Pátek , 17. 05. 2024

Aneta

Peter Nagy oslavil 65 let! Plánuje velký koncert v pražské Lucerně

Na oslavu svých 65. narozenin, které Peter Nagy, legendární slovenský zpěvák a frontman kapely Indigo, slavil 9. dubna, chystá ve velkém stylu koncert v pražské Lucerně. Tato výjimečná událost přinese na jednom pódiu jeho největší hity, jako jsou "Kristínka iba spí", "Láska je tu s vami", a další, které si získaly srdce posluchačů napříč generacemi.
Nagy
Petr Nagy oslavil 65. narozeniny

10. 04. 2024

10. 04. 2024

Peter Nagy je zpěvák, který zní napříč generacemi

Narodil se 9. dubna 1959 v Prešově na Slovensku a už od mládí bylo jasné, že hudba bude hrát v jeho životě klíčovou roli. Peter se proslavil nejen jako vynikající popový zpěvák, skladatel a textař, ale také jako talentovaný fotograf a rockový interpret. Své hudební dovednosti dokázal skloubit s vůdčími schopnostmi, když se stal frontmanem oblíbené slovenské hudební skupiny Indigo. Od prvního alba v roce 1984 se Peter a Indigo stali stálými hvězdami na hudebním nebi, což dokládá jejich 17 studiových alb a řada ocenění. Peterův talent byl korunován v roce 1985, kdy získal první místo v prestižní anketě Zlatý slavík, a následně ještě jedno druhé a dvě třetí místa. Tato ocenění jsou důkazem jeho nezpochybnitelného přínosu k hudbě a jeho trvalé popularitě mezi posluchači v Česku a na Slovensku.

Legendární zpěvák přichází s velkolepou oslavou

V dubnu 2024, Peter Nagy, ikona pop music oslaví dvě významné jubiela své kariéry – své půlkulaté narozeniny a 40. výročí založení jeho kapely Indigo. Tyto příležitosti budou patřičně oslaveny koncertem v historickém Paláci Lucerna v Praze.

Nezapomenutelné hity v Lucerně

Fanoušci se mohou těšit na výběr Nagyho největších hitů, včetně písní jako “Kristínka iba spí” a “Láska je tu s vami”. Tento koncert nejen představí ty nejlepší skladby z jeho bohaté kariéry, ale také přivítá na pódiu řadu hudebních hostů, kteří spolu s Nagym formovali hudební scénu.

Petr Nagy se těší na své vystoupení v Lucerně

Fotografie a osobní setkání

Kromě své hudební kariéry je Peter Nagy známý také svými fotografickými díly, které často zobrazují ženskou krásu. Koncert v Lucerně nabídne nejen hudební zážitek, ale také vizuální koncept, který bude čerpat z Nagyho osobního archivu a jeho umělecké práce.

Oslava, na kterou se nezapomíná

Peter Nagy sám říká, že hity, které ho živí, již má, a tento koncert bude oslavou jeho dosavadního úspěchu a vzdání díků všem fanouškům, kteří ho podporovali po celou dobu. Nezapomeňte si zaznamenat datum 18. dubna 2024 a staňte se součástí této nezapomenutelné události v Paláci Lucerna.

K TÉMATU  Od zpěvačky Spice Girls k módní návrhářce a matce čtyř dětí: Victoria Beckham slaví 50 let

MOHLO BY SE VÁM HODIT

Lucie Bílá oslavila narozeniny a dala dárek fanouškům! Novou písničku

Zdroje článku:
Doporučujeme

No results found.

sdílet
tisknout
mohlo by vás zajímat

Témata pro vás

Výběr článků

Vstupte do světa inspirativních žen, které se nebojí překračovat hranice a formovat podnikatelský svět na svůj obraz. Od odvážných startupistek po průkopnice v technologiích, tyto příběhy nejen motivují, ale ukazují, že ženy jsou nezastavitelnou silou v každém odvětví.
Zubní nit jste nepoužila ani nepamatujete? Často se stresujete i kvůli naprostým banalitám? Pokud vás navíc neužije ani na pravidelnou fyzickou aktivitu, vaše srdce vyloženě trpí. Co všechno se vám kvůli tomu může stát?
Zdá se to neuvěřitelné, ale podle Světové zdravotnické organizace patří mezi jednu z deseti nejčastějších příčin smrti dýchání znečištěného vzduchu, tedy smogu. Život ve velkoměstech, spojený s moderním způsobem života, v sobě nese spoustu nenápadných nebezpečí. Stres, deprese, nespavost, dýchací potíže, to všechno lze označit za civilizační choroby, a spojení se smogem  má na náš organismus neblahý vliv.
Bílá kuchyně se může už od prvního pohledu zdát jako jasná výhra. Je to barva, která se hodí ke všemu, je nadčasová a nesmrtelná. Možná máte představu, že bílá kuchyně vydrží roky, protože nikdy nevyjde z módy. Navíc už se nemůžete dočkat, jak se vyřádíte na doplňcích, protože k bílé se přece hodí všechno. Bílá kuchyně ale má i své stinné stránky. Znáte je?
Proč společnost vnímá feminismus tak negativně? Má boj za rovnoprávnost žen v dnešní době ještě místo? Teď, když mají ženy volební právo, zdá se být mnohým lidem hlas feministek nadbytečný.
Určitě jste i v zimě potkávaly spoustu lidí v teniskách. Již několik let je to módní obuv pro všechny příležitosti. A právě přicházející teplé období nám dovolí více využít přednosti této pohodlné obuvi.
Současná hygienická situace si žádá kooperaci nás všech. Je potřeba, abychom se chránili podle hesla, které bylo vytvořeno: „Moje rouška chrání tebe, tvoje rouška chrání mě.“ Roušku si můžete vyrobit mnoha způsoby.
Sice jsou tenisky nejoblíbenější obuví, ovšem v zimě, kdy teploty padají pod bod mrazu, by nám v nich umrzla noha. Proto si pořizujeme boty zimní, které nás dokážou před nízkými hodnotami na teploměru ochránit. Velmi oblíbené jsou semišové zimní boty, které i skvěle vypadají. Tedy pokud jsou čisté a umíte o ně pečovat! V opačném případě žádnou parádu neudělají.
V prvním květnovém koučinku se Nela otevřela své koučce Marcele na maximum. Napsala pro vás, jak sezení vnímala, co si díky němu uvědomila a jaké má vlivem koučinku Emočních rovnic výsledky.
Silná intuice, opakující se sny nebo déja vu. To vše jsou údajně známky reinkarnace. Tedy toho, že žijete už "několikátý" život. Znamená to, že se vaše duše vrací znovu v jiné životní formě. Věříte nebo nevěříte?
Skočíte si občas se svým partnerem na jedno točené, nebo si spolu u televize vychutnáte archiv z vinných sklípků? Pak si můžete gratulovat, protože vaše soužití asi jen tak něco nenaruší. Tedy alespoň tohle se teď povídá ve vědeckých kruzích.
Příští víkend jsou tu Vánoce, takže je nejvyšší čas sladit vaši domácnost do svátečního duchu. A i když je pro Vánoce nejtypičtější kombinace barev červená, zlatá a zelená, máme pro vás tipy na výzdobu, které ovládly letošní rok 2022. Nechte se inspirovat zajímavými prvky, barvami i materiály.

Výběr článků

Historie nás často fascinuje. Proč se zabývat dějinami státu nebo světa, když ta nejlepší učebnice historie vás může čekat ve vlastní rodině. Sestavte si rodokmen a uvidíte. Třeba získáte nové příbuzné a s nimi nové vztahy, nové zajímavé kontakty a přátele nebo překvapivé odhalení!
Už jste někdy přemýšleli nad tím, že své průmyslově vyráběné prací prášky vyměníte za něco více ekologického? My rozhodně ano.

Nepřehlédněte

Otužování pro větší imunitu proti nemocem nejsou jen babské řeči. Terapie chladem má benefity, které zvyšují naši tělesnou odolnost. Co s vámi udělá pravidelné šokování těla prudkým snížením okolní teploty?
Influencerka Shopaholicadel zažila nečekaný Štědrý den, když došlo k rozchodu s jejím partnerem Janem Kulasem (30). Veřejnost se dozvěděla o těhotenství a potratu, na což okamžitě reagoval expřítel obviněním z nemocničního pobytu způsobeného alkoholem. Nyní Adéla odmítá spekulace o nových vztazích a vyjadřuje lásku k své nezávislosti. Jaké jsou její plány do budoucna a jak se vyrovnává s tlakem veřejnosti? To vše a více v našem podrobném článku.

Odebírat novinky

Přihlásit se

Jestě nemáte účet? Zaregistrujte se zde.

Nahlásit článek