Pátek , 05. 07. 2024

Cyril a Metoděj

Šokující záběry: Céline Dion v křečích! Dokument odhaluje její boj

Kanadská zpěvačka Céline Dion (56) se v novém dokumentu "Já jsem: Céline Dion" rozhodla odhalit svůj těžký boj se syndromem ztuhlého člověka. Tento syrový film ukazuje její každodenní zápasy s bolestivými křečemi a neschopností ovládat vlastní tělo, což mělo vážný dopad na její kariéru. Dokument získal na Rotten Tomatoes neuvěřitelných 100 %, což svědčí o jeho silném dopadu na diváky i kritiky.
Dion
Kanadská zpěvačka Céline Dion (65) se v novém dokumentu "Já jsem: Céline Dion" rozhodla odhalit svůj těžký boj se syndromem ztuhlého člověka.

29. 06. 2024

29. 06. 2024

Celine Dion: Boj se syndromem ztuhlého člověka

Kanadská zpěvačka se dlouhodobě potýká s vážným onemocněním zvaným syndrom ztuhlého člověka. Toto degenerativní onemocnění způsobuje tuhnutí svalů, což vede k nemožnosti kontrolovat pohyby a způsobuje nesnesitelné křeče. Poprvé o svém zdravotním stavu otevřeně promluvila v roce 2022, ačkoli s ním bojovala již 17 let.

Dokument “Já jsem: Céline Dion”

Dion
Trailer k dokumentu

V nedávno uvedeném dokumentu “Já jsem: Céline Dion” se zpěvačka rozhodla ukázat svůj každodenní boj s touto nemocí. Diváci mohou vidět její záchvaty, kdy je neschopná ovládat vlastní tělo, svíjí se v křečích a naříká bolestí. Dokument nabízí syrový a autentický pohled na život s tímto onemocněním.

Official Trailer

Nepříznivý vliv na kariéru

Zdravotní problémy donutily zpěvačku zrušit své plánované světové turné. Její fanoušci tak měli možnost poznat skutečný rozsah jejích obtíží až prostřednictvím tohoto dokumentu. I přes náročné životní okolnosti si zachovává obrovský respekt svých příznivců.

Ohlas na Rotten Tomatoes

Dokument byl včera na respektované platformě Rotten Tomatoes hodnocen neuvěřitelnými 100 %. Tento vysoký rating svědčí o tom, jak silně film zapůsobil na diváky a kritiky, kteří oceňují jeho otevřenost a autenticitu.

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Zemřel Donald Sutherland, hvězda filmů MASH a Obyčejní lidé

Zdroje článku:
Doporučujeme
sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Do roka a do dne, Lomikare, Lomikare... Ne ne, nejde o žádné zlo, natožpak historického charakteru. Jen ten časový úsek sedí pro přátelské a oboustranné ukončení spolupráce.
O houbách se dlouho tradovalo, že nemají výrazné účinky na lidský organismus. Pokud se ale zaměříme na ty správné, můžeme do těla dostat velké množství zdraví prospěšných látek. A to navíc při malém množství přijatých kalorií, houby jsou totiž z velké části tvořeny jen vodou.
Sedavé zaměstnání je sice na první pohled nenáročné, ale svému tělo s ním přesto radost neuděláte. Tedy pokud pravidelně nesportujete, nebo alespoň nepraktikujete vhodná kompenzační cvičení. Cviky, které vám představíme v našem dnešním článku, se hodí nejen pro takzvané kancelářské krysy, ale pro všechny, které trápí bolavá záda, ztuhlý krk či jiné obdobné potíže.
Marie Frederiksson, která byla jako zpěvačka skupiny Roxette jedním z nejznámějších hlasů v 80. a 90. letech, zemřela po dlouhém boji s nemocí. Navždy se vryla do paměti hlavně písní It Must Have Been Love z filmu Pretty Woman.
Zařizujete si novou kuchyň a přišlo na výběr osvětlení? Máme pro vás pár tipů, jak ho vybrat, abyste se tam cítili příjemně a taky bezpečně. Přeci jen jde o místo, kde se používají nože a další náčiní, u kterého je třeba dbát opatrnosti.
Ať už patříte mezi takzvané online podnikatele nebo se mezi ně zanedlouho zařadíte, vyplatí se poslouchat podcasty - hlasové záznamy, které vás mohou posunout vpřed. Samozřejmě nejsou určeny jen pro byznysmeny či ty, kteří se na tomto poli chtějí pohybovat. Jejich motivační síla může pohánět kdekoho. Otázkou je, jaké poslouchat, když je jich dnes tolik!
Zábava a práce v jednom? Sen, který se stává skutečností díky event managementu. Budujte kariéru v tomto oboru. Ukažte svůj manažerský talent a kreativitu organizováním firemních akcí. Toužíte po profesním růstu a dokonalé firemní kultuře?
Péče o sebe je v dnešní době pro mnoho lidí synonymem nákupních horeček, drahých lázeňských procedur, brunchů či kosmetiky. Stalo se to jakýmsi symbolem pro kosmetický a fitness průmysl. Mnoho lidí ale zapomíná investovat také do zcela jiné formy péče o sebe. A to do péče o své duševní a emocionální zdraví o které je rovněž třeba se starat. V tomto článku si řekneme, jak na to.
Všechny to známe. Kolikrát něco řekneme a přitom si myslíme úplně něco jiného. Často především v komunikaci s našimi drahými polovičkami nebo nejlepšími kamarádkami nemůžeme říct to, co doopravdy chceme, protože by to působilo, že jsme chladnokrevné, věčně nespokojené, arogantní nebo vypočítavé potvory.
Skalka je ta část zahrady, se kterou si vyhrajete nejvíc. Tento prvek zahradní architektury napodobuje přirozenou skalní kompozici. Je na vás, kolik prostoru skalce dáte a jak velké kameny zvolíte. Stejně tak, jaké rostliny nebo přímo stromky zde zasadíte. Udělejte si ji podle svého!
Blíží se váš svatební den? Ten je třeba chystat už od chvíle, kdy řeknete při zásnubách své “ano”. Ta nejkrásnější místa na svatbu jsou totiž brzy rezervována. Teprve po rezervaci termínu a místa přichází čas na tvorbu svatebních oznámení. Kdy je poslat a na co si dát pozor?

Výběr článků

Kolují všude a někdy je těžké vyfiltrovat, co je pravda a co je pouhá spekulace. Mýty jsou zkrátka nedílnou součástí nejen internetového dění, a na pár takových se spolu podíváme. Přesněji na tvrzení o jídlech, která zhoršují a podporují tvorbu akné, a přitom tomu tak ve skutečnosti není.
Chloupky umí rapidně snížit ženské sebevědomí, a to zejména v létě, kdy nohy jsou to, co chceme ukazovat a odhalovat. Aby zely hladkostí a abychom se nebáli vzít si krátkou sukni či oblíbené šaty, depilace přichází vhod. Od epilace se liší několika výhodami.
Známe to všechny. Potkáme nového partnera, nechybí tomu jiskra ani sexuální náboj. Na sex s ním myslíme prakticky neustále. Nejraději bychom z pod peřiny vůbec nevylezly. Ale dejte tomu tři čtyři roky a téměř všechen sexuální apetit vyprchá. Ne však nenávratně.

Nepřehlédněte

Zdena Studénková, proslulá svými rolemi v pohádkách a filmech jako "Panna a netvor" či "Anděl s ďáblem v těle", dnes slaví 70. narozeniny. Herečka, která si získala srdce diváků v Česku i na Slovensku, je symbolem ženskosti a smyslnosti. Přesně takovou ji známe i z komedie "S tebou mě baví svět"
Možná jste o ní nikdy neslyšela a možná naopak ano. Slovo henna se v posledních letech skloňuje ve všech pádech a zaznívají o ní kladné ale i negativní názory. Jak to s hennou vlastně je a na co všechno ji můžete využít? Pro koho se vlastě hodí nejlépe a kdo by na její barvení měl raději zapomenout? A dá se hennou i tetovat? Vše se dozvíte v článku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek