Čtvrtek , 02. 05. 2024

Zikmund

Zahradní jezírko přinese do vaší zelené zóny klidnou atmosféru. Vytvořte si na zahradě vlastní relaxační oázu

V zahradě nám přináší radost, uklidňuje a nabíjí pozitivní energií. Zahradní jezírko vytváří příjemnou atmosféru a jeho realizace není nic těžkého. Můžete vytvořit klasický rybníček s kameny a okrasnými rostlinami, případně do něj umístit nenáročné kapry Koi. Zahradní jezírko může být ale i designově čisté a s pravidelným tvarem, jak si můžete prohlédnout v naší galerii. Které se nakonec stane srdcem vaší zahrádky?
Kůže v interiéru. Dokonalý přírodní materiál najde doma mnoho využití
zdroj: architectureartdesigns.com

12. 04. 2019

12. 04. 2019

Takové jezírko si můžete se správnými znalostmi a inspirací vyrobit na zahradě i sami. Vybavte se stavebním materiálem, pracovními oděvy a pusťte se do práce třeba už tento víkend.

zahradní jezírko
zdroj: fernandogarciadory.com
zahradní jezírko
zdroj: beeyoutifullife.com
zahradní jezírko
zdroj: architectureartdesigns.com
zahradní jezírko
zdroj: architectureartdesigns.com
zahradní jezírko
zdroj: footballamateur.net
zahradní jezírko
zdroj: homeidea.photos
zahradní jezírko
zdroj: architectureartdesigns.com
zahradní jezírko
zdroj: thetimes.co.uk
zahradní jezírko
zdroj: thesweethouseofmadness.com
zahradní jezírko
zdroj: gardeningknowhow.com
zahradní jezírko
zdroj: pulpbits.net
zahradní jezírko
zdroj: stuff.co.nz
zahradní jezírko
zdroj: eracaperealty.com
Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Milujete hořkou čokoládu ve všech jejích podobách? K této vášni si můžete jen gratulovat. S každým soustem této sladkosti si totiž snižujete pravděpodobnost několika druhů rakovin. Ale i vaše srdce si přijde na své!
Také jste vždy toužili po zahradě, kde vše bude v souladu s vaší duší a myslí? Objevte 10 způsobů, jak se dokonale spojit s přírodou ve vaší zahradě.
Rozhodli jste se, že do vašeho života zařadíte pohyb a budete tak dbát na celkové zdraví? Nebo se zkrátka jen chcete vrátit do formy či vyrýsovat svaly? Vedle zdravého jídelníčku je třeba začít i cvičit, ale už dávno neplatí, že musíte docházet jen do posilovny. Vytvořte si vlastní soukromé fitko u sebe doma.
Jsem vdaná za svého muže dlouhých devatenáct let, máme tři děti, a i když jsme si prošli někdy těžkým obdobím, všechno jsme spolu ustáli. Teď ale přišlo něco, co nás rozdělilo a nevím, zda to ještě někdy může být zase jako dřív.
Plánujete svou letošní dovolenou? Nelákalo by vás však pouze ležení u moře, ale spíše aktivní dovolená? Vaše kroky mohou směřovat na Kostariku – zemi adrenalinu a zážitků.
Nemoci si nevybírají člověka podle toho, odkud pochází ani kolik má peněz. Některé nemoci jsou ovšem typické pro ženy a jiné pro muže. Naše těla a biologie se hodně liší. Samozřejmě některé z těchto onemocnění mohou mít také muži, ale ženy k nim mají mnohem větší sklony. Dnes se podíváme, co vás jako ženu může postihnout.
V průběhu roku 2019 bylo obyvateli Česka uzavřeno 54 870 sňatků. To je o 2303 sňatků více, než v minulém roce. Znamená to, že pro lidi začíná být obřad důležitější, než život na psí knížku? Má to i své praktické dopady.
Menstruační kalíšek rozdělil ženy na dva tábory – ty, co si bez něho menstruaci nedokáží představit a ty, které jsou jeho zarytými odpůrkyněmi. Ať tak, či onak, menstruační kalíšky jsou pomůckou, která ženám v mnohém uleví. V článku se dozvíte vše o menstruačním kalíšku i o jeho výhodách a nevýhodách.
Zase ti někdo píše. Proč ji sleduješ? Proč nemáme ještě společnou fotku na Instagramu? Musíš s nimi pořád být v kontaktu? Sociální sítě ničí vztahy.
Rádi byste si letos konečně dopřáli pořádnou dovolenou a uvažujete, zda pro vás bude lepší hotel nebo kemp? Podívali jsme se na zoubek ubytování v Chorvatsku a přinášíme vám několik zajímavých tipů, které vám pomohou naplánovat si dovolenou přesně podle vašeho gusta.
Sotva jste se vrátili ze záchodu a už je to zase tady. Musíte si znovu a naprosto neodkladně odskočit na malou. Máte totiž pocit, že váš močový měchýř každou chvíli praskne nebo že zkrátka nedojdete na toaletu včas. Ve výsledku ale dost často zjistíte, že co se objemu týče, jakoby to bylo mnoho povyku pro nic. Poznáváte se v tom?

Výběr článků

I když se letošní léto bude nést v trochu méně omezeném duchu (hygienická opatření se začínají uvolňovat stále víc a víc), přesto se většina lidí rozhodla strávit volné dny s rodinou v tuzemsku. I Česká republika zkrátka nabízí mnoho krásného a atraktivního, tak proč to nevidět? Nemusíte nutně využívat automobil k přejíždění z místa na místo, stejně tak nemusíte ujít desítky kilometrů, abyste se dostali tam, kam se dostat chcete. Stačí usednout na kolo. Česko je totiž cyklostezkami doslova protkané.
Jestliže jste právě absolvovala a teprve začínáte uvažovat o hledání zaměstnání, je nejvyšší čas. Možná jste si naplánovala poslední prázdniny s tím, že začnete hledat práci až v září. Ale to už může být pozdě. Některé pozice si rozeberou ti rychlejší. Počítejte totiž s tím, že proces hledání práce a nástupu do zaměstnání může trvat i několik měsíců.
Paměť je velmi důležitá. Ale zvláště s přibývajícím věkem můžeme pozorovat jisté změny. Už si toho nepamatujeme tolik, jako dřív. Zapomínáme na důležité věci, v obchodě nevíme, co jsme potřebovali nakoupit a dojdeme domů jen s polovinou toho, pro co jsme šli. Musíme si prostě všechno psát.

Nepřehlédněte

Někomu stačí plátno a barvy, jinému zase obyčejné skici a tužky. Jenže mezi umělci se najdou i takoví, kteří se chtějí od ostatních zcela odlišit. Ke své tvorbě používají nepochopitelné až odporné pomůcky jako je menstruační krev, zvratky nebo moč. Lahůdka.
V 90. letech bylo všechno mnohem jednodušší - zejména pokud jde o vztahy s celebritami. Ve skutečnosti existovaly četné páry celebrit z 90. let, které jsme všichni uctívali, i když jsme si nebyli jisti, jak dobře spolu vycházeli poté, co chaos na červeném koberci utichl a davy šly domů. Většina z těchto párů z 90. let se od té doby rozpadla. Ale pár šťastlivců je stále spolu a stále si užívá svůj románek.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek