale dopijeme, kávovou sedlinu, která zůstane na dně, bez milosti vyhodíme. To je ovšem škoda, protože lidově nazývaný lógr může u vás doma najít další využití.
Středa přeje odpočinku. Co všechno ještě dnes slibují hvězdy? Napsala pro vás astroložka Naďa Šmídová.
Pokud jste jako rodiči neustále svým okolím upozorňováni, že vaše dítko je příliš zlobivé, nemusí být vždy chyba na straně vašeho potomka.

Nepřehlédněte

Štědrý den je tady! Užijte si svátky se svými blízkými, a pamatujte, že smích léčí! Horoskop krásy a duševního zdraví vám ukáže, co vás může potkat. Připravila ho pro vás astroložka Naďa Šmídová.
Určitě jste i v zimě potkávaly spoustu lidí v teniskách. Již několik let je to módní obuv pro všechny příležitosti. A právě přicházející teplé období nám dovolí více využít přednosti této pohodlné obuvi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek