Čtvrtek , 19. 09. 2024

Zita

Kateřina Hrachovcová slaví 50 let: Herečka, tatérka a numeroložka v jednom

Kateřina Hrachovcová, známá hlavně z role Simony Králové ze seriálu Život na zámku, slaví 50. narozeniny. Herectví zůstává součástí jejího života, ale v posledních letech se zaměřila také na tetování a numerologii. V průběhu své kariéry prošla výraznou změnou, a dnes ji fanoušci znají spíše pod jménem Kaira.
Hrachovcová
Kateřina Hrachovcová slaví 50 let.

10. 09. 2024

10. 09. 2024

Herecká kariéra

Do povědomí diváků se Hrachovcová dostala hlavně díky seriálu Život na zámku, ale v posledních letech se objevila i v několika filmech, jako jsou Špindl 2 a Andílek na nervy. Herectví jí otevřelo dveře k široké škále dalších projektů.

Kateřina Hrachovcová v seriálu Život na zámku.

Od veterináře k tetování

Po rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem v roce 2018 se Hrachovcová začala naplno věnovat tetování. Nejde ale o běžné motivy – tetuje volnou rukou a inspiraci čerpá z energií klientů a numerologie. Každý její výtvor je originál, který vytváří podle pocitů z člověka, který k ní přijde.

Nová identita

Jméno Kaira si zvolila v roce 2015 a používá ho jako symbol své nové životní cesty. Podle jejích slov jde o jméno, které reprezentuje její vnitřní já. K této změně došlo v období, kdy se začala více zabývat numerologií a koučováním.

Numerologie a koučování

Kromě tetování se věnuje také numerologii a nabízí koučink, kde kombinuje různé přístupy k sebepoznání a osobnímu rozvoji. Právě tato oblast je pro ni dnes stejně důležitá jako herectví.Kateřina Hrachovcová, známá hlavně z role Simony Králové ze seriálu Život na zámku, slaví 50. narozeniny. Herectví zůstává součástí jejího života, ale v posledních letech se zaměřila také na tetování a numerologii. V průběhu své kariéry prošla výraznou změnou, a dnes ji fanoušci znají spíše pod jménem Kaira.

Herecká kariéra

Do povědomí diváků se dostala hlavně díky seriálu Život na zámku, ale v posledních letech se objevila i v několika filmech, jako jsou Špindl 2 a Andílek na nervy. Herectví jí otevřelo dveře k široké škále dalších projektů.

Od veterináře k tetování

Po rozvodu s veterinářem Janem Herčíkem v roce 2018 se začala naplno věnovat tetování. Nejde ale o běžné motivy – tetuje volnou rukou a inspiraci čerpá z energií klientů a numerologie. Každý její výtvor je originál, který vytváří podle pocitů z člověka, který k ní přijde.

K TÉMATU  Kolik má Dua Lipa dohromady tetování a jak si vydělávala první peníze?

Nová identita

Jméno Kaira si zvolila v roce 2015 a používá ho jako symbol své nové životní cesty. Podle jejích slov jde o jméno, které reprezentuje její vnitřní já. K této změně došlo v období, kdy se začala více zabývat numerologií a koučováním.

Numerologie a koučování

Kromě tetování se věnuje také numerologii a nabízí koučink, kde kombinuje různé přístupy k sebepoznání a osobnímu rozvoji. Právě tato oblast je pro ni dnes stejně důležitá jako herectví.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Z drog na vrchol: Životní cesta Pink k hudební ikoně

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Orchideje patří k pokojovým rostlinám, které jsou dlouhodobě oblíbené. I když se mnozí domnívají, že se nejedná o moderní pokojovou rostlinu, opak je pravdou. Je to stále dokonalý dárek k narozeninám nebo k výročí. Jen je třeba myslet na to, že ne každý obdarovaný se o tuto elegantní rostlinu umí starat. Při pěstování orchideje se totiž dopouštíme několika chyb, jež ji mohou spíše vyhubit než podpořit v bezproblémovém růstu.
Možná by vás ani nenapadlo, že masáž a pořádnou péči ocení i váš čtyřnohý kamarád. Podívejte se, jak si relaxující buldoček užívá masáž!
Ve všech pohádkách je konec jasný – „Žili spolu šťastně až do smrti.“ Realita je ovšem dost jiná a my se nacházíme v situaci, kdy si z předchozího vztahu do toho nového s sebou bereme děti. Podobně je na tom i náš nový partner. A zapletenec je na světě! Zvládněte vztah mezi nevlastními sourozenci.
„Není ta omáčka moc kyselá? Nejsou ty knedlíčky moc mazlavé?“ Citát z oblíbeného filmu dokumentuje, jak málo si některé ženy věří. A to i v případě, že svou práci zvládají skvěle. Jste jedna z nich? Také máte pocit, že nic neuděláte perfektně? Možná se jen podceňujete. A že nejste dokonalá? Hoďte pochybnosti za hlavu a mějte se ráda!
Každý máme ve svém okolí někoho, pro koho je káva tématem číslo jedna. Ať už raději pijí ristretto, espresso nebo nadýchané cappuccino, jejich den bez šálku kvalitní kávy jako by ani nebyl. A co by je pod stromečkem mohlo potěšit víc než právě výběrová káva či předměty, se kterými svůj kávový rituál pozvednou na ještě vyšší úroveň?
Křišťálově průzračná voda, sluneční paprsky v plné síle, relax na písečných plážích a k tomu dechberoucí výhled na panorama majestátních hor. Jaká nejkrásnější rakouská jezera stojí za to navštívit?
Jsem už roky rozvedená a svou dceru vychovávám sama. Moje rodina je s tím smířená, ale moje bývalá tchyně to nikdy nerozdýchala. Ona je prostě stará škola, je věřící, a tak s ní náš rozchod docela zamával. Zpočátku mě nechtěla už nikdy vidět, pak ale ovdověla a chtěla se více sblížit s vnučkou.
Křik a pak pláč, pocity nepochopení a smutek. Výkyvy nálad jsou jen jedním z nepříjemných příznaků klimakteria. K těm dalším patří návaly, noční pocení a nespavost. I proto je přechod pro mnohé velkým strašákem. Jestli se to týká i vás, pak je na čase změnit myšlení a přístup. Nejde o žádné stigma! Klimakterium je přirozenou etapou v životě každé ženy a navíc v dnešní době existuje řada způsobů, jak toto období usnadnit.
Myslíte si, že vybrat dokonalé sluneční brýle je poměrně složité? Vsázíte na trendy poslední módy, ale i přesto ne a ne najít ty pravé? Vybírat sluneční brýle podle nových trendů je samozřejmě v pořádku, ovšem nejdůležitější je vzít v úvahu tvar vašeho obličeje. Sluneční brýle vám totiž budou skutečně slušet jedině tehdy, pokud budou ladit k vašim obličejovým proporcím. Poradíme vám, jaké sluneční brýle budou pro vaši tvář ty dokonalé.
Mláďátka jsou vždycky roztomilá, a platí to nejen o těch zvířecích. Tihle rozpustilí mazlíčci vám zaručeně zvednou náladu, a někteří z nich úplně volají o to si je pochovat.
Legíny – poměrně kontroverzní kousek oblečení, na který má každá žena svůj názor. Zatímco některé jsou na jedné straně barikády a striktně je odmítají, druhé je naprosto milují - doma, do práce i do města. Pojďme se jim trochu podívat na zoubek, a především zjistit, jak legíny nosit, protože právě v tom bývá velmi často zakopaný pes oné nespokojenosti.
I ženy rády nosí trička. Lze je totiž kombinovat prakticky s jakýmkoliv kouskem oblečení. Hitem jsou bílá trička pod šaty na ramínka. Představíme vám trička pro ženy, které letos v létě můžete nosit všude.

Výběr článků

Každý čínský panovník si byl vždy vědom toho, že musí na svět přivést dědice trůnu. A měl to také dobře pojištěné. Kromě oficiální manželky měl ještě císař další „podřadné“ manželky a své konkubíny.
Byla neskutečně krásná a neuvěřitelně talentovaná. Přesto se v jejím životě objevilo hned několik škraloupů, které jí poškodily pověst. Mona Lisa dvacátého století, jak se Gině Lollobrigidě přezdívá, je však dodnes považována ze největší herecký sex symbol.
Vánoce jsou pomalu za dveřmi, a přestože právě tohle období představuje svátky hojnosti, zejména letos mnozí z nás hledají způsoby, jak nějakou tu korunu ušetřit. Ať se však snažíme sebevíc, pokud chceme Vánoce slavit, vždy to nějaké peníze stojí, ovšem i tak se dají najít skulinky, díky kterým naše peněženka zaplesá radostí. Jak a na čem nejvíc ušetřit?

Nepřehlédněte

Krásné, silné a dlouhé vlasy jsou bezesporu symbolem ženství a vysoké atraktivity. Jsou jednoduše sexy a to nejen pro muže, ale i pro ženy. Každá to ale s vlasy máme trochu jinak. Zatímco některé ženy by se prodejem takových vlasů snad mohly i živit, je spousta žen, které marně čekají na každý centimetr. Pokud právě vy patříte ke krátkovláskám anebo s vámi bůh jednoduše odmítl diskutovat ve chvíli, kdy jste vlasů chtěla víc, zajisté jste někdy uvažovala o možnosti prodloužení a zhuštění vlasů. Proč ne. Víte ale, která z metod je tou nejlepší cestou? Inspirujte se.
V dnešním světě spojeném s technologiemi se stává digitální detox klíčovým prvkem pro udržení zdravých mezilidských vztahů. Náš článek o digitálním detoxu vám přináší inspiraci a návody, jak osvěžit svůj život od digitálních vlivů. Od obnovení osobního spojení po nalezení rovnováhy mezi online a offline světem, objevte cestu k zdravějším vztahům skrze digitální odpočinek.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek