Úterý , 30. 04. 2024

Blahoslav

Úchvatné video. Ptáci a veverky pěkně zblízka. Kočky by tohle sledovaly celý den

Život ve volné přírodě pěkně zblízka. Ptáci se střídají přímo před vámi tak, jak je venku nikdy neuvidíte. Pro něco na zub si přijdou i zvědavé veverky. Stačí chytře umístit kameru a můžete si natočit podobný dokument o životě zvířat na vaší zahradě. Možná vás překvapí, kolik se jich tam vystřídá.
Ptáci a veverky pěkně zblízka. Kočky by tohle sledovaly celý den
zdroj: youtube

16. 10. 2019

16. 10. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Častou chybou nás žen je, že si oblíbíme určitý typ kosmetiky a používáme ji po celý rok. Ale nežijeme v zemi, kde je počasí stálé. Proto je třeba kosmetiku obměňovat podle ročního období. Nejinak je tomu právě nyní s příchodem podzimu. Vaše pleť bude potřebovat jinou péči.
Zima se nese ve znamení deprese a pochmurného počasí. Právě počasí může za pokulhávající náladou a právě špatná nálada vám dělá ty dny zbytečně dlouhé a nepříjemné. Naštěstí máme recept, jak vyzrát jak na zimní depresi, tak na pochmurné počasí. Zkrátka si jen zalezte do peřin a pusťte si jeden z filmů, který doporučujeme. Rozhodně vás zahřejí na duši!
Ulpívající mastnota na troubě i uvnitř, s kterou je boj celkem urputný a někdy až nekonečný. I s tím se mohou některé hospodyňky ve své domácnosti setkat. Jak ušetřit nějakou tu korunu a zbavit se oleje a nečistot ulpívajících na povrchu trouby co nejsnadněji? Máme pro vás pár skvělých a praktických tipů.
Podzim je tady, proto je čas obout se do teplejší a pevnější obuvi. Trendy pro podzim 2022 vás nadchnou. In je pohodlí a funkčnost. Mrkněte, jaké se letos budou nosit kozačky, kotníkové boty a boty na sníh. Pro každou ženu máme spoustu tipů, ze kterých si vyberete. Využijte podzimního Black Friday a nakupte nejlepší boty za zlevněné ceny. Boty si můžete pořídit i na další sezóny, proto volte kvalitní materiály a prověřené značky.
Každý z nás má v sobě tři hlavní aspekty; vnitřní žena, vnitřní muž a vnitřní dítě. Máme-li všechny tři v rovnováze, žijeme harmonický život. Nemáme-li, začnou určité oblasti v našem životě skřípat.
Možná si i vy někdy povzdechnete, že vaše příjmení není nejkrásnější. Třeba jste vždy tiše záviděly spolužačce její příjemné a zvučné příjmení. Než budete klesat na mysli, pojďte se s námi podívat na opravdu velkou sklizeň toho, co se v naších zemích skutečně vyskytuje. Co byste řekly tomu, kdybyste se jmenovaly třeba…
Chcete-li být sebevědomé bytosti, které mají vlastní názor a umí asertivně jednat, bude dobré, když se zaměříte na vlastní intuici. Ta lze trénovat na více úrovních. Pokud jste tímto tématem nepolíbení, nezoufejte. Na následujících řádcích si totiž povíme vše podstatné o tom, co má na rozvoj intuice vliv. Proto čtěte a nechte se inspirovat společně s námi. Co je to intuice a proč se vyplatí jí naslouchat?
Určitě jste to v rodině zažili. Stačí obyčejné Člověče, nezlob se! Vaše figurka je shodou náhod v domečku dřív a už dítě hází kostkou, kácí figurky, bourá hrací plán a křičí, že zase prohrálo! Měli jste ho raději nechat vyhrát? Prohra je součástí života. Nechte ho někdy prohrát a projít si smutkem, který následuje.
Nutně potřebujete změnu? Chcete vyzkoušet úplně něco nového a láká vás přestěhovat se do zahraničí? Mnozí z nás se toho bojí, pochopitelně. Je to velký životní krok. Ale ne tak nereálný, jak si myslíte.
Koupili jste si nové pokojovky a zaléváte je jako diví, aby vám rostly jako z vody? Pak si dejte pozor na to, abyste je nepřelili. Zatímco rostlina se zanedbanou zálivkou se dá ještě zachránit, po přelití dochází k uhnívání kořenů a tím i k úhynu samotné rostliny. Je spousta důvodů, proč přehnaná péče pokojovkám škodí.
Retro je v módě, nejen v nábytku. Ale sedací soupravy se navíc objevují s jedním důležitým prvkem, a tím jsou kulaté tvary. Letos jsou in zaoblené sedačky! Co na ně říkáte?
Dejte si pozor na krmení pejsků "od stolu". Poradíme vám, které potraviny určitě nesmíte dát svému čtyřnohému mazlíčkovi.

Výběr článků

Minulý týden jsme si zasoutěžili o dvoje krásná sluchátka. Dnes už známe vítězky naší soutěže. Kdo měl štěstí a krásná sluchátka Trust Norma do nás dostane?
Pokojové rostliny jsou pro mnoho zahradnic a zahradníků velké téma, hlavně teď v zimě. Běžně totiž pěstujeme i květiny, které pocházejí z úplně jiného podnebného pásu, a tak jim české podmínky příliš nesvědčí. Tím spíše, že jsou pěstovány v interiéru, kde je obvykle stálá teplota kolem dvaceti stupňů bez ohledu na roční období. Ani vlhkost v bytě obvykle není taková, jakou by různé druhy rostlin potřebovaly.
Léto se rychle blíží a s ním i koupání a další radovánky. Jenže ty každoročně pro mnoho žen skončí nepříjemnými potížemi. Pálení či řezání při močení bývají jejich typickými prvními příznaky. Pokud se u vás projeví, na nic nečekejte a okamžitě jednejte. Včasný zásah vás totiž může ochránit před vzplanutím problému v plné síle a následnými recidivami v podobě opakovaných problémů močových cest. Máte-li k těmto letním potížím sklony, myslete na prevenci!

Nepřehlédněte

Také umýváte okna léta páně stejně? Máte své vyzkoušené metody, na které nedáte dopustit? Podívali jsme se za vás a vyzkoušeli, co nového lze na trhu najít. Umí toho technologie více než poctivá lidská ruka? Jak probíhal úklid oken?
Odolný přírodní materiál, který provází člověka odjakživa. Kůže v interiéru znamená pro mnohé sedačku nebo křeslo, ale její využití je velice rozmanité. Kromě jejího praktického využití je totiž perfektním materiálem pro nejrůznější dekorace i originální nábytek. Pokud milujete retro nebo vintage styl, nějaký ten kousek kůže si určitě najde cestu i k vám domů.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek