Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Chytré úložné prostory. Jak věci prakticky uschovat a mít doma pořádek

Úložné prostory patří mezi základní prvky každé domácnosti. Skříně, police, komody, noční stolky, tam všude schováváme naše potřebné i nepotřebné věci. Prohlédněte si chytrá řešení, ať už pro drobné předměty nebo objemnější vybavení.
Chytré úložné prostory. Jak věci prakticky uschovat a mít doma pořádek
zdroj: iproperty.com.my

15. 08. 2019

15. 08. 2019

úložné prostory
zdroj: worldinsidepictures.com
úložné prostory
zdroj: architecturendesign.net
úložné prostory
zdroj: iproperty.com.my
úložné prostory
zdroj: homebnc.com
úložné prostory
zdroj: kalonspeak.me
úložné prostory
zdroj: pinterest.com
úložné prostory
zdroj: viniculture.pl

Kdo by nechtěl mít tajnou skrýš a zároveň chladírnu vína?! My ale pokračujeme dále v našem inspiračním výběru komod, úložných prostor a regálů pro váš domov.

úložné prostory
zdroj: kalonspeak.me
úložné prostory
zdroj: architecturendesign.net
úložné prostory
zdroj: architecturendesign.net
úložné prostory
zdroj: kalonspeak.me
úložné prostory
zdroj: worldinsidepictures.com
úložné prostory
zdroj: veritymag.com
úložné prostory
zdroj: bluemaize.net
úložné prostory
zdroj: homebnc.com
úložné prostory
zdroj: kalonspeak.me
úložné prostory
zdroj: kalonspeak.me

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Možná sami na sobě cítíte, že už nemáte tolik chuť na saláty z čerstvé zeleniny, lehká jídla a vlastně ani na prosecco. Prostě by to chtělo něco sytějšího, aby vám nebyla zima a neměly jste pořád hlad. Co zkusit podzimní jídelníček?
Slouží k oddělení záhonu, trávníku, chodníčků, ale i jiných ploch. Zahradní obruby a obrubníky mají rozličné tvary i materiály. Betonové se používají nejčastěji, ať už jako klasický obrubník nebo oblíbená palisáda. Obruby ale mohou být i dřevěné, případně plastové imitace jak dřeva, tak kamene. Který vyhovuje vaší zahradě?
Pojďme na skutečnou zábavu. Víte o tom, že existuje 7 typů pánského přirození? Který z tvarů je nejoblíbenější? A který je kuriozitou? Vážené dámy, pohodlně se usaďte, jdeme se podívat na vysoce vědeckou studii o tom, jaké všemožné tvary může mít pánský pinďour!
Jak poznat menopauzu? Otázka, kterou si po čtyřicítce začne klást mnoho žen. Menopauza, klimakterium či přechod, je přirozené období v životě každé ženy, kdy dochází útlumu funkce vaječníků a v důsledku toho k vymizení menstruace.
Dnešní den věnujte své pleti. Je třeba si také chránit kolena. Večer si dopřejte aromaterapii. Co radí astroložka Naďa Šmídová pro dnešní den?
Oblečte se do barev a vyjděte z šedivého průměru. A že máte o pár let nebo pár kilo víc? Vždyť nemusíte zkoušet módní výstřelky. Městská dáma nad šedesát v rozervaných džínách nám přijde trochu přes čáru, ale je spousta dalších možností, jak se cítit skvěle v každém věku i těle.
Brambory si umíme představit jako přílohu prakticky k čemukoli. Dáváme si je vařené ve slupce i bez, milujeme je v podobě bramborové kaše, někdy dostaneme chuť na brambory pečené v troubě.
Pitbulové jsou od pohledu psi velice statní a mnoho lidí si tak myslí, že jsou agresivní a zlí. A ono je tomu právě naopak. Pokud je tento druh psa vychováván v lásce a dostatečné péči, dokáže se pro své pány a rodinu rozdat. Má dobré psí srdce a je to velký ochránce. Tato fakta dokazuje čin, který na internetu prezentoval Juan José, Mexičan, který se stará od štěněte o pitbula Hadese.
Lidé zranění při pádu na zamrzlém či zasněženém chodníku musí o odškodnění bojovat dlouho, v 67 procentech déle než rok. Až ve třech čtvrtinách případů totiž obce a technické služby odmítají za zranění přijmout odpovědnost. Konečné odškodnění se přitom může vyšplhat na statisíce, průměr je 287 tisíc korun. Podle zákona č. 13/1997 Sb., o pozemních komunikacích zodpovídá za náhradu škody, která vznikla při neprůchodnosti chodníku, město či obec. Jak se zachovat, když se vám to stane?
Když se naším pozemkem prohnala povodeň, zůstali jsme jako opaření. Nejen, že jsme se museli vyrovnat se ztrátou milovaného psa a tím, že jsme přišli o auto, ale rodiče se s tou situací dodnes nevyrovnali.
Rok co rok se s příchodem vánočních svátků napříč rádii rozeznívá typicky vánoční playlist, mezi kterým nikdy nechybí hitovka od Mariah Carey All I Want for Christmas Is You. Každý tuhle pecku zná, mnozí z nás si ji s oblibou pouští jako kulisu při pečení cukroví nebo balení dárků. Je prostě natolik nadčasová, že ji můžeme slyšet zas a znovu. Víte ale, kdy a jak legendární písnička vlastně vznikla a hlavně, kolik každoročně vydělává? Nejen na to se podíváme!
Když se řekne jóga, každému z nás se vybaví vyrovnanost, sebejistota, harmonie, správné držení těla. Jóga není jen cvičení, ale je to celkově životní styl, kterému propadli miliony lidí po celém světě. Chcete s jógou také začít, ale nevíte jak?

Výběr článků

Vezměte děti do kina a schovejte se před dotěrným vedrem v sále. Tajný život mazlíčků 2 je animák od tvůrců filmů Já, padouch. Psí poslání 2 zaútočí na emoce a bláznivý Aladin je ztřeštěnou jízdou od Disneyho, kterou způsobí hlavně kouzelný Džin.
Řeč je v našem životě velmi důležitá. Přece jen si jistě hned po pár větách všimnete, pokud někdo nevyslovuje zcela správně, koktá nebo mu dělá potíže výslovnost některých písmen. Řeč se u nás vyvíjí od útlého dětství a je dobré sledovat, jestli tu nenastávají nějaké potíže. Ty je mnohem snazší řešit okamžitě než později v dospělosti.

Nepřehlédněte

Kdo by neměl rád léto! Nejkrásnější roční období má jen několik málo vad na kráse. Tou asi největší je dotěrný hmyz. Ať už jde o všudypřítomné komáry, které nám doslova a do písmene sají krev, nenápadná, leč nebezpečná klíšťata, nebo o nenechavé mravence. Právě s mravenci se řada Čechů od pozdního jara potýká. Slovy klasika, ty potvory se vám dostanou všude. Naštěstí s nimi můžete bojovat přírodními prostředky.
Být lepší verzí sebe samých. Snažíme se o to každý den. A když se o to nesnažíme my, chtějí to po nás druzí. V současné době jsou na nás kladené obrovské nároky, během nichž jsme vystavováni nesmírnému tlaku. Co kdybychom vám ale řekli, že každá životní situace se dá zvládnout s nadhledem a lehkostí. Jen potřebujete člověka, který vás pošťouchne tím správným směrem.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek