Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Módní vychytávky, které vám pomohou udělat ze starého oblečení nové kousky

Máte v šatníku starší nebo málo využívané kusy oblečení? Tyhle nápadité módní vychytávky vás možná inspirují k tomu jim vdechnout nový život. Starší džínová bunda nebo košile po někom z rodiny, o kterých jste si myslela, že je už nikdy nevezmete na sebe? Přetvořte si je podle sebe.
Módní vychytávky, které pomohou udělat ze starého oblečení nové kousky
zdroj: 123RF.com

19. 09. 2019

19. 09. 2019

zdroj: youtube
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Věčná krása, která žena by po ní neprahla? Proto se dennodenně snažíme našemu přání přiblížit a stojí nás to nejen velké úsilí, ale především peníze.
Skřípe vám to tak nahlas, že to musí být slyšet i u sousedů? Možná je to tím, že místo společně tráveného času koukáte raději do mobilu. Svůj podíl viny na tom může nést i to, že chod domácnosti stojí výhradně na vás!
Japonská zahrada je působivý způsob úpravy okrasné zahrady. V Japonsku bývala zahrada dlouhodobě otázkou prestiže více, než kdekoli jinde ve světě. V Evropských zemích se nachází parky i zahrady, které si berou inspiraci právě v této zahradní architektuře. Jejich vzhled byl ale přizpůsoben našemu trendu úpravy zahrad. Nic to nemění na tom, že krásně upravená idealizovaná příroda v duchu japonské zahrady je prostě pastvou pro oči.
Říká vám něco jméno Wirginia Szmyt? Jedná se o pravděpodobně nejstarší DJku všech dob, která si v seniorském věku plní sen. Někteří ji obdivují, jiní možná kroutí nevěřícně hlavou, ale jedno se jí upřít nedá – odhodlání, nadšení a láska k hudbě. S mícháním muziky začala Wirginia již před dvaceti lety a nikdo ji neučil a postupně na vše přicházela sama. Dnes patří v Polsku mezi poměrně známou a oblíbenou umělkyni.
Jídlo, zdroj energie, ale také droga, na které je závislá celá planeta. Jídlo řešíme prakticky celý život a ne nadarmo se říká, že jsme tím, co jíme. Potraviny ovlivňují nejen to, zda budeme mít nadváhu, ale také mají vliv na nemoci orgánů v našem těle a působí na náladu, imunitu, kvalitu našeho spánku a celkovou psychickou pohodu.
Drží vás stále novoroční předsevzetí? Jste stále odhodlaní zhubnout povánoční kilogramy nebo jste se rozhodli zhubnout nezávisle na tom, že je začátek roku, který se obvykle v duchu plnění novoročních předsevzetí nese? Možná vás trápí, že kilogramy nejdou dolů tak rychle, jak byste očekávali. Na vině může být pomalé spalování. To naštěstí lze podpořit, a to spalovači tuků. Tedy opravdu se jedná o něco, co funguje? Nebo jsou to jenom dobře propagované produkty slibující nám štíhlou a sexy postavu?
Tahle kočka zůstává nerada doma sama, a tak se spolu se svým páníčkem pohybuje po městě i na motorce. Nestrpí ovšem žádnou potupnou krabici nebo přepravku, a cestuje raději jako běžný spolujezdec. Vypadá to, že byla dobře proškolená o bezpečnosti na vozovce. Už jste viděly něco podobného třeba u vás ve městě?
Definice sendvičové generace je jasná. Je to jak šunka a sýr v sendviči, stlačeni mezi péči o děti a rodiče či prarodiče. Děti, které jsou na nás ještě závislé a zároveň je nutné pečovat o stárnoucí rodiče a prarodiče jednoho z manželů, v horších případech dokonce obou. A práci za vás také nikdo neudělá. Jak si zachovat zdravý rozum, klid a v této psychicky i finančně náročné situaci?
Slyšet za dveřmi ložnice „dneska ne, miláčku“ je pro mnohé muže doslova noční můra. Není tajemstvím, že jsou muži náruživější a mohli by „to“ mít klidně každý den. I několikrát. Ženy v tomto zájmu a potřebách mnohdy pokulhávají. A jsou situace, kdy i zadaná žena, která by mohla mít sex denně, začne intimní radovánky odmítat. Proč?
Máte rádi, když je každá vaše dovolená tak trochu jiná? Co kdyby vaše příští dny volna byly ve znamení luxusu a dobrodružství? Vydejte se na plavbu jachtou s kapitánem po překrásném Jaderském moři. Objevíte krásy chorvatského pobřeží a ostrovů ze zcela jiného úhlu. Takováto dovolená nemusí být ani extrémně předražená, jak si mnozí myslí. Domluvte se s přáteli a náklady za pronájem jachty si rozdělte.

Výběr článků

Právě podzim je ideální čas na velký úklid zahrady. Kromě neustálého odklízení spadlého listí existuje spousta dalších úkonů, kterým se nevyhnete. Poradíme vám, na co si dát pozor a na co se při zazimování zahrady soustředit.
Rozhodli jste se vystoupit ze své komfortní zóny a rozjet podnikání? Nechcete se přímo stát osobou samostatně výdělečně činnou, vaše vize jsou hodny společnosti?
Asi každá z nás už slyšela o různých seznamovacích aplikacích či online seznamkách. Někomu jsou seznamky zdrojem nekonečných erotických eskapád, jiní zde hledají osudovou lásku. A pro někoho jsou seznamky jeden velký podvod. Podívejme se, jak je to s nimi doopravdy.

Nepřehlédněte

Umět lyžovat, bruslit. Dnes běžný standard pro mnoho rodin. Ale co když vaše dítě zimní sporty nezajímají? Má k nim odpor? Může se vám podařit ho překonat?
V tomhle pařáku svlékáte všechno, co vám váš ostych dovolí. A ráda byste šla i dál, ale ještě pořád máte na těle kila navíc, která vás štvou. Jak se jich zbavit? Vždyť se tak snažíte! Zkuste číst dál, možná zjistíte, kde děláte chybu.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek