Neděle , 28. 04. 2024

Vlastislav

Horoskop krásy a duševního zdraví na víkend 24. – 25. 11. 2018. Dobijte pořádně baterky a věnujte čas péči o pokožku!

Astroložka Naďa Šmnídová přináší další horoskop krásy a duševního zdraví. O víkendu si pořádně odpočiňte a zrelaxujte, a věnujte se péči o zdraví a imunitu. Bude to třeba.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Sobota 24. 11. 2018

Dobijte si baterky!

Sobota se vydaří, protože vzdušný trigon Luny s Venuší nedovolí, abyste se nudily! Určitě si ale spravedlivě rozdělte čas na odpočinek a zábavu. Po náročném týdnu byste si měly takzvaně dobít baterky, prostě si relaxaci zasloužíte. Při večerních diskusích to nepřehánějte s diplomacií. Když budete mít pádný protiargument, řekněte ho. Zjistíte, že opačný názor z rozumných lidí nedělá nepřátele!

Vhodný čas na péči o pokožku

Před ranní sprchou si odstraňte chloupky v podpaží. Měsíc již bude obývat, takže dorůstat budou pomalu. Poté si pokožku ošetřete nálevem z lopuchu. Zklidní pokožku a eliminuje nadměrné pocení. Používat byste měly svěží vůně, těžký parfém by vás jakoby dusil! Před spaním zabojujte proti stárnutí pokožky a tělo si od hlavy po paty natřete arganovým olejem.

Pozor na špatné energie

Večer není vhodný k rituálům, zejména za pomoci krystalů a zrcadel. Na východě se totiž traduje, že byste si do bytu mohly nevědomky natáhnout nebezpečné entity…

Neděle 25. 11. 2018

Láska ve vzduchu

Neděle bude přímo mystická, protože se vám začnou plnit přání na počkání! Dokonce se Mars s Lunou ve vodních znameních vynasnaží zvrátit nepřízeň osudu, takže je například možné, že když již dlouho žijete sólo a jste s tímto stavem smířené, večer to už platit nebude. Zamilované budete až po uši! Pokud vztah máte, uvědomíte si, že svou druhou polovičku milujete i s jeho slabostmi i povahovými nešvary, a po delší odmlce si opět vyznáte lásku.

Posilte tělo i imunitu

Vaše pleť bude potřebovat ráno pořádnou hydrataci. Luna v Raku vám radí dopřát obličeji a dekoltu masku ze zakysané smetany. Bude-li to možné, v podvečer si jděte zaplavat do krytého bazénu. Protáhnete si celé tělo a zároveň posílíte prsní svalstvo. Do večerní koupele přidejte výluh z řebříčku. Tato bylinka vám posílí imunitu a navíc působí jako prevence proti zánětům.

K TÉMATU  Miláčku, hodíme se k sobě? Aneb jak funguje souznění v horoskopu

Usínání s hudbou

Den bude rušný, takže byste mohly mít problémy s usínáním. Zklidní vás chrámová hudba a vůně vanilky, ylang-ylang a bergamotu.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Říká se o nich, že jsou bezpečným místem. Místem pro setkávání a vzájemnou podporu žen. Ne všechny ženské kruhy vám ale přinesou to, co od nich očekáváte. Dokonce se o nich říká, že mohou být nebezpečné pro muže. Proč? Čtěte dál.
Sedl na vás splín? Nebo máte nervy z práce? Rodiny? Přátel? Zkrátka nejste ve své kůži a potřebovali byste nějak nakopnout? Pak nasaďte sluchátka nebo otočte volume doprava na své televizi či hifi věži a zazpívejte si pecky, které vás během pár vteřin přivedou na jiné myšlenky.
Filmy, na které se budete těšit. Možná nejsou významné svou hloubkou, ale, dámy, pozor! Ti chlapi v nich jsou prostě neodolatelní! Kdo vám zpříjemní dnešní den?
Vánoční čas je magickým obdobím plným tepla, radosti a pohody. A jedním z nejlepších způsobů, jak vytvořit tu správnou vánoční atmosféru, je osvětlit svíčky. Voňavé svíčky dokáží proměnit váš domov na místo, kde se budete cítit jako v pohádce. Ale jak vybrat ty pravé voňavé svíčky, které vás nejenom potěší svou vůní, ale také dodají prostoru tu správnou atmosféru? Dnes se podíváme na užitečné tipy a rady, které vám pomohou vybrat ty správné voňavé svíčky pro váš domov.
Kdo by je neznal. Kdo by je nemiloval. Pouze 4 chlapci a tolik slávy. 4 hezouni a každá fanynka v devadesátých letech šla při jejich vystoupení do kolen. Dívčí dětské pokoje, polepené plakáty této hudební skupiny, davové šílenství, obsazené první příčky hitparád devadesátých let, to vše je skupina čtyř českých chlapců – Lunetic.
Čím můžete v jakémkoli věku svoje dítě zaručeně otrávit Když budete opakovat tyhle nejhorší rodičovské hlášky. Některé z nich jste určitě slyšely od svých rodičů a nesnášely jste je v dětství a mládí také. Zkuste se jich vyvarovat. I když vás to bude občas stát úsilí a ústa na zámek.
Podzim je tady. Cítíme to nejen ve vzduchu, ale také to vidíme - listy stromů se začínají zbarvovat a okenní parapety opouští letní rostliny, které je třeba zazimovat. Jelikož jsou nyní okenní parapety prázdné, je načase je něčím oživit. Pojďme si zmínit několik rostlin, které vydrží i chladné podzimní dny.  
Dovolená na ostrově Mauricius zní jako sen každého cestovatele. A přitom cestování na něj nemusí být žádná složitá ani drahá záležitost. Ostrov Mauritius je rájem, kolem kterého se rozprostírá nekonečná Indický oceán. Je to kouzelný ostrov s bílými a čistými plážemi, vysokými a zelenými palmami, na nichž zpívají úžasně barevní ptáci.
Ať už jsou ve špenátovém salátu, restované nebo v omeletě, houby jsou chutnou pochoutkou nabitou živinami. Obsahují selen a ergothionein, což jsou silné antioxidanty. Také zde najdeme vitamíny skupiny B. Ačkoli jsou bílé potraviny často považovány za chudé na živiny, houby jsou výjimkou. Obsahují mnoho minerálů, jako je selen, draslík, měď, železo a fosfor, které se v potravinách rostlinného původu často nenacházejí. Ačkoliv se mezi sebou liší, všechny houby se mohou pochlubit působivým nutričním profilem. Níže si představíme 7 důvodů, proč by měly houby být pravidelnou součástí jídelníčku.
Kolagen je ve vodě nerozpustná bílkovina, která se po třicátém roce života začne z těla vytrácet. V tomto okamžiku nastupujeme my - naším úkolem je kolagen opětovaně do těla dodat, protože jinak to první, co půjde vidět při setkání s námi, budou vrásky a ochablá pleť.
Být v současné době v karanténě, to není nic příjemného. Všichni to ostatně velmi dobře víme, jelikož nouzový stav už trvá přes měsíc a ještě nějaký ten čas trvat bude.
Když na to přijde, dokáží zvířecí kamarádi projevit lásku tím nejmilejším způsobem. Tahle zvířata jsou naprosto šťastná se svými páníčky i ošetřovately. A zdaleka vše nejsou jen domácí zvířata, jako kočky nebo psy. Pouto si vytvoříte i s medvědem!

Výběr článků

Letos oslavila osmdesáté sedmé narozeniny. Jaký je příběh jedné z nejkrásnějších hereček, které kdy po této planetě chodily? Sophia Loren si prožila svůj dokonalý americký sen.
Nakupování na internetu se stalo pomyslným trendem. Zejména v době panující pandemie a karantény se i ti, kteří nakupování v e-shopech zatracovali, k tomuto kroku svolili. Neměli najednou na výběr, ostatně nakonec nově nabytou zkušenost dál používali v praxi. To poté vedlo k trhání rekordů v tržbách internetových prodejen, což je trend, který i nadále pokračuje. Pokud i vy patříte mezi vášnivé on-line kupující, pozor si dejte na podvodné e-shopy.
Počasí zatím nikdo poručit nedokáže a tak se zejména v jarních a podzimních měsících setkáváme s mnoha deštivými dny. Standardně jako ochranu před promoknutím jistě použijete deštník, nicméně na trhu jsou k dostání i velmi módní pláštěnky, které si postupně získávají na oblibě.

Nepřehlédněte

Téměř každá žena touží po ideální postavě. Rad, jak zaručeně zhubnout, jsou v časopisech i na internetu tisíce. Daň v podobě jojo-efektu nebo zdravotních problémů, kterou platí za drastické shazování kilogramů nebo nepochopené hubnoucí praktiky, je ovšem příliš veliká. Co takhle začít jednou pro vždy správně? Poradíme vám, jak na to!
Jednoduché, vkusné, elegantní, nestárnoucí – bílé boty lze charakterizovat mnoha způsoby. Jejich čistota však vnese notnou dávku vkusu do každého outfitu. To je jistota. A zajisté se ve vašem botníku neztratí. Tak už přestaňte dělat kompromisy, bílou obuv prostě potřebujete!

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek