Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Malá koťátka se seznamují se světem. Všechno je důvod ke hraní

Chlupaté mazlíčky si pořizujeme, aby nám dělali radost. Pro tahle malá roztomilá koťátka je všechno kolem hra. Podívejte se, jak se seznamují s okolním světem.
Malá koťátka se seznamují se světem. Všechno je důvod ke hraní
zdroj: 123RF.com

30. 10. 2019

30. 10. 2019

zdroj: youtube.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Jídlo, zdroj energie, ale také droga, na které je závislá celá planeta. Jídlo řešíme prakticky celý život a ne nadarmo se říká, že jsme tím, co jíme. Potraviny ovlivňují nejen to, zda budeme mít nadváhu, ale také mají vliv na nemoci orgánů v našem těle a působí na náladu, imunitu, kvalitu našeho spánku a celkovou psychickou pohodu.
O nemocech se většinou nevtipkuje, ovšem výjimkou je nemoc zvaná Alzheimer, o které se mluví v mnoha starších i novějších vtipech. Dalo by se říct, že lidé o Alzheimerově nemoci vtipkují do chvíle, dokud se s chorobou nesetkají tváří v tvář. To pak jdou žerty stranou, jelikož se pochopí, že se jedná o závažnou nemoc a že to opravdu není legrace.
Návrat dětí do školy po Vánočních prázdninách může být pro rodiče výzvou. Náš článek se zaměřuje na praktické tipy, jak podpořit své děti ve studijním procesu. Přinášíme konkrétní rady, které pomáhají vytvořit pozitivní a podporující prostředí pro úspěšný návrat do školní rutiny. Jak jsou na tom vaše děti?
Celý den v jednom kole. Práce, děti, rodiče, domácnost. Nedej bože, když do toho zazvoní telefon a tam se ozve plačící kamarádka, že jí opět ten její nadával. Najednou vám začne docházet, že je toho na vás prostě moc. Kde se stala chyba? Příliš jste začali obětovat své vlastní životní štěstí a darovali jste ho na stříbrném podnose jiným lidem. Pomalu tento program změníme. Konec sebeobětování!
Že jsem vychovávána tetou, jsem se dozvěděla v patnácti letech. Do té doby jsem netušila, že mí rodiče nejsou mými rodiči, že se o mě od malička stará moje teta. Byl to pro mě šok, ale se situací jsem se smířila docela rychle. Snažila jsem se však vždycky najít svou biologickou matku, která mi chyběla, a chtěla jsem ji poznat.
V rámci svého F.A.M.E turné vystoupí latinsko-americký idol Maluma v prostorách Forum Karlín. Předprodej vstupenek začal již ve středu 30. 1. na ticketportal.cz. Na co se můžete těšit?
Od 21. dubna, tedy počínaje dneškem, bude vládnout horoskopu až do 21. května znamení Býka. Tito lidé jsou známí svou vášnivostí, spolehlivostí, elegancí a někdy jsou považováni za nejpřitažlivější děti zvěrokruhu. Zároveň jsou čestní a milující. Nechybí jim jistá dávka extravagantnosti, nicméně pokud se rozzuří, často z nich jde i strach. Pokud někdy odhalí, že jste je podvedli, nebudou s vámi mít slitování, jsou totiž opravdu čestní.
Myslíte si, že vybrat dokonalé sluneční brýle je poměrně složité? Vsázíte na trendy poslední módy, ale i přesto ne a ne najít ty pravé? Vybírat sluneční brýle podle nových trendů je samozřejmě v pořádku, ovšem nejdůležitější je vzít v úvahu tvar vašeho obličeje. Sluneční brýle vám totiž budou skutečně slušet jedině tehdy, pokud budou ladit k vašim obličejovým proporcím. Poradíme vám, jaké sluneční brýle budou pro vaši tvář ty dokonalé.
Semínka se do naší zdravé stravy začala postupně dostávat v minulém desetiletí. Nyní jsou už stále častější přísadou v naší kuchyni. Nicméně pořád je mnoho těch, kteří si neuvědomují, jak zdravý přínos pro nás semínka v pokrmech mají. Některá z nich jsou označována dokonce za superpotraviny, což jen dotvrzuje, jak důležitá pro organismus mohou semínka být.
Asi pro vás není žádnou novinkou, že s přibývající propojeností všeho a všech se ztrácí schopnost se skutečně odpojit. Mozek je zaplaven doslova nevysychajícím proudem informací, které zároveň nedokáže zpracovat. Co se vlastně děje a co můžete dělat pro svůj spokojený život?
Bolesti hlavy a svalů. V krku škrábe, přichází únava a kašel. Teplota strmě stoupá. A je tu chřipka. Chřipkové epidemie provázejí českou zimu rok co rok. Lékaři varují před komplikacemi, jejichž následkem může být i smrt. Avšak zabrat dá i viróza nebo obyčejné nachlazení.
Taky se vás dotkla koronavirová krize po finanční stránce? V tom případě pravděpodobně přemýšlíte nad tím, jak rodinný rozpočet trochu “nakopnout”. Naštěstí lze vykonávat rovnou několik prací z domova, pro kterou se rozhodnete vy?

Výběr článků

Dceru jsem vychovávala od jejích devíti let sama, možná i proto jsme měly vždy krásný vztah. Byla jsem spíše kamarádka než matka, nebylo nutné ji nějak držet zkrátka, vždy se mi zdála rozumná a vyspělá, měla zodpovědnost a byla trošku jiná než její vrstevníci. I přesto všechno jsme se ale dostaly nyní do bodu, kdy mi nemůže přijít na jméno, přitom jsem jednala jen tak, jak jsem musela. Snad to jednou pochopí.
Pokud se chcete letos blýsknout, bude to chtít do vašeho šatníku zakomponovat alespoň jeden pár stylových tenisek. Že nevíte, jaké kousky budou letos in? Nezoufejte a pojďte se na vybrané modely módních sneakersů podívat s námi. Inspirace na vás čeká!
Je tu! První článek, první krůček k cestě za posunem, učením se, přeměnou zaběhlých vzorců. Z upřímné zpovědi jedné odvážné ženy se dozvíte, proč za mnou přišla, kam se chce pomocí koučinku Emočních rovnic posunout i proč si vybrala právě mě. Bude to naše společná jízda - na rok, rok a půl. A vy budete u toho a nahlédnete tak do způsobu mé práce z první řady. Vaše Marcela Hlaváčková.

Nepřehlédněte

Život není pokaždé procházka růžovým sadem a občas nastávají situace, do kterých se nikdo z nás nehrne. Hádka nebo nepříjemné životní situace, do kterých se dostaneme se sourozenci, pak obzvláště bolí.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek