Pondělí , 29. 04. 2024

Robert

Horoskop krásy a duševního zdraví na týden od 8. 10. do 12. 10. 2018. Kdy vypustit emoce a kdy se raději stáhnout?

Co vás čeká tento pracovní týden? Čemu se raději vyhnout a co můžete očekávat? Některý den je vhodný na péči o vaše zdraví, jiný zase pro vypuštění vašich emocí. Horoskop krásy a duševního zdraví pro vás připravila astroložka Naďa Šmídová.
Horoskop krásy a duševního zdraví
zdroj: 123RF.com

Pondělí 8.10. 2018

Pokud ostříhat, tak právě dnes

Dnes mají poslední příležitost nechat se ostříhat ty z vás, které preferují krátký účes. Vlasy budou pomalu dorůstat. Máte-li vlasy slabé a řídké, nechte si zastřihnout konečky, zesílí a zhoustnou. Zítra už začne Měsíc přibývat a stříhání bude mít krátkodobý efekt.

Pozor na oslabenou imunitu

Chybět vám bude energie a oslabená bude imunita organizmu, tak se od rána do večera doslova dopujte citrusy. Vitamín C vás udrží v kondici a je to účinný antioxidant, takže vás ochrání před kapénkovou nákazou.

Ulevte ledvinám

Okolo 18. hodin vám prospěje pojídat meloun. Je totiž močopudný a pomůže ledvinám vyplavit z těla nahromaděné toxiny.

Nadechněte se vanilky

Po setmění byste měly zapálit čajovou svíčku s aroma vanilky, projít s ní celý byt a v místnosti, ve které trávíte nejvíc času ji nechat dohořet. Vůně vám navodí dobrou náladu, vydezinfikuje vzduch a dle ezoterické tradice tímto nenáročným rituálem vyženete z bytu i z myšlenek negativní energie.

Úterý 9.10. 2018

I dnes myslete na své ledviny

Enormně citlivé dnes budou ledviny. Proto se snažte nezmoknout, dolní část zad si chraňte před prochladnutím a když to bude možné, po 17. hodině zamiřte do infrasauny. Ledvinám totiž prospívá suché teplo.

Doplňte energii čajem

Popíjet byste měly až do pozdního odpoledne kopřivový čaj oslazený medem. Pomůže tělu zbavit se škodlivin a med vás bude dobíjet energií.

Nenechte se vytočit! Mělo by to následky

Celé úterý nevyjímaje večer, bude po taktovkou novoluní ve Vahách, a o něm se traduje, že co zasejete v mezilidských vztazích, sklidíte v následných šesti měsících. Tak se snažte nevybouchnout ani ve vypjatých situacích, protože i jedno hrubé či netaktní slovo může rozpoutat hádku. Do vašeho obchodního, intimního či příbuzenského vztahu by se vloudila krizi, která by vyvrcholila na jaře, třebas rozchodem, rozvodem nebo ukončením spolupráce.

K TÉMATU  Neuvěřitelná proměna! Vizážista se postará o kompletní změnu vzhledu a omlazení!

Proto okolo lidí, na kterých vám záleží a potřebujete je, choďte po špičkách jako baletky!

Středa 10.10. 2018

Nenechte si nic líbit

Pokud se vám jakákoliv oblast života vymkla kontrole, dnes byste měly vyhlásit pomyslný boj, a i za cenu ostřejších loktů nastolit pořádek a rovnováhu. Nebojte se konfrontací, protože nehrozí, že byste sklouzly k hrubosti nebo netaktnosti.

Zelenou mají soukromé i podnikatelské obchody, rozjezd tvůrčích projektů, cesty na delší vzdálenost.

Volný čas využijte aktivně

Ve volném čase zapomeňte na lenost, protože tělo projde jakýmsi restartem a když mu dopřejete pohyb, řekne si o něj další dny. To vám prospěje, protože se startuje období, ve kterém snadno přiberete nějaké kilo navíc.

Buďte ve svých emocích spontánní

Protože v lidském energetickém poli se dnes vytvoří svým způsobem „černá díra“, do které by mohly proniknout nebezpečné entity, nezahrávejte si se spiritualitou, neprovádějte magické rituály. V Tibetu se totiž traduje, že při stávající fázi Měsíce energičtí astrální upíři hledají oběť, tak ze sebe nedělejte terč! Negativní efekt bude mít i zadržování emocí, proto vypusťte spontánně páru, když vás něco či někdo naštve!

Čtvrtek 11.10. 2018

Nalaďte správný komunikační kanál

Máte-li před sebou nepříjemné jednání či schůzku s člověkem, se kterým se vám problematicky diskutuje, ozdobte si krk náhrdelníkem se vsazeným tyrkysem. Tento kámen odstraní veškeré bloky v komunikaci!

Vyšetření raději jindy

S Lunou ve Štíru byste neměly podstupovat vyšetření rentgenem, ale samozřejmě jsou výjimkou akutní případy.

Chvilka na domácí kutilství

Volný čas je vhodný pro práci se dřevem. Týká se to nejen výroby předmětů a natírání, ale například dlouhodobý účinek bude mít postřik trámů prostředkem, který působí proti dřevomorce.

K TÉMATU  Znamení o nás může dost vypovědět. V jakém se rodí nejúspěšnější lidé?

Zajděte se zbavit stresu mezi zeleň

Šamani během stávající fáze Měsíce chodí čerpat energii z dubů a jasanů. Tak to vyzkoušejte a procházejte se odpoledne alespoň chvilku mezi těmito druhy stromů, a vyslovujte přitom potichu dlouze „ach“. Vyčistíte si auru a odstraníte emocionální stres.

Teplá koupel přijde vhod

Před spaní si dopřejte sedací koupel v teplém nálevu z řebříčku, má blahodárný vliv na intimní partie.

Pátek 12.10. 2018

Pozor na prochladnutí

Nesedejte si zejména ráno v dopravních prostředcích. Pojedete-li autem, prohřejte si sedadlo, ať vám neprostydne močový měchýř.

Vypusťte emoce

Nezadržujte emoce, smějte se a i z maličkostí radujete, a když se vám vhrnou slzy do očí, poplakejte si. Vyčistíte si a posílíte psychiku.

Zamířit byste měly k oftalmologovi na změření nitroočního tlaku.

Vraťte se k hledání ztraceného předmětu

Pokud jste v nedávných čtyřech týdnech něco ztratily, opět se pusťte do hledání, věc za pomoci fáze Měsíce najdete!

Zpracujte bylinky právě dnes

Vyrábíte-li si doma tinktury nebo masti, pusťte se odpoledne do práce, protože lepší den pro tuto činnost už tento měsíc nenastane. Stejně tak můžete sbírat bylinky, zejména Hořec žlutý, Pýr plazivý a Pupavu bezlodyžnou.

Zkuste léčení pomocí Reiky

Sužuje-li vás dlouhodoběji nějaký zdravotní problém a připadá vám, že klasická medicína není účinná, vyzkoušejte po 17. hodině léčení pomocí Reiky. Předávání energií bude mít tento podvečer dvojnásobný efekt.

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Marie Frederiksson, která byla jako zpěvačka skupiny Roxette jedním z nejznámějších hlasů v 80. a 90. letech, zemřela po dlouhém boji s nemocí. Navždy se vryla do paměti hlavně písní It Must Have Been Love z filmu Pretty Woman.
Většina žen chce okouzlit své okolí perfektním vzhledem a dobře zvoleným módním outfitem. Z toho důvodu zpravidla volí kousky, které jim sice zaručí vyladěný vzhled, ovšem na úkor jejich zdraví. A možná k takovýmto ženám patříte i vy. Pojďte se proto podívat na několik špatných módních návyků, které neprospívají vašemu zdraví, a zjistěte, jak najít přijatelný kompromis.
Pokud mají muž a žena mezi sebou nevyřčené problémy, které se navenek projevují pnutím, hádkami a napjatou atmosférou, je dobré se s někým poradit. Jako první vždy mezi partnery vyvstává otázka: A funguje to vůbec? Pokud s partnerem stále bojujete a nevíte, jak z té zacyklené smyčky ven, zde je vše, co potřebujete vědět o manželském poradenství.
Když se řekne Česká republika, každý si spíše vybaví pivo, nicméně Morava – to je kraj hlavně vína a slovácké kultury. Proto je zde spousta vinic, které můžete obdivovat nejlépe ze sedla svého kola.
Tohle se stalo téměř každému. Na chvilku nedáváte pozor, rychle sáhnete pro propisku nebo telefon a jedním nekontrolovaným pohybem převrátíte sklenku s vodou – v horším případě se sladkou limonádou, čajem, nebo dokonce kávou. Nevěšte hlavu, máme pro vás sedm kroků, jak můžete svůj notebook zachránit.
Své zdraví můžeme potěšit různými způsoby. Můžeme začít konečně sportovat nebo se více hýbat. Můžeme si svůj jídelníček zpestřit a dodat do něj potraviny či suroviny, za které nám naše tělo poděkuje. V ideálním případě bychom měli do jídelníčku zakomponovat lněný olej, což je superpotravina výjimečná svými zdravotními benefity. Už jste slyšeli o tělu prospěšných účincích lněného oleje?
Někdy se začnou velmi brzy objevovat jisté známky, které nám napoví, že je něco v nepořádku.
Tyhle zapletené účesy ocení spíše mladší generace. Všechny jsou hotové během minut, takže je můžete mít na hlavě hned, než ráno vyrazíte na autobus.
Orchideje patří k pokojovým rostlinám, které jsou dlouhodobě oblíbené. I když se mnozí domnívají, že se nejedná o moderní pokojovou rostlinu, opak je pravdou. Je to stále dokonalý dárek k narozeninám nebo k výročí. Jen je třeba myslet na to, že ne každý obdarovaný se o tuto elegantní rostlinu umí starat. Při pěstování orchideje se totiž dopouštíme několika chyb, jež ji mohou spíše vyhubit než podpořit v bezproblémovém růstu.
Dubaj je druhý největší ze sedmi arabských emirátů. Rozhodně je však nejnavštěvovanější a pro turisty nejatraktivnější. Chcete vědět proč? Níže najdete důvody, proč byste měli Dubaj navštívit.

Výběr článků

Recepty na bezlepkové cukroví vyřeší problém s vánočním mlsáním, pokud máte vy nebo někdo z rodiny intoleranci na lepek. Vždyť co by to bylo za Vánoce bez cukroví? Takhle se omezovat nemusíte a ani nepoznáte, že je cukroví na stole vlastně bezlepková dieta.
Silná intuice, opakující se sny nebo déja vu. To vše jsou údajně známky reinkarnace. Tedy toho, že žijete už "několikátý" život. Znamená to, že se vaše duše vrací znovu v jiné životní formě. Věříte nebo nevěříte?
Slunné počasí nám za chvíli dovolí koupání. Do vody padáme často, ať už u bazénu nebo u moře. Při skákání nebo při blbnutí, děti nebo dospělí, občas to prostě nevyjde a ostatní se se tomu smějí! Protože pokud se zrovna nikomu nic nestane, je to vždycky legrace.

Nepřehlédněte

Problematické partie trápí nejvíce v létě. Chcete nosit pěkné letní věci, ale když se více odhalíte, budou mnohem výraznější i partie, které nejsou chloubou vaší postavy. Jak se obléknout letně, módně, a přitom úměrně své postavě?
Svět českého filmu přišel 8. listopadu 2022 ve věku jedenaosmdesát let o jednu z nejuznávanějších režisérek a scenáristek u nás, Marii Poledňákovou. Jaká byla? Co ovlivnilo její tvorbu? A jaké filmy patří mezi ty nejoblíbenější? Zavzpomínejte s námi.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek